• Anonym (Slummergumman)

    Hur många av er sov INTE ihop varje natt när ni blev ihop? Hur ofta är normalt??

    Jag och killen har varit ihop några månader. Jag är 33, han 42. Vi har kul ihop och han säger att han känner starkt för mig. 

    Problemet är att jag önskar vi kunde sova ihop oftare. Såklart man behöver egentid, hobbies, kompisar etc. Men tycker det vore trevligt om jag eller han kom förbi efteråt bara för att sova ihop/äta frukost och sedan gå åt varsitt håll och göra varsin grej.

    T.ex idag åkte han hem från mig vid lunchtid och ville ha en kväll för sig själv men sa att vi får planera något snart. Han var kärleksfull som vanligt och jag vet att han har haft en stressig vecka så var inga konstigheter egentligen men att han väljer att sova ensam skaver lite.

    Vi sover i snitt ihop 3-4 ggr/vecka . Han hämtar ofta initativ till att ses och vi messar ofta när vi inte är tillsammans. Nu jobbar vi oregelbundna tider så går inte att sova varje dag, men idag är han ledig så det hade ju gått.

    Vill inte göra en höna av en fjäder, vill ju inte att han ska känna sig kvävd, men önskar väl mest skriva av mig få lite perspektiv på saken.  När jag är kär vill jag sova ihop varje natt även om vi inte bor ihop och trodde alla var så?

  • Svar på tråden Hur många av er sov INTE ihop varje natt när ni blev ihop? Hur ofta är normalt??
  • Anonym (Olika)
    Anonym (FL är Normen) skrev 2023-02-05 06:44:32 följande:

    Det är hit man vänder sig för att veta hur man ska göra för att göra Rätt.
    Det är här Dom Som Vet Allt finns.
    Normen är bra. Att Vara Som Alla Andra är bra.


    Du igen.....måste bara förstöra. 
  • Anonym (FL är Normen)
    Anonym (Olika) skrev 2023-02-05 08:15:01 följande:
    Du igen.....måste bara förstöra. 
    Hur menar du? Tycker du jag har fel, eller är inte FL Normen för alla Normala Människor?
  • Räkan77

    Han kanske sover bättre hemma? Dvs får bättre sömnkvalitet och känner att han behöver sova bra ett par nätter i veckan för att orka med? Eller så njuter han av ensamheten. När man inte bor tillsammans så kan det ju bli rätt intensivt när man umgås. Många behöver få vara ensamma lite nu och då. 

  • sextiotalist

    Skulle aldrig kunna ha en relation där det krävs att man alltid sover ihop. Det var ofta någon av oss som sov i soffan innan vi hade varsitt sovrum. Men vi är nog åt andra hållet.
    Det var nog det som jag var mest orolig när vi blev sambos, att vara tvungen att dela säng varje natt. Nu är sambon likadan som jag så det har fungerat.

  • Anonym (Ui)

    Definiera "normalt"...

    Vi sov ihop 2-4 nätter i veckan i tre år tills vi flyttade ihop, förutom de sex månaderna vi bodde på olika orter. 

  • Anonym (E)
    Anonym (Slummergumman) skrev 2023-02-04 20:55:49 följande:

    Vill inte göra en höna av en fjäder, vill ju inte att han ska känna sig kvävd, men önskar väl mest skriva av mig få lite perspektiv på saken.  När jag är kär vill jag sova ihop varje natt även om vi inte bor ihop och trodde alla var så?


    Jag förstår inte hur du kan tro att detta inte är en helt normal relation? Att detta snarare är normen i ett förhållande. Man har sitt egna hushåll att sköta, hobbys, vänner, jobb. Ni bor 45 min från varandra.
  • Anonym (Slummergumman)

    Möjligen är jag van vid en med en annan dynamik. Mitt ex ville sova ihop varje natt och det blev intensivt så jag försöker lista ut vad "normalt" är. Min förra relation var killen för besatt av mig och jag vill verkligen inte bli den personen som är så men kan hända att jag saknar honom så mycket när jag ska sova och gjort "mitt" hela dagen.

    Vi hörs varje dag och messar alltid god natt och han intitierar ofta och "kollar läget" med mig även de dagar vi inte ses,  så det känns ju inte som nåt man gör med folk man inte är kär i.

  • Svw

    Vi sov 4-5 nätter ihop första tiden innan vi blev sambos, men då bodde vi också nära varandra. De dagar vi inte sov ihop? Mannen hade lagsport och kom hem sent, man ville träffa kompisar, träna, småjobba framför tvn, man ville kolla egen serie som är lite pinsam att man ser? framförallt ville man tvätta! Duscha länge och allmänt fix i badrummet som man inte ville göra hos den andre. Det är rätt osexigt att tvätta någons gamla kalsonger, klippa naglarna, dammsuga, gå runt med ansiktsmask, inte duscha direkt efter ett träningspass etc hemma hos sin nya flick- eller pojkvän. Chilla. 

Svar på tråden Hur många av er sov INTE ihop varje natt när ni blev ihop? Hur ofta är normalt??