Inlägg från: pinkrain |Visa alla inlägg
  • pinkrain

    BF juni 2022

    xnfsm skrev 2021-12-06 19:51:06 följande:

    Det blir ingen bebis för mig i juni. Gjorde kub idag och han som gjorde UL sa att det tyvärr inte såg bra ut. Han behövde inte ens kolla blodproverna för att man såg så tydligt hur illa det var. Mycket vätskeansamling vid huvudet och långt ned på kroppen. Fick tid på karolinska imorgon bitti där dom kanske ska ta fler prover och förklara vad allt innebär. Vi är förkrossade just nu.

    Tusen frågor, tankar och känslor, samtidigt som en total tomhet infinner sig.


    Beklagar verkligen så fruktansvärt för er <3 kan inte ens föreställa mig tomhetskänslan.
  • pinkrain

    Jag har haft en del molvärk till och från i alla mina graviditeter och det har varit lugnt. Är det rikliga blödningar hade jag kollat upp det.

  • pinkrain
    slo92 skrev 2021-12-08 10:21:09 följande:

    Hej! En fråga om KUB. Tog blodprovet i måndags och har ultraljudet om två veckor. Får man något typ av svar på blodprovet på 1177 eller får man endast ett "sammanlagt" svar efter ultraljudet?


    Jag fick reda på det i samband med kub.
  • pinkrain
    Bebis2021 skrev 2021-12-08 12:02:22 följande:

    Som jag nu misstänkte sen gårdagens blödningar som började smått, så visade vul idag på inga hjärtljud, fostret mätte exakt 8+0, precis den vecka jag såg hjärtljud för fyra veckor sedan, påbörjar behandling idag för att hjälpa processen, min kropp verkar inte vilja starta igång själv. Känns ju såklart fruktansvärt tråkigt, ledsamt och jobbigt, men detta kommer inte som en chock, jag har ju haft de gnagande och egentligen inte kunnat ta till mig graviditeten efter vul för fyra veckor sen, så min kropp har nog vetat länge. Men men, vill bara avklara detta nu, hoppet och önskan om en trea kvarstår och jag hoppas de ska vara min tur snart. Lycka till ni andra <3


    Åh nej så tråkigt. Beklagar verkligen. <3
  • pinkrain
    hurtänktedunu skrev 2021-12-08 22:13:16 följande:

    Nipt gjort och bebisen mådde tipp topp och allt fanns och satt där det skulle plus att jag fick hoppa fram två dagar. Helt underbart.


    Så skönt! :)
  • pinkrain


    Triss i pojkar om detta stämmer, får veta på rul 5 jan. ???? Hoppades på tjej och alla tror det men ska bli mysigt med bebis igen. ????
  • pinkrain
    hurtänktedunu skrev 2021-12-10 12:08:27 följande:

    La upp min bild i en nub teori grupp och 11 personer sa flicka så ska bli spännande. Vi kommer få svar på det på nipt om 7-10 dagar.


    Önska det var så för mig. :) men i gruppen sa 1 person kille och sen att det inte gick att se för att nuben inte syns men skickade in och då såg de den. Är ju inte 100 så väntar till rul 5 januari :) de tror att det är kille utifrån video men nu när jag kollar tycker jag själv det ser ut att vara en del av benet haha men vad vet jag.
  • pinkrain
    kattnos skrev 2021-12-11 00:33:51 följande:

    Är det någon som hat börjat känna rörelser ännu? Jag längtar så till det, i min förra graviditet började jag känna så smått i typ v 17 trots att jag hade moderkakan i framvägg. Undrar när det blir denna gången. Snart, hoppas jag :)


    Jag känner rörelser och är i v. 15 :)
  • pinkrain
    hurtänktedunu skrev 2021-12-10 16:05:14 följande:

    Ja men det kan ju lika väl vara fel också. Det vet man aldrig. Men på vår video syntes det nog ganska tidigt.


    Får se 5 januari men inställd på pojke nu :) phu tre söner haha. Men blir ålderskillnad så kul för de att veta vad det blir.
Svar på tråden BF juni 2022