Inlägg från: Anonym (Noway) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Noway)

  Hur gick det för er ofrivilliga pappor?

  Kirenaj68 skrev 2023-01-15 21:50:08 följande:
  Jag menade naturligtvis hur du tänker dig att det ska bli framöver, för jösse namn. Börjar ärligt talat undra vad tjejen ser hos dig egentligen. Kan ju inte vara för mognad och bländande intellekt.

  Kirenaj68 skrev 2023-01-13 02:55:24 följande:
  Vill du inte bo med mamman och barnet samt inte vill ha barnet hemma hos dig finns det ingen lag som tvingar dig. Dock kommer du aldrig undan din försörjningsskyledighet vare du bor med mamman och barnet eller inte.
  Känns ju knappast rimligt eller vettigt att bo ihop med nån man haft ett engångsligg med för att hon blev gravid? Vi var ju aldrig ihop ens! 
 • Anonym (Noway)

  Ok så är det tjejer här i tråden som skriver att jag ska ta mitt ansvar å bli farsa på deltid? Medan killar som varit i liknande sits som tycker att jag lika gärna kan skita i ungen totalt för det ändå är morsan som kommer styra allt? Jag har ingen jäkla aning om ett barn blir fucked up på nåt sätt över att växa upp utan någon kontakt med sin farsa. Själv är jag uppvuxen med både morsan å farsan och vi har väl en bra relation å så förutom att de tjatar en jäkla massa på en möjligen. 

 • Anonym (Noway)
  molly50 skrev 2023-01-16 16:38:57 följande:
  Du verkar ha missat att det även har svarat killar här i tråden som tycker du ska ta ditt ansvar.
  Men det kanske var medvetet av dig att bortse från de inläggen då det inte var det svar du ville ha?
  Nä men jag undrade bara om det var
   det var så. Elr så var det samma kille som skrev flera inlägg?
 • Anonym (Noway)
  molly50 skrev 2023-01-17 08:42:54 följande:
  Jag håller med M om att du verkar tro att alla mammor beter sig på samma sätt som ditt ex.
  Men faktum är ju att du inte har en aning om hur mamman till TS kommande barn kommer att bete sig.
  Om jag har fattat det rätt så ville du träffa ditt barn.
  TS verkar inte vilja ha med sitt barn att göra överhuvudtaget.
  Och han verkar inte vilja läsa och ta till sig av de inlägg där män skrivit att de har tagit sitt ansvar eller de som skrivit att de ångrat att de inte har gjort det.
  Så du hjälper ju knappast TS om att komma till insikt om att han måste ta sitt ansvar,med dina inlägg.
  Tvärtom så uppmuntrar du ju honom att strunta totalt i barnet.
  Det är inte för barnets bästa. Det är att bara tänka på sig själv.
  Jag läser alla kommentarer men förutsättningarna här är ju verkligen inte de bästa i mitt fall. Jag och tjejen känner ju inte ens varandra och så ska vi komma överens om ett barn. Känns lätt som dömt att misslycka. inte så här man viile bli farsa liksom. 
 • Anonym (Noway)

  Ja men det är ju lätt att säga att det skulle jag tänkt på när vi hade sex. Eller att tjejen skulle kunnat upptäcka att hon var gravid tidigare. Då hade vi inte varit i den här sitsen nu. Så inlägg om att ?varför hade du inte kondom? hjälper ju inte här. Jag o tjejen känner inte alls varandra. Vet inte ens vad hon har för förväntningar på mig här. Eller hur hon är som person. Tror inte det här var vad hon ville heller men valde behålla för att det upptäcktes så sent. Så jag har ju inte blivit lurad heller. Men hon kanske bara tycker det är bra om jag inte bryr mig alls. Så får hon bestämma allt. Och då blir det väl så att hon får ensam vårdnad och hon kan skita helt i vem som är barnens pappa. Kanske blir det enklast så? För båda parter. Känns bara sjukt konstigt att jag ska börja umgås med ett barn som har en mamma som jag inte känner. Vad har jag att säga till om där ens? Dömt att misslyckas?

 • Anonym (Noway)
  EnAnonumius skrev 2023-01-18 10:39:16 följande:
  Du säger att du läser (du hävdade så i ett tidigare inlägg), men när du väl skriver i tråden så visar du inte ett skit på att du har läst andras svar. Du reflektera  inte alls över det i dina inlägg att du har läst andras svar.

  Utan du fortsätter att mala på i samma hjulspår som när du stratade din tråd. Vi är några som lagt förslag på att du skall lära känna kvinnan till ditt barn.

  Du fortsätter olika spekulationer om kvinnan som går ut på samma sak, d.v.s "till din fördel" om att du skall slippa att ta ansvar för barnet, du var med och skapade hon tar fullt eget ansvar.

  Dina ord om att du läser andras texter blir helt motsagda av dina handlingar (inläggen du skriver)
  Om du läser andras texter så visa när du lägger in dina kommentarer i tråden.
  Jamen jag läser allt här. Men det är rätt mycke diskussioner som kanske flyter iväg. Bara för att flera skriver ?åh du kommer att älska ditt barn bara du tar ansvar? så är det ju inte säkert att det faktiskt blir så. Kan ju ba bli skit också. Att ta kontakt med tjejen är inte helt jäkla lätt alltså det känns som att allt blev så jävla fel här och nu i det här läget en jävla uppförsbacke att ta kontakt. Känns ba som hon kommer styra allt till det hon vill. Har läst i andra trådar också och verkar ofta bli så att mamman har makten. Så lätt man känner är det ens värt ett försök? Blir jag ens en bra pappa när jag känner så här nu? 
 • Anonym (Noway)
  EnAnonumius skrev 2023-01-18 12:43:32 följande:
  Oh herregud.. 15år gamla statistik. 🙄
   
  Skall du övertyga mig, att det skall vara rätt att fördöma en individ baserat på statistik/generellt", så får du faktiskt hosta upp färsk statisk, maximalt 2år gammal om du lyckas att nå en chans hos mig att få trovärdighet åt ditt patetiska utlåtande att man skall stämpla en individ baserat på statistik, och att du råkade vara en som matchade stamtiken.

  Eller är det okey att man dömer dig, utan att känna dig alls, utan att veta vem du är, mer än att du är en man,  och baserat då på statistik, och (sin personliga) personlig erfarenhet och utgå från att du är en våldtäktsman?
  Är inte detta lite sido diskussion? Inget våld eller sån skit inblandat här öht har aldrig haft en relation med tjejen ens. Hon ville inte heller bli mamma. 
 • Anonym (Noway)
  Anonym (fkl) skrev 2023-01-18 12:58:12 följande:
  Finns en mycket enkel förklaring, domstolar gick ut med att man översvämmas av vårdnadstvister, systemet har sedan gjort om, nu tar sällan Hovrätten upp en vårdnadstvist.

  Bara att ens en domstol går ut med att man överöses av vårdnadstvister påvisar att det är något fel i systemet.

  Sedan första åren med umgänge är helt meningslösa, barnet minns inte ens pappan om det blir ett uppehåll i umgänget.

  Bästa TS kan göra är att låta första åren vara, tar barnet kontakt lite senare i livet kan umgänge starta.
  Kanske ni kan diskutera fkl ditt ca specifikt i nån annan trå? 
 • Anonym (Noway)
  molly50 skrev 2023-01-18 15:44:12 följande:
  Det var inte svar på min fråga. Jag ställer den igen. 
  Hur ska pappan kunna hindra mamman från att smutskasta honom genom att hålla sig undan?
  Ta gärna er diskussion vidare i nån egen tråd. Statistik om vårdnadstvister var inte vad jag frågat om här.
  LFF skrev 2023-01-18 13:24:51 följande:
  Mammor som skaffar barn på egen hand genom insemination har noll, nada och ingenting med TS situation att göra. Det påverkar inte heller TS möjligheter att vare sig få gemensam vårdnad (om han så önskar) eller umgänge med sitt barn. 
  ?inte heller nåt sånt som min fråga handlar om här. Diskutera nån annan stans!
 • Anonym (Noway)
  EnAnonumius skrev 2023-01-18 16:19:58 följande:
  Vad bra.. Att du hittade det så snabbt då.
  För det är trots allt ditt jobb att fixa fram bevis när det är du som påstår en sak.

  Så fortsätter du att döma.
  Bara för att man dömer ut din 15år gamla statisk så betyder det inte att man dömer ut färsk statisk. Det hade du sett om du läste. Så det är bara en rätt så infantil kommentar "du kanske dömer ut den med", att komma med från din sida.

  Artikeln är från 2020 och stilistiken i artikeln är från 2018.
  Och så läser man artikeln i sig.. Var i artikeln stödjer det din sak om kvinnans roll och mannens roll i den stilistiken? Var i artikeln framgår det att kvinnorna har övertaget i dessa vårdnadstvister. Det är ju du som hävdar (påstår) att kvinnorna har övertaget när det kommer till detta med barn, och tvister.. Inget som framgår i den artikeln.. Den är så otroligt könsneutralt skriven så man blir förvånad för den saken skull i stället.
  Men lägg ner inte det jag frågar om här.
Svar på tråden Hur gick det för er ofrivilliga pappor?