Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Det är lilksom noll vits här att tjata om att det borde jag ha tänkt på innan å så vidare. Jag fattar det och nu är det ju ändå för sent. Behöver höra av killar som varit i samma sits. Både av de som inte pallade och sket i ungen och de som inte gjorde det. Hur jävla jobbigt livet blev för er. 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (Tor) skrev 2023-01-03 00:25:14 följande:

  En tillfällig romans blev gravid.Fan jag trodde livet var förbi. Men bestämde mig för att ta mitt fullla ansvar och vara med från start.

  Det var faktiskt det bästa som hänt mig. Barnet absolut, men där och då blev jag en man på riktigt. Fick rak rygg och tog ett ansvar större än migsjälv. växte faktiskt som människa och började uppskatta livet på ett helt annat sätt.

  Absolut att det är sjukt trevligt att ta en öl med polarna, och detta värdesätts högre nu än förr eftersom det int
  e är något jag bara kan göra när jag känner för det. Men det bästa är när jag vaknar med min lilla tjej. Att känna sig så enormt älskad av någon? kommer kanske aldrig vara älskad hela livet av en flickvän eller polare. Men i min dotters ögon är jag allt. Jag är en superhjälte. 


  pappas flicka


  Hur gammal var du bär du blev ofrivillig farsa då? Är kanske skillnad på om man är 20 eller 30. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (Tor) skrev 2023-01-03 09:24:00 följande:
  23 bast, så hade landat ett jobb i alla fall men annars var jag rätt omogen, men det ändrade sig. Man tvingas växa upp. och det går inte att jämföra andra barn mot ens eget. Jag är ingen naturlig barnmänniska. Är måttligt intresserad av vänners barn.

  Men mitt eget barn är ju allt. Det bästa som hänt mig. Relationen med mamman funkar också ok. Vi är överens och fungerar som polare. Hade turen att kvinnan jag låg med var en vettig person.
  Ni var alltså inte heller ihop när hon blev gravid? Ville hon direkt behålla barnet alltså det var aldrig tal om att hon skulle göra abort? Och hur fasen kändes det för dig va det ba helt självklart att du skule träffa barnet och så från början eller kom de mer senare? Berätta gärna mer om du ids här. Just nu känns allt bara ångest. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (Livia) skrev 2023-01-03 10:26:53 följande:
  Så om jag och min man börjar planera barn, båda vill få det där plusset, vi fixar ägglossningstest och äntligen blir jag gravid. Vi är lyckliga och glada men hipp som happ lämnar han mig i v18 för hans snygga kollega. Och eftersom han inte vill dras med mig och bebisen längre gör han en juridisk abort.

  Menar du då att jag skulle ha "en rimlig chans" att göra ett val om jag vill dra det där lasset själv eller inte? Att då är det mitt val om jag inte genast springer och gör en sen abort? Att jag ska stå för allt själv om jag fullföljer graviditeten  eftersom han ändå valde att abortera barnet juridiskt och att det var mitt val som valde att skaffa barn själv?
  Men alltså ge er ta den där OT diskussionen om juridisk abort i en egen tråd istället för här innan jag anmäler inlägget. 😡
 • Anonym (Noway)

  Jo Erik du är en av få. Har du ev bågra mer råd att ge?

 • Anonym (Noway)

  Alltså jag har svårt att tro att jag kommer att få några som helst känslor för en unge som föds av en tjej jag bara haft ett engångs med. Aldrig varit ihop ens vi känner ju knappt varandra. Jag är inte alls redo att bli pappa eller gillar inte ens barn. Har liksom nog med att ta hand om mitt eget liv och få det att funka just nu med jobb, ekonomi och bostad  Vill helst bara glömma hela skiten och förtränga allt. 

 • Anonym (Noway)

  Tjejen fick veta sent att hon var gravid typ 12 eller om det var 14 veckan. Ville inte heller ha barnet har hon sagt men säger att hon inte vågade göra abort då hon är rädd att det kan påverka om hon vill bli gravid i framtiden. Men just nu har vi inte mycket kontakt jag fixar inte det nu. Mådde nog skit av andra orsaker innan det här dök upp. Nu är det fan ännu värre. Vet inte ens vem jag kan prata med om det här. Vill inte att det ska komma ut. 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (Juridisk abort) skrev 2023-01-04 18:35:22 följande:
  Anonym (En annan) skrev 2023-01-04 18:25:35 följande:
  Ähum. Du kunde ju inte diskutera det här, skrev du, eftersom det var OT och du bett TS om ursäkt för att du tog upp det. 

  JAg svarade på en kommentar.

  Lugna ner er. Jag har inte tagit upp JA något mer.
  Du kan lägga ned den diskussionen helt i denna tråd hjälper inte mig ett jäkla skit. 
 • Anonym (Noway)
  Kirenaj68 skrev 2023-01-13 02:55:24 följande:
  Vill du inte bo med mamman och barnet samt inte vill ha barnet hemma hos dig finns det ingen lag som tvingar dig. Dock kommer du aldrig undan din försörjningsskyledighet vare du bor med mamman och barnet eller inte.
  Bo ihop?! Vi har ju inte ens varit ihop bara träffats tillfälligt aldrig haft nåt förhållande ju.
 • Anonym (Noway)
  Anonym (S) skrev 2023-01-14 18:41:06 följande:
  Vadå tvingas vara farsa varannan vecka? Det är du 24/7 såklart, ingenting annat. 
  Menar att ha en unge boende hos mig i min ungkarlslya varannan vecka. Är de det som gäller nu då? 
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?