• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Åh vad underbart Fyrklöverns, stort stort grattis!! <3 har du något digitalt test du kan ta? Det kommer ju garanterat säga gravid! Gjorde ni något annorlunda denna månaden?
    Tack för peppen kring ägglossningssekretet, fortsätter att hålla utkiik efter det :)

  • LJM91
    Fyrklöverns skrev 2023-01-03 09:05:53 följande:

    Tack fina du! <3 Hoppas på en sticky nu på rätt plats i livmdodern. Jag har två digitala hemma, övervägde att ta det men hade lite bråttom hehe. 


    Hör och häpna: denna månaden hade jag covid hela veckan innan ägglossning och tog Bisolvon för att lösa upp slemmet i luftvägarna. Det hjälpte jättebra plus att jag märkte att äggvite-flytningarna blev också mycket lösare. Kan ju bara vara slumpen så klart men det var det jag gjorde annorlunda om man bara kollar på det. 


    Bisolvonmetoden är det ju faktiskt många som pratar om, så vem vet, kanske var den som gjorde skillnad :) så underbart med goda nyheter här i tråden! Vet du om du kommer få göra tidigt ultraljud för att kolla så graviditeten sitter på rätt plats?
  • LJM91

    Vad glad jag blir av att höra att din sambo ska lämna prov Dalarna! Hoppas att han fortsätter visa intresse och visar dig uppskattning <3

    Håller tummarna stenhårt för att allt ser bra ut på ultraljudet Fyrklöverns!

  • LJM91

    Tack för peppen Vickan, förkylningen är på väg att bli bättre men än så länge inget fertilt sekret. Hoppas som du säger att det finns på plats på insidan ändå. Förstår pendlingen mellan att roas av att analysera och när hopplösheten slår till. En vacker dag kommer allt detta ligga bakom oss!

    Dalarna, härligt att ägglossningen är på gång! Jag har läst att man kan få en liten blödning i samband med ägglossningen, så det är säkert i sin ordning. Gällande vaccinet så borde det ju inte vara ett måste när de skriver att det rekommenderas, särskilt inte om du brukar reagera kraftigt mot vaccin.

  • LJM91

    Vilken fin ökning och fin tempkurva Fyrklöverns, så glad för din skull! Hur känns det?

    Gjorde en snabb googling på röda hund, hade ingen aning om att det kunde vara farligt för bebisen vid en graviditet. Funderar på om jag kanske skulle tagit det vaccinet. Men man kanske bör kolla först om man är immun eller inte? Det skulle ju vara en väldigt ovanlig sjukdom i Sverige så risken är nog liten att bli sjuk i och för sig. Slogs också av en sån hemsk tanke, varför skulle jag ta det vaccinet när jag ändå aldrig kommer bli gravid..

    Igår precis innan jag gick och la mig tyckte jag att jag kunde ana lite fertilt sekret och jo minsann, i morse gjorde det entré med besked :) sån lättnad! Fortfarande blinkande gubbe men hoppas på fast riktigt snart.

    Dalarna, har en liten flaska bisolvon i badrumsskåpet som jag tänkte att jag lika gärna kan använda upp haha. Lär ju inte skada i alla fall. Jag tror absolut att man kan få en blödning vid ägglossning även om man aldrig har haft det förr, och att du har ont kring livmodern kanske också beror på ägglossningen. Hoppas att det går över snart :)

  • LJM91

    Förstår att det känns overkligt Fyrklöverns, men skönt att du inte är så orolig. Hoppas att ett tidigt ultraljud kan få det att kännas mer verkligt :)

    Eller hur Dalarna, vi har verkligen synkats :) har du fått ägglossningen bekräftad eller är tempen fortsatt låg?

  • LJM91

    Tänkte också att du kanske är gravid Dalarna, men har du haft en mens efter missfallet eller hur är det nu? Tiden går så fort att det är svårt att hålla reda på var alla är i cyklerna :P men det verkar väldigt länge att ha positivt ägglossningstest i tre dagar. Har teststrecket varit lika starkt hela tiden?

    I eftermiddags var min ägglossningsteststicka näst intill positiv, så det verkar vara något på gång här :) hade sex igår kväll för första gången på typ en vecka, så det känns ändå som bra timing. Förhoppningsvis kommer den glada gubben ikväll eller imorgon!

  • LJM91

    Hade jag varit i dina skor Dalarna hade jag tagit ett graviditetstest bara för att vara säker, annars kanske du har en riktig superägglossning på gång med starka test så pass länge? :P

  • LJM91

    Åh vad tråkigt att höra Vickan, din graf såg ju verkligen lovande ut <3 känner igen mig så i din beskrivning av hur det känns när det här är så himla enkelt för andra, men så svårt för en själv. Behöver du vara med när din syster berättar för era föräldrar? Vet din familj om att du försöker och har försökt ett tag? Tänker att du kanske kan få bli skonad från den situationen. Skickar dig en stor stor kram <3

    Jag ropade visst hej lite för tidigt angående ägglossningen, fortfarande blinkande gubbe och nu var strecket ganska svagt igen. Får fortsätta testa ett par gånger varje dag och se vad som händer..

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?