Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Jag har ju redan snackat me familjenämnden så de vet ju att mamman har tagit kontakt me mig tidigare. jag vill nog ändå veta om ja är pappan eller ej. Kanske inte är så schysst mot barnet att inte tala om att jag är pappan i så fall sen om några år?

 • Anonym (Noway)

  Men orka för fasen vilket jäkla käbblande här i mer än 10 sidor ja vi alla har fatta att FKL tycker jag ska glömma det här barnet helt å ba gå vidare. Ni förstör ba tråden för andra. Visst men stan är liten å vi lär stöta på varann rätt ofta liksom å ryktet lär gå snabbt vem som är farsan. Har inte tänkt kräva några 10 dagar pappaledigt av mamman heller så ni kan lägga ned den diskussionen också. Ska väl först veta om jag är pappan elr inte sen när barnet kommit.

 • Anonym (Noway)

  Jaha då har ja kanske blivit farsa till en liten kille. Om det nu är ja som är pappan för de vet ja ju fortfarande inte. Fick höra av en kompis som trodde ja redan visste. Pojken föddes för mer än en vecka sen. Har provat ringa henne flera gånger och messa men får inget svar va fan gör ja nu då? 

 • Anonym (Noway)

  Ja FKL tyckte ju tidigare att det bara är att lägga ned allt för det är ändå ingen ide och Bella tycker att hennes dotter klarat sig fint utan sin pappa. Men säkert bra att farsan betalar sitt underhåll och du slipper ha han hängandes efter dig eller? Jag fattar inte pm det är nån slags hämndaktion från mammans sida. Hur går det till nurå? jag vill ju först få veta om jag är farsan och om jag är det och jag har en son ska jag fasen inte ens få träffa han för att mamman är sur? Är det verkligen så det finkar i sånna här fall? 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-03-10 18:07:49 följande:
  Mamman har all rätt att hindra pappan i detta läge, även slå han med ett slagträ ifall han försöker tränga sig på. han är ännu en främmande person.
  Faderskap tar ännu en stund, innan dess har han inga rättigheter.

  Sedan behöver mamman ensamvårdnad, barnet kan bli sjuk, behöva intensiv vård, dom har ingen kontakt, varav omöjligt för han att få vårdnad, för vårdnad behövs samarbete, den verkar obefintlig just nu.
  Men är du helt tappad eller? Vem fasen har sagt att jag skulle tränga mig in hos mamman med våld?! Du drar ju iväg totalt i dina inlägg. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (Bella) skrev 2023-03-10 21:32:06 följande:
  Jag hade helst velat att han skulle varit delaktig, så mycket som möjligt och hade han velat träffa henne eller haft delad vårdnad hade jag inte nekat honom det. För min dotters skull. Hon har rätt att få ha sin pappa och han har rätt att träffa henne också enligt mig. Man är två som skaffar barn och barnet har rätt till båda sina föräldrar. Hon har ju missat att lära känna både honom och sina farföräldrar och andra släktingar på hans sida vilket jag var och är ledsen för. Nu när hon är vuxen bestämmer hon själv men när hon var liten såg jag det som mitt ansvar att göra vad jag kunde och absolut inte motarbeta det.

  S
  Ja då fattar jag du verkar ju inte ha förhindrat pappan i alla fall. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-03-12 12:34:14 följande:
  Äsch vad är det för trams, klart man har rätt att kasta ut en person som tränger sig in i ditt hem. gör personen motstånd har man rätt att även använda våld.
  Inte ens polisen får bara knalla in i ditt hem utan tillstånd, bara om det pågår ett uppenbart brott.

  Om en tjuv snubblar i din trapp, har inget med brott o göra om personen dör. samma med snubblande över en väska osv.
  Det du berättar är om man gillrat en fälla eller liknande.

  Ts har med andra ord ingen rätt att bara stövla in hos kvinnan med barnet.
  Men är du störd på nåt sätt eller?! Har jag påstått någonstans att jag ska tränga mig in hos mamman eller? Nä! Vad vill du ens med dina inlägg i den här tråden vad har du för syfte att jag ska ge upp och skita i att jag eventuellt är farsa till den här lilla killen? Är du lejd av mamman att skriva här eller va fasen? Mamman har ju kontaktat mig och sagt ?du är pappan?. Ja har ju redan varit i kontakt me familljenämnden innan han föddes. Åh vad fasen vet du ens om jag kan ta hand om mig själv? Känner du mig då eller? 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-03-12 15:40:52 följande:
  Vad du inte förstår är att mamman behöver inte göra detta, hon har rätt att fostra och skydda sitt barn, gör det som är bäst för barnet.
  Vill mamman amma kan ingen tvinga henne o gå över till flaska, det är mammans beslut och ingen annans.

  Komma o påstå att en mamma ska resa flera ggr i vecka till soc, kanske tar en, två timmar dit och sedan 1-2 timme hem är inte heller något krav som går o ställa.
  Det är definitivt inget som är bra för ett spädbarn.

  Om barnet sedan är hungrig behöver amma, tröstas så förlänger man inte umgänges tiden med en timme extra för att en okänd pappan ska jollra en stund.

  Trodde detta är är självskrivet för alla.

  Nu förstår du vikten av samarbete.
  Lägg bara ned du vet ju inget här. Mamman i det här fallet har 10 minuters gångväg till familjenämnden och 15 min till mig. Så vad vill du med dina inlägg? Så jävla  störig ba. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-03-12 18:57:56 följande:
  Man ska samtidigt vara ärlig, finns mest troligt en anledning mamman inte hört av sig, mamman beslut för att inte höra av sig grundar sig alltid i en anledning, vad den än må vara så är det hennes rättighet. som sagt TS vet inte om det är han som är pappa, kanske ingen vet i detta läge, kanske det är någon annan.

  Innan allt detta är utrett ska TS lämna mamman ifred.

  Det är inte TS uppgift o reda ut, inte heller mammans.
  Nu får du fan ge dig seriöst menar du att du anser dig veta massa andra orsaker till att mamman är sur nu helt plötslig. Nä jag ville INTE ha barn alls nu och INTE med nån jag INTE känner. Hon säger att jag är pappan. Det kanske jag är eller så INTE. Men det enda fel ja i så fall har gjort här är att jag pallade fasen inte att ha nån kontakt större delen av graviditeten efter jag fick veta. Är varken missbrukare elr våldsam. Kanske inte ens är mitt barn men hon säger ju själv det. Vart är det du vill komma med dina inlägg? Att jag ska skita helt i om det är mitt barn är de du vill elr vad? Ge dig ba nu. Jag har fattat din poäng du behöver inte komma me mer argument här. 
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?