Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Skada barnet om jag inte fixar att vara en bra pappa elr va fasen menar du? Men om mamman har bestämt sig för att inte låta mig träffa barnet å försöka bl pappa ens då? Är det hon själv som skadar barnet då? Jag har aldrig varit farsa så kan inte veta om jag är bra på de eller inte, 

 • Anonym (Noway)

  Har läst lite olika trådar sista dagarna. Ifall sen när barnet är fött och test visar att jag är pappan om jag då känner att jag ändå vill träffa barnet och vågar mig på att försöka va pappa till pojken så verkar de som att mamman kan vägra för hon får alltid ensam vårdnad. inre så bra förutsättningar verkar de som. Kan mamman vägra liksom här för att jag inte brytt mig under graviditeten? Står så mycket om att pappor jävlas me mamman och att de är våldsamma psykon elr knarkare. Kan garantera att ja är inget av de. Sen ska man stämma å betala massor av pengar till advokat. Lätt jag skulle känna att jag inte pallar me det då. Har skickat nåt fler mess till mamman men hon svarar inte nu. 

 • Anonym (Noway)

  Men bestämmande rätt då bestämmer hon väl om ja ens får träffa barnet elr? 

 • Anonym (Noway)
  Minlillaplutt skrev 2023-02-11 18:48:13 följande:

  Hur går det ts? Hjärta


  Ja de går vl inte så jättebra direkt. Har fått prata me kurator på MVC nu vilket kändes bra men också rätt jobbigt. Har väl kanske börjat landa i att det föds en liten kille om mågra veckor som jag kanske är pappa till å att jag nog ändå vill träffa han. Och se hur de känns. Men mamman svarar ännu inte på mina sms så allt bli bara ännu svårare. Känner  kanske inte helt igen mig i det jag skrev i första inlägget jag fattar ju kanske mer nu att det handlar om ett barn som inte heller valt situationen 
 • Anonym (Noway)

  De var många svar. Men om jag tar det från början vi känner inte varandra det var ett engångsligg liksom. Jag vet ännu inte om jag är pappan förrän barnet är fött och jag fått göra dna test. Först blir mamman skitsur för att jag inte hör av mig nu när hon är gravid och sen när jag väl gör det så vägrar hon svara. Vad fasen ska jag göra då? Är det lika bra att lägga ned än att ens försöka? Jag blir bara förvirrad här vad som gäller. Om test visar att jag är pappan kommer jag inte att få träffa barnet alls? Hon bestämmer det?


  Samarbeta med mamman vad innebär det? Jag har inte tänkt jävlas med henne på nåt sätt men om jag är pappan har jag ingen rättighet alls utan bara att skyldighet att betala underhåll men får inte träffa barnet? Kommer inte att kräva en massa av mamman varför skulle jag göra det men vill ju inte vara helt laglös heller. Inte så att jag kommer att kräva att pojken ska bo varannan vecka hos mig å att jag ska vara pappaledig å allt. Jag vet inte hur jag fixar att vara farsa ens allt känns fortfarande jäkligt främmande alltså. Kanske måste ta ett steg i taget liksom

 • Anonym (Noway)

  Finns det nåt krav på mig att jag måste ha kontakt me mamman när hon är gravid för att jag ska få träffa barnet sen? Är mamman tvungen att ta kontakt me mig om de visar sig att det är jag som e pappan? 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-02-12 14:39:55 följande:
  Men hur svårt ska det vara? måste mamman svara? barnet är inte ens fött?

  Måste hon svara direkt efter förlossning?  du får vila efter detta samtal, det är en eventuell pappa som berättar han har rätt att snacka med dig? skulle inte tro det.
  Det samma vid hemkomst, hon behöver inte svara, innan utredningen är klar har flera månader gått, ev 1 år.
  Sedan behöver man inte följa en tid slaviskt, har mamman haft en jobbig natt med sitt lilla barn, menas inte att hon bryter mot någon lag för hon inte orkar gå till soc för att möta pappan. det samma om barnet är sjuk, osv.
  Små barn är sjuka ofta, många sover inte regelbundet osv.

  Barnets bästa går i första hand, i alla lägen.
  Hon på MVC kuratorn sa att det brukar ta ca 2-3 veckor efter barnet föds innan man gör dna test. Men tar det verkligen flera månader upp till 1 år tills jag får svar?! Låter ju sjukt länge faktisk. 
 • Anonym (Noway)
  EpicF skrev 2023-02-12 15:11:06 följande:
  Det är inte du som har rätt till umgänge. Utan barnet som har rätt till umgänge med sin pappa, som kan vara dig. 
  Ok men innebär det att ifall jag är farsan måste vänta tills barnet är 3-4 år och kan svara på frågan: vill du veta vem din farsa är och vill du träffa honom? 
 • Anonym (Noway)

  Till (fkl) var är pappabarn där jag ska läsa? Jag är ju fan ingen psykopat, kriminell eller drogmissbrukare utan bara en helt jäkla vanlig ing kille so bara inte ville bli farsa. Blir man stämplad som psykopat direkt? 

 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-02-12 15:32:30 följande:
  Enligt två kända författare blev han det. värsta är att han inte är ensam.
  Ännu värre är det att, även ni förespråkar annat än verkligheten, det hjälper inte föräldrars kamp till att få träffa sina barn, snarare tvärt om, ni stödjer förälder som hindrar både barnens o förälders kamp till kontakt o umgänge.
  pappatillericochwilliam.wordpress.com/

  .
  JAG är en PSYKOPAT enligt två kända författare!

  Pappa till Eric och William som jag förlorade. 5 År har gått utan kontakt med mina söner, alla är bortkopplade från deras liv.


  Är det dina barn och du som skriver på bloggen?
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?