Inlägg från: Lövsångerska1991 |Visa alla inlägg
  • Lövsångerska1991

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    slo92 skrev 2021-09-24 17:00:07 följande:

    Jag träffade inte barnmorskan fysiskt utan hade bara telefontid. Hon sa att det är svårt att säga om det är missfall eller inte men det behöver inte vara det. Om det är ett missfall kommer jag blöda mer de närmsta dagarna och även få ganska kraftig mensvärk, men om blödningar fortsätter vara ganska små och det inte gör ont så ska det vara lugnt. Så nu gäller det bara att vänta och se hur det utvecklar sig de närmsta dagarna...


    Okej, men då finns det ändå hopp! Känns det bättre efter att ha pratat med henne?
  • Lövsångerska1991
    lidhu skrev 2021-09-24 20:23:25 följande:

    En vecka till BIM! Fjärde försöket med första barnet. Jag hr de senaste 4 dagarna haft känningar vid höger ljumske, känns lite som att det ?drar?, inte hela tiden men nästan. Tror ni det kan vara ett tecken? Eller något helt annat?


    Det är lite så jag känner med, men framför allt på vänster sida. Har svårt att säga exakt vad smärtan sitter. Trodde tidigare att ljumskarna satt mer på insidan av låren, men det är ju typ under höften, ungefär där äggstockarna är?

    Har läst att det kan vara tecken på graviditet att det drar i ljumskarna. :)
  • Lövsångerska1991
    Willow89 skrev 2021-09-25 10:46:43 följande:

    Om jag INTE är gravid måste jag gå och kolla upp om jag är sjuk i nåt, fick just en värmevallning och kräktes från ingenstans när jag stod och diskade.


    Vad jobbigt med illamåendet <3 har också börjat må illa faktiskt, nu efter jag drack kaffe och åt en kanelbulle. Men inte så att jag kräks, men nästan. Rejäl huvudvärk också. Känningar i ljumskarna/äggstockarna. Lite molvärk. Kan inte låta bli att hoppas. Men sen nästa sekund är jag övertygad om att det inte är något. Varför skulle det bli något redan på andra försöket liksom?
  • Lövsångerska1991
    Kiwikiwi skrev 2021-09-25 20:38:06 följande:

    Åh hoppas! :)


    Tack! :) inte kommit något mer dock. Lite skumt. Var typ en några millimeters fläck av torkat blod. Någon som vet om en nidblödning kan vara så sparsam?
  • Lövsångerska1991
    Wave Mother skrev 2021-09-25 21:53:29 följande:

    Det lär den ju kunna vara, rent logiskt, eftersom det också kan vara ingen blödning alls när ägget implanteras :)

    (Tänker att det då borde kunna blöda allt från inget till max, så en droppe borde vara helt möjligt). 


    Känner lite hopp iaf :) är besluten att inte testa förrän efter BIM. Blir bara stressad av test och man kan ju inte vara säker på negativt resultat före BIM ändå så då blir jag bara eventuellt ledsen i onödan flera gånger.
  • Lövsångerska1991
    AllieP skrev 2021-09-25 22:54:16 följande:

    Omg, fick precis veta att en vän till mig är gravid, hon är den enda i min närhet som är det/försöker. Känns extra spännande nu och man vill inget mer än att plussa nu, samtidigt som man känner lite avund.  Har ÄL på måndag, så nu ska vi nog passa på lite extra 


    Det är lätt att det blir blandade känslor när vänner och andra i ens närhet väntar barn, just när man själv vill ha barn. Min ena syster sa när min andra syster var gravid ?jag känner mig typ grön av avund? fastän hon redan har flera barn XD men hon kände faktiskt så för hon tycker det är så härligt med att få barn. Sen blev hon ju glad också. Och jag känner samma när folk i min närhet väntar barn. Det känns orättvist att andra ska hinna bli gravida före mig, men försöker tänka att då har jag allt det spännande och roliga framför mig. För det börjar ju med plusset, och det har inte kommit än.
  • Lövsångerska1991
    snøflinga skrev 2021-09-25 22:34:06 följande:

    Håller tummarna för dig! :)


    Tack, så snällt och tack till er andra som hejar på mig :) vi får se, hoppas att det blir nu, men annars är det bara att fortsätta försöka ett tag. Dock så påfrestande. Också det här med att tänka på vad man får äta och dricka och inte kunna berätta för andra att det är för att man försöker bli med barn.
  • Lövsångerska1991
    AllieP skrev 2021-09-26 09:32:26 följande:

    Jag har en fråga till er som kör cb digitala äl-test: hur många dagar har ni blinkande gubbe innan den blir fast gubbe?

    Tusen grattis till er som plussat nu! Så spännande!!


    Brukar få fyra dagars blinkande, men denna cykel fick jag 7 och var väldigt orolig. Men sen kom den fasta gubben :)
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?