• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Trean93 skrev 2021-09-17 15:32:53 följande:

    Plussade precis!! Äl+11 och bim på måndag eller tisdag! Andra försöket med barn nummer 3!!! Överlycklig!!!! Ska ta ett digitalt oxå ikväll eller imorgonbitti för att få svart på vitt! Men fått positivt på två test från Graviditetskollen och ett från RFSU (inte testa tidigt) och var klara streck på alla!!


    Stort grattis till plusset!
  • LJM91

    Idag har jag en lite deppig dag. Är bara inne på andra försöket men det känns redan som en hopplös väntan, slås av tankar som varför skulle detta gå lätt för oss, klart att vi inte kommer lyckas få barn.. Om det känns såhär redan under andra försöket, hur kommer det då kännas om typ ett år om det inte har blivit något? Har läst jättemycket om befruktning idag och bara att hela den grejen fungerar verkar ju så sjuk osannolikt. Hur är det möjligt att vi ens kan skapa nya människor inne i våra livmödrar (livmodrar? haha)? Halkar in på alla möjliga existentiella funderingar.. Får nog försöka hitta någon lättsam komedi att sjunka ner i soffan till ikväll! Hur mår ni andra idag?

  • LJM91

    Tack för ert stöd allihop, känns så bra att kunna ventilera här i tråden och att vi sitter i samma båt och kämpar med samma känslor <3

  • LJM91

    Jag tror att jag känner mig extra känslosam idag för att jag befinner mig mellan ÄL och BIM, och kan liksom inte aktivt göra något för att varken öka chanserna att bli gravid eller få veta om jag skulle kunna vara gravid. Är så sugen på att göra ett test imorgon bitti, men är bara på ÄL+5 så det är ju åt skogen för tidigt. Men då GÖR jag i alla fall någonting? (annat än att googla barnvagnar och vilka babyskydd som passar i bilen, haha)

  • LJM91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-17 21:58:31 följande:

    Det märkliga är att jag ser faktiskt en tydlig stegring på de billiga testerna. Den var i eftermiddags. Sen blev det helt blankt nästan. Ändå blinkande test. Tror något inte stämmer och orkar inte försöka mer på ett tag.


    Kanske den tydliga stegringen var ägglossningen som var på gång? Jag har aldrig lyckats få ett postivit ägglossningstest med stickor trots att jag använde dem regelbundet för några år sedan när jag använde NC som preventivmedel. Men det är ju inte heller helt ovanligt att ägglossningen uteblir en månad utan att det behöver vara något fel. Förstår att det är jobbigt, hoppas att det ordnar upp sig <3
  • LJM91
    Lövsångerska1991 skrev 2021-09-18 09:27:28 följande:

    Jag har testat med clearblue digital 2-3 ggr per dag (dyrt jag vet). Ska testa ikväll igen tänkte jag. Har tagit två billiga stickor idag, ett vid sju och ett vid nio. Strecket har ökat lite i styrka. Försöker att inte dricka så mycket två timmar innan testet, sen hålla mig ca två timmar, och vara supernoga att inte doppa stickan för långt i glaset. Min mens har förändrats sen jag tog ut spiralen, så tror att mina mensappar blir lite förvirrade också. Och har läst att en del kvinnor haft blinkande smiley i fler än fyra dagar. Det har gått sex hela dygn och några timmar för mig. I och med att strecken på de billiga stickorna blir starkare väljer jag ett vara försiktigt positiv till att ägglossningen kommer lite senare bara. Kanske beror det på stress, men nu när jag fått vila lite så gör sig kroppen redo? :)


    Kan inte heller se bilden tyvärr, hoppas verkligen att bilderna kommer börja fungera snart. Håller tummarna för att ökningen i styrka betyder att ÄL är på gång!
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2021-09-19 08:12:20 följande:

    Jag har så svårt att tro på detta. Men jag är gravid!

    Har alltid haft en magkänsla att jag inte kommer bli det. Satt i badkaret och grät i tisdags kväll när dom bruna flytningarna kom. Men de måste ha varit genombrottsblödning.

    Har försökt sammanlagt att bli gravid i ca 1 år. 9 mån med exet. 3e gången gilt med sambon.

    Denna gången drack jag 2 msk kallpressad Vetegroddsolja. Om de hjälpte eller inte, det kan man aldrig veta.


    Stort grattis, så glad för din skull!
  • LJM91
    Bez skrev 2021-09-19 17:43:05 följande:

    Åh va härligt att höra då håller jag hoppet några dagar till, har vart gravid förr för många år sen och gjorde då abort försöker verkligen komma ihåg hur jag kände tidigt men gick över BIM rätt länge då innan jag misstänkte och började må dåligt så kanske bara att man är en som får symptom och plussar senare


    Jag har också varit gravid en gång tidigare och gjorde abort, jag hade absolut inga symtom alls förrän mensen var flera dagar sen. Möjligen trötthet, men det kan ju bero på vad som helst. När appen sa att mensen skulle komma kände jag bara ?va nä det kommer absolut inte hända? pga total avsaknad av molvärk och ömma bröst vilket alltid varnar mig ett par dagar innan mens. När mensen väl var sen så dök det upp molvärk, ömma bröst och så småningom illamående, inte förrän då kopplade jag. Då var mensen över en vecka sen.
  • LJM91
    Bez skrev 2021-09-19 18:15:43 följande:

    Ja jag minns illamåendet och sjukdomskänsla och trötthet men de va minst en vecka efter mens skulle kommit. Man får väll sluta fixera vid tidiga symptom och ge upp i förtid men man vill ju så gärna plussa


    Ja visst vill man, det är väldigt svårt att låta bli att leta tidiga symtom. Har alltid tänkt att det är väl bara att ta det lugnt så kommer det när det kommer, men det är verkligen lättare sagt än gjort!
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2021-09-21 14:12:31 följande:

    Hej igen allihopa!

    Missfall igår. Så är tillbaka. Någon som haft missfall?

    Om ja, hur länge väntade ni med sex? :P


    Åh vad tråkigt att höra :( hoppas det vill sig nästa månad!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?