Inlägg från: Emjol |Visa alla inlägg
  • Emjol

    Bf augusti 2022

    Tino skrev 2022-01-06 12:02:45 följande:

    Skönt att det börjar kännas bättre. Mitt illamående är bättre vissa dagar och superilla andra dagar, så jag får ligga ner i princip hela dagen. Hoppas illamåendet håller sig borta för dig.

    När har du KUB, men även ni andra KUB. Jag har inbokat först i veckan 14, och är i vecka 11 nu. Jag grämer mig för min partner får inte följa med. Sist fick jag ju veta att fostret inte levde på KUB, vilket var så hemskt tufft. Och grämer mig att jag ska vara med om samma och vara helt själv.

    När brukar spökveckorna vara? Jag har googlat men hittar inte särskilt mycket om det.


    Ja jag hoppas det också :) Ena dagen var jag fri från illamående men dagen efter kom det tillbaka men nu har det gått 3 dagar utan illamående tack o lov! Kan dock bli liiite illamående efter jag har ätit eller tränat.

    Tror jag kommer att vara i vecka 14 när KUB blir av, den 26/1. Sambon får dock inte följa med. :/ Usch förstår att det känns tungt och hoppas inte jag är med om samma! :(

    Fick också fram lite olika men typ mellan vecka 9-14, kan komma vid vecka 18-20 också hehe. Men det är normalt ifall det sker och man ska inte behöva vara orolig <3
  • Emjol

    Någon mer som känner sig "bakis"?

    Så himla märkligt och sjukt frustrerande när man inte ens dricker längre haha!

    När jag jobbar är det som jag går på autopilot och mår ändå hyfsat men så fort jag är ledig, dvs kvällar och helger så mår jag konstant skit, som att jag är bakis med illamående, dov huvudvärk imellanåt, trött.. Orkar inte någonting och ligger inprincip i soffan hela tiden och glor på serie/film.

    Så hemmet ser konstant ut som skit, jag orkar inte göra mat så blir att man beställer hem lite väl ofta och inte ens det är gott så småpetar i maten bara..

    Är iallafall tacksam över att jag inte spyr och framförallt inte har barn sen tidigare att ta hand om då man inte ens orkar ta hand om sig själv..

    Kred till er alla som har barn sen innan! Förstår inte hur ni orkar?! <3

  • Emjol
    bullmamman2 skrev 2022-01-09 12:48:42 följande:

    Är det fler som är sjukt trötta? Går in i vecka 9 imorgon och har varit sedan vecka 3 typ.

    Kan inte minnas att jag varit så här trött i tidigare graviditeter men jag kan ha förträngt det.


    Samma här! Håller fortfarande i sig medans vissa andra symptom kommer och går..

    Hoppas det vänder snart :) Vecka 11 nu
  • Emjol
    Semlan3 skrev 2022-01-09 13:43:36 följande:

    Ja ligger as we speak pp soffan och ska kolla serier medan mannen tog med sig barnen ut en sväng. Gick promenad förut och är helt slut efter det.


    Precis samma här. Bara jag går en liten sväng till affären så är jag helt slut efteråt.

    På jobbet går jag hela dagarna men på nått sätt så biter jag ihop bättre då. Men det är just när jag kopplar av som kroppen typ passar på att må skit ;)
  • Emjol
    Bonusbonus89 skrev 2022-01-11 19:13:26 följande:

    Jag är i vecka 10 nu (9+1) och jag mår skit. Inte på så sätt att jag mår konstant illa, utan är extremt trött och hängig. Jag har frossa till och från och känner mig svag. Så himla orolig över att jag inte får i mig tillräckligt med näring. Ingen matlust alls och det lilla jag får i mig är det inte sällan jag får upp igen. Kräks nästan dagligen, vilket jag vet inte är konstigt. Men hur vet jag att jag får i mig tillräckligt med näring till bebisen? Två veckor kvar till inskrivningssamtal och tre till ul.


    Känner samma sak angående måendet men tacksam över att jag inte spyr iallafall. Hoppas det blir bättre <3

    Angående bebis så är kroppen så pass smart så bebisen får det den behöver :)

    Däremot så får du lida för det ;)

    Nu i början så får man tänka att allt du får i dig i bra och sen framåt kan du få i dig mer förhoppningsvis då man brukar må bättre senare i graviditeten :)
  • Emjol

    Är det någon mer som inte har gjort ultraljud ännu? :)

    Är i vecka 11 nu och ska göra KUB om två veckor exakt, 26/1.

    Så hela graviditeten är fortfarande overklig om man säger så. Sjukt spännande att se vad som gömmer sig där inne <3

  • Emjol

    Okej så vi är en del som väntar på ultraljud ännu, spännande! :D <3

    Någon mer som fått graviditetshjärna? Har märkt av på senaste att framförallt gör jag småfel på jobbet... Men denna vecka har det eskalerat och speciellt idag. Tack och lov upptäcker jag detta innan chefen gör det så jag hinner fixa felen men det tar en sån jäkla onödig tid av min dag haha! ;)

    Sjukt frustrerande :(

  • Emjol
    Johannis90 skrev 2022-01-12 13:45:55 följande:

    Hej! Det är med andan i halsen jag vågar skriva för första gången på FL. Har följt tråden ett tag men pga oro för missfall inte vågat kliva in. Meeen känner att det är dags. Är gravid i vecka 8 (7+5), BF 25/8. Var på VUL i fredags och fick se två tickande hjärtan, en helt absurd och överväldigande känsla! :) Jag har inga barn sedan tidigare men detta är min sjunde graviditet på tre år, så rädslan för ytterligare ett missfall sitter djupt rotat. I alla fall mår jag extremt illa och gjort i två veckor tillsammans med extrem trötthet vilket just nu tröstar mig! Hoppas så att det här är gången det går vägen!


    Stort grattis! Och va spännande :D

    Håller tummarna att det går vägen :)
  • Emjol

    Vakna precis av att jag drömde att jag skulle få tvillingar. Har för mig jag drömt om det tidigare och skrivit i tråden för länge sen. Så får se den 26 ifall det kanske är 2 ändå ;)

    Nej men bara så märkligt att ha drömt det två gånger nu <3

  • Emjol
    nomina skrev 2022-01-15 06:46:15 följande:

    Samma här! Veckan innan jag plussade drömde jag att jag plussade som visade stt jag väntade tvillingar. Har också en känsla att det kan vara två, hade varit helt otroligt! :) Bara att vänta och se!


    Ja precis :D När har du ditt första UL?
Svar på tråden Bf augusti 2022