Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  EpicF skrev 2023-01-27 00:15:04 följande:
  Vad har barnets kön för betydelse om du vågar ta kontakt eller inte?  Hade det varit lättare att ta kontakt om hon väntade en flicka? 
  Nä har jag väl inte heller påstått eller skrivit att könet har nån som helst betydelse här? Skrev ba att jag hade hört på omvägar att det är en pojke. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (M) skrev 2023-01-27 01:33:27 följande:

  Varför skulle hon vara förbannad? Skildes ni som ovänner? Var hon en osympatisk person?


  Det enda du kan göra för att ni inte ska gräla eller så är att själv bete dig så bra som du bara kan. Svara inte otrevligt eller ge bränsle till konflikter. För barnets skull och för framtidens skull!


  Alltså jag vet inte hon kanske hade förväntat sig att jag skulle vara jättestöttade och åh va kul att bli pappa mot min vilja så ba direkt hon fick veta att hon var gravid och berätta.Vi känner ju inte ens varandra. Därför inte så jäkla lätt att ta kontakt. . 
 • Anonym (Noway)

  Ok men om jag nu tar kontakt då och hon inte alls vill ha med mig att göra då? Eller vill hålla mig utanför. Några tips på hur jag bör göra då? 

 • Anonym (Noway)

  Nej tror inte vi hade varit ett par om hon inte blivit gravid. Inte rätt förutsättningar för det. Har bara inte pallat att ta kontakt ba känts så himla sjukt konstig situation allt och att jag inte är beredd på det här och ska tvingas lära känna varandra på det här sättet. Bara mått skit när jag tänkt på det. Är väl därför jag ghostat faktisk. Och nej dra inte igen nåt om att det skulle jag tänkt på när vi hade sex. 

 • Anonym (Noway)

  Ja men ja har funderat mer och mer att jag ändå ska ta nån kontakt med henne. 

 • Anonym (Noway)

  Känns ba som en jävla uppförsbacke just nu. Frågan är om jag orkar med det ens utan att bli helt psykisiskt knäckt. 

 • Anonym (Noway)

  Alla som tjatat på mig här att ta kontakt med tjejen. Gjorde det  idag. Det gick väl kan man säga åt helvete typ. Känns fasen bara ännu värre nu. Jag fick klart för mig att jag inte ens var välkommen som pappa. Så hur jag nu ens ska orka bry mig vette fasen. Ska jag behöva strida för få umgås med ett barn som jag inte ens ville ha från börja, som jag inte ens vet att jag kommer att tycka om eller vara nån bra pappa till. Dessutom förmodligen bli motarbetad av mamman. Både uppförsbacke och en jäkla motvind liksom. Kommer bara vara en massa jäkla problems på vägen så kanske lika bra att lägga ned? Så får hon som hon vill.

 • Anonym (Noway)
  LFF skrev 2023-01-31 14:47:42 följande:
  Ok, vad exakt sa du? Och vad sa hon? Vad hon vill har egentligen noll betydelse. Det är barnet fortfarande som är det viktigaste här. Barnets rätt till sina föräldrar. Jag förstår att det känns jobbigt. Jag förstår även om hon var arg för att du ghostat henne fram till nu. Men det spelar ingen roll. För barnets skull behöver ni två komma överens. 

  Är det här mamman till ditt barn måntro?

  www.familjeliv.se/forum/thread/82227729-kan-jag-neka-dna-test
  Oj fasen ja hade kanske kunna va men tror inte de mer en slump? Beskriver ju pappan som nån stor idiot eller gangsta. Känner mig inte träffad där faktisk. Vore ju dock himla komiskt om det hade varit de. Finns säkert många liknande fall i det här landet. Börjar se ett mönster hur vissa tjejer agerar i sånna här lägen scary nästan. Men hon såg ju ut att bli rejält sågad. Vilket ju även jag fått känna av här då. Två sidor av samma problem vem är värst liksom? Ska läsa men törs ja skriva nå mer här? Hon kanske tror att jag är den pappan? Sick!

  Jag bad om ursäkt att jag inte haft nån kontakt att jag inte pallat bara men blev sågad totaly. Verkar inte spela nån roll vad jag än skulle göra eller säga nu. Hon fatta inte alls att det här är asjobbigt för mig me bara för hon. Fick ingen vidare lust att fortsätta kontakten direkt. Hon har trumfen på hand för hon är ju tjej å den som är graviiiid liksom. Vad fasen kan jag göra kan ju inte vara det i hennes ställe? Kanske inte ens är farsan åt ungen heller? Känner ju inte varandra så vet inte. Men det sa jag dock inte när vi snackade. 

  Känns som mina tankar som väckts ändå lite om att jag ändå kanske borde stäppa in här som farsa på nåt sätt ifall det är mitt fick sig en jävla käftsmäll. Det är på hons villkor endast nu sa hon 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (Q) skrev 2023-01-31 17:10:40 följande:
  Svara bara att du förstår att det är asjobbigt för henne och att du absolut accepterar att kontakten under graviditeten kommer att vara helt på hennes villkor, men att du gärna vill prata om hur framtiden kommer att se ut när hon är redo. Först och främst kanske för att fastställa faderskapet men även ert samarbete som föräldrar, om det visar sig vara fallet. 
  Fast är det ba hon som ska ha rätt att må skit i det här? Jag ska ba acceptera och tycka allt är fint o kul med att bli farsa mot min vilja? och vara så extremt stöttande men de är fan svårt alltså Det var mer ba du kommer aldrig att få träffa din son vare sig du vill eller ej. Om det ens är min son? Fyfan det här kommer att ta knäcken på mig psykiskt att behöva pleasa henne till förbannelse och att det ändå blir hon som bestämmer allt. Så kanske lika att skita i allt för vet inte om jag kommer att orka med de här. Jag hade säkert lätt kunna samarbeta här men känns som totalt låst läge liksom Måste jag ens ha kontakt med henne kommer att förstöra den eventuella relation jag kanske skulle kunna få med pojken. Jag är de stora egoistiska skitstöveln nu. Nå fattar jag väl att det är jobbigt för henne också men på ett annat sätt. Hon får väl massa moderskänslor ändå. Jag har inget sånt känns bara konstigt hela grejen. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (Nej) skrev 2023-01-31 17:56:06 följande:
  Du har ändå ghostat henne ett bra tag. Det är hon arg för.

  Du har rätt att träffa ditt barn, det kan hon inte hindra dig.
  Alltså nä jag har inte tagit kontakt me hon på ett tag. Men hon har inte tagit kontakt me mig heller, Så det ansvaret ligger helt bara på mig då här? Jag kan ju inte heller garantera att jag kommer vilja vara en pappa till det här barnet. Att det ens funkar för mig. Kanske är helt värdelös som farsa. Det måste jag ju känna efter när barnet finns där om någon månad. Om jag nu ens får träffa barnet. Jag är ju hatad nu bara. Hon kanske inte sa det rakt ut men fick känslan att hon kommer göra allt för att ja inte ska få träffa barnet. Så då har jag ju inge val heller. Orkar inte kriga med nån som redan bestämt sig. 
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?