Inlägg från: Emjol |Visa alla inlägg
  • Emjol

    Bf augusti 2022

    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-11 18:53:12 följande:

    Haha, jag har precis samma problem! Det jag tyckte var gott igår känns vidrigt idag. Har varit sugen på saker precis i början som jag nu blir kräkfärdig av att tänka på.

    Mått mer illa senaste dagarna, särskilt idag, men på en konstigt sätt.

    Det är som att jag behöver rapa, men det går trögt och så mår jag illa av det känns det som. Känns som åksjuka tycker jag, när man suttit och läst samtidigt som man åker bil. Dock inga kräkningar. Mest allmänt äcklad över viss typ av mat och lukt.

    Kämpar verkligen med att tygla oron nu och tänka positivt. Försöker tänka ut positiva grejor med varje dag fram till ultraljudet den 27:e. Hur mår ni alla denna helg?


    Har också mått mer illa men mår ändå hyfsat änsålänge :) Känner dock att jag fått mer symptom denna helg <3 Börjar liksom ändå känna mig mer gravid sakta men säkert :D
  • Emjol
    hypotyreos98 skrev 2021-12-11 19:46:32 följande:

    Jo det vet jag. Men om jag tänker rätt så hade jag ägglossning drygt en vecka (ca 1 vecka och 1-2 dagar) innan testet. Då borde det ju visat ?gravid 1-2? istället för ?2-3?


    Har hört flera som varit med om samma men antagligen har du så pass högt hcg. Du får se hos barnmorskan sen <3 Grattis förresten! :)
  • Emjol
    Jelumima skrev 2021-12-12 09:04:08 följande:

    Hej!

    Hoppar in i tråden. Har testat positivt och bf är 22 augusti.

    Mår bra och har egentligen inga tecken på gravid förutom mensvärk liknande ömhet i magen som kommer och går under dagarna. Detta är inget jag haft med mina två tidigare barn. Så jag är lite orolig för varför det känns så nu.

    Någon annan som har "mensvärk"?


    Molvärk kan man få tidigt vilket nog vi alla i denna tråd känner också :) Det är livmodern som förbereder sig och växer så därför kan det kännas liknande mensvärk men jag kan ändå känna skillnad på mensvärk och molvärk. Så absolut inget att oroa sig för <3 För mig kommer det och går också.
  • Emjol
    Jelumima skrev 2021-12-12 09:04:08 följande:

    Hej!

    Hoppar in i tråden. Har testat positivt och bf är 22 augusti.

    Mår bra och har egentligen inga tecken på gravid förutom mensvärk liknande ömhet i magen som kommer och går under dagarna. Detta är inget jag haft med mina två tidigare barn. Så jag är lite orolig för varför det känns så nu.

    Någon annan som har "mensvärk"?


    Och grattis förresten! :D <3 och välkommen hit :)
  • Emjol
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-12 18:28:24 följande:

    Känner en sådan oro nästan hela tiden. Kommer inte kunna slappna av förrän första ultraljudet den 27:e.

    Har så svårt att helt glädjas för är som att jag hör i huvudet hela tiden ?kanske ligger inte fostret i livmodern utan har fastnat i äggledaren? eller ?kanske kommer det inte höras några hjärtslag?. Två veckor kvar tills jag får svar. Hur ska jag klara det här?


    Åh önskar jag kunde ta en del av din oro :( kämpa <3 Riktiga katastroftankar.. Man oroar sig för det värsta innan man ens vet något. Är otroligt vanligt men fruktansvärt att uppleva :( 2 veckor går fortare än man tror även fast vi alla vill att tiden ska gå liiite snabbare nu ;)
  • Emjol
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-12 19:37:20 följande:

    Så fint du skriver till mig <3

    Ja, det är verkligen jobbigt! Hur gör du för att tänka positivt? Tycker det är så svårt.

    Var hemma sjuk nästan hela förra arbetsveckan, så kanske tiden kommer gå fortare nu när jag jobbar! :)


    Jag tänkte som du tidigare men har lärt mig hantera livet bättre nu. <3 Har slutat oroa mig för saker jag inte kan kontrollera och framförallt saker som inte hänt ännu :) Det är lättare sagt än gjort dock.. Så länge jag har symptom och det inte kommer något blod så försöker jag tänka positivt <3 Ska göra mitt första ultraljud vid KUB så det lär bli i januari nån gång så det är ju ett tag kvar hehe..

    Men ja helgerna är riktigt sega och tycker också att jobbveckorna underlättar den sega väntan ;)
  • Emjol

    Fyfan idag efter lunch slog illamåendet till som en käftsmäll. Haft spyan i halsen sen dess men ingen spya hittills iallafall. Så tydligen mår jag mer illa efter mat nu än tvärtom som det var mer tidigare hehe.. Man känner att man lever ;)

  • Emjol

    Äntligen har jag hört av mig till MVC så inskrivning nästa vecka, precis innan jul :)

    Känns lite surrealistiskt då man inte ens har gjort ultraljud ännu men det blir i januari, så ja det är ett tag kvar tills dess hehe.

  • Emjol
    isoldelively skrev 2021-12-15 16:48:38 följande:

    Vecka 7 (6+5) och är så trött och illamående att jag inte vet vart jag ska ta vägen, är inte människa. Mår verkligen sk*t och fattar inte hur jag ska orka stå ut med detta mående i en sisådär 8 veckor till..


    Men va jobbigt :( Mitt illamående är inte lika påtagligt längre konstigt nog men däremot är jag allmänt äcklad av mat. Typ petar i den. Men nu har jag även lyckats bli dunderförkyld så kan ju höra ihop med det.. Dock är den enorma tröttheten kvar sen start.. Är konstant trött
  • Emjol
    Lövsångerska1991 skrev 2021-12-17 16:04:49 följande:

    Hoppas att ni alla får en fin helg! :) <3


    Tack detsamma! :)

    Ligger tyvärr hemma dunderförkyld så är nerbäddad.
Svar på tråden Bf augusti 2022