Inlägg från: Anonym (Mini) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mini)

    Ingenting kommer hända förrän kvinnor sänker sina krav

    Vad är problemet? Det finns oerhört mkt annat i livet än män. Vänner, jobb och kul fritid t ex.

  • Anonym (Mini)
    Anonym (Kp) skrev 2023-11-03 20:22:27 följande:

    Jag är gift sedan 25 år och har av naturliga skäl inte försökt träffa någon ny man på lika länge och heller aldrig nätdejtat, så jag är inte insatt. 

    Men jag läser det här lite överallt här och på andra ställen och måste säga att jag blir väldigt förvånad om det stämmer. För mig betyder inte pengar och sk "status" nåt. Inte heller måste man vara snygg. Det är personlighet, humor och att vara genuin som betyder nåt för mig. 


    Det är väl snarare en utväg att vilja skylla på andra egenskaper man inte har själv när man inte lyckas med sin dejting. Inte snygg nog...karisma och charm sitter inte i ett vackert ansikte, det är ett som är säkert.
  • Anonym (Mini)
    Valuta2019 skrev 2023-11-04 11:59:30 följande:
    självklart finns det vissa män som kunde var mycket bättre, men trådstartaren pratar ju om någon mycket större. skulle 100 kvinnor få frågan om de skulle kunna vara ihop med en manlig städare? svarat är till 99% nej. Skulle män få frågan. skulle du kunna vara ihop med en kvinnlig städare så skulle svaret till 99% vara ja. 
    Nej, det gäller på samma sätt för kvinnor. Beror på i vilka kretsar men kom igen..det handlar om en livskamrat och inte nån att bara ligga med. Man söker sig till sina likar.
  • Anonym (Mini)
    Rickity skrev 2023-11-04 12:25:29 följande:

    Detta var nog det värsta dravvel jag hört . Som man har jag hört alla skyhöga förväntningar som vi snubbar har på kvinnor . Nu när kvinnor ställer lite krav för att dom har ekonomin att skilja sig om vi inte möter upp deras krav då implodera vi totalt . 
    Nä 
    Man up ! Visa lite Balle!  Du behöver ingen ny morsa !!


    Det här var fanimig det bästa jag läst på FL nästan någonsin.

    Precis. Man up.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Mann4) skrev 2023-11-04 13:35:47 följande:
    Det stämmer. De kan fortsätta att må uselt och kllaga.
    Vilka, singlarna? Tror inte kvinnliga singlar med erfarenhet av relationer med män klagar så värst. Män har mkt mer att vinna på relationer.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Konstigt kvinnor!) skrev 2023-11-04 16:40:41 följande:
    Varför ska inte felet vara på kvinnorna som vill ha ett förhållande men får inte det?
    Det är inte heller en rättighet till ett bra förhållande 
    Vaddå rättighet? Finns inget som heter rättighet när det gäller någon sort av relation, bara frivillighet.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Mann4) skrev 2023-11-04 21:44:05 följande:
    Alla kvinnor som gift sig neråt har sänkt sina krav. Det säger sig självt. Du tror väl ändå inte att hon hade dumpat en trevlig, charmig och händig multimiljonär för hennes man om hon haft den möjligheten från börja?
    Det beror ju på vem hon var förälskad i?
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Mann4) skrev 2023-11-04 21:56:53 följande:
    Kvinnor blir inte förälskade neråt. Det är det som är grejen. 
    Du verkar upphängd på "neråt/uppåt". Hur du värderar en person är ju väldigt simpelt, vi människor är komplexa.

    Vilka har blivit förälskade i dig, har dom varit "neråt" enligt ditt sätt att se värde?

    Jag skulle säga att för mig har det alltid varit personer som är lika mig där det har funnits en stark kemi.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Mann4) skrev 2023-11-05 08:55:16 följande:
    Kvinnor blir bara förälskade uppåt så de kvinnor som blivit förälskade i mig har blivit det uppåt.
    BS :D Jaja, lek du på här med att försöka göra folk uppretade.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Mann4) skrev 2023-11-05 09:19:19 följande:
    Exakt, och prinsen är en städare med skulder hos kronofogden. :)

    Ingen går på den...
    Eller så är prinsen/prinsessan en charmig snygg partner med bra värderingar som försörjer sig med ett stimulerande jobb som ger mkt pengar. En motsvarighet till mig själv med andra ord.

    Livet är inte särskilt komplicerat för dom flesta. Kaka söker maka.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Spola) skrev 2023-11-05 10:05:30 följande:
    Det är smooth sailing för de flesta? Det är inte mycket jobb med människor? Relationer är okomplicerade?
    Jo relationer kan vara enkla när det är rätt passform, med fel person kan man vända ut och in på sig utan att det blir bra ändå. Så det jag kommit fram till är att det gäller att ha självkännedom och veta vad man behöver för att göra offret att vara i en relation värt det. Har haft två förhållanden som varit i särklass i mitt liv, min nuvarande är en av dom. Enkla och fina.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Spola) skrev 2023-11-05 10:19:27 följande:
    Ja, det är så för dig. Men är det så för de flesta?
    Jag tror faktiskt att det är så ja. Dom i min omgivning har ofta haft några mindre bra kombinationer med partners i yngre år, sen lär dom sig vad som gör dom glada. Och har gränser som dom ser till att efterleva. Det är det som är så bra med att alla idag kan leva på rättså lika villkor, eftersom man försörjer sig själv så kan man lämna om skon klämmer för mkt.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Orsaker) skrev 2023-11-05 11:56:48 följande:
    Nä, och då kanske de bör sänka sina krav. Höga krav kan skrämma bort även bra och attraktiva män.
    Den här tråden visar väl med all önskvärd tydlighet att man inte kan ha för höga krav....? :) Jag har noll problem att träffa bra folk med min utförliga kravlista, finns ingen som helst anledning att sänka dom. Efter att ha läst här och i andra trådar på FL så skärper jag såklart till dom, haha.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Linnea) skrev 2023-11-07 07:49:32 följande:
    Nej, precis! Alla dessa patetiska trådar vittnar bara om män som inte kan hantera en förändrad verklighet, där kvinnor kan och får ha kontroll och makt över sina egna liv och beslut. Trådarna har ju dock en positiv effekt i det att man som kvinna inser hur jäkla viktigt det är att ställa höga krav, så man slipper dessa drägg till män.
    Jag tror att det är en begränsad grupp män som har svårt att hantera den förändrade verkligheten, dom med större omställningskapacitet tycker nog att det är jäkligt bra med starka kvinnor som dom kan bilda team med liksom. Hör inget om problem med dom bra männen i min närhet när deras flickvänner/fruar lyckas väl. Dom berättar stolt om nya bra jobb deras partner fått etc. Så jag tror att det man ser t ex här på FL är dom som inte hänger med i svängarna.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Konstigt kvinnor!) skrev 2023-11-08 22:30:24 följande:
    Sex och förhållande är lite som ett jobb. 
    Man ska verka bättre än vad man egentligen är. 
    Exempelvis få personer kritiserar sig själva under anställningsintervjuer. 
    Sex och förhållande är inte som en vänskapsrelation 
    Nix pix. Man ska vara sig själv, precis som vid vänskap. Sex sex sex, mantrat för incels. Gå till en escort då om du tror att det är sex som det enda intressanta. Så slipper man tjatet på FL.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Konstigt kvinnor!) skrev 2023-11-21 11:06:31 följande:

    Finns ingen rättighet heller för att sex ska vara ojämställt till kvinnors fördel


    Va? Den meningen innehåller så många motsägelser, skriv om.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Anonymen) skrev 2023-11-22 05:24:51 följande:

    Här ska inget sänkas som sagt. Snarare gnällcelsen som skulle behöva höja sitt eget värde om de nu vill se något hända i positiv bemärkelse. Träna bort era fula feta fläskmagar och kom i form. Läs en bok eller två om hur man beter sig socialt och i synnerhet då för att lyckas med kvinnor.

    Gör något konstruktivt och sluta med detta passivt aggressiva tjöt om något som ändå aldrig kommer att ske. 


    +1 på det.

    Säg att man inte lyckas så bra i sitt yrke, är det då andras fel? Så jäkla orimlig tanke att lägga ansvaret utanför sig själv. Gör man den tankevurpan så är det rättså givet att varför man inte är så bra som man vill vara.

    Världen ser annorlunda ut än för 30 år sen, anpassa er eller för inte era gener vidare.
  • Anonym (Mini)
    Anonym (x2y) skrev 2023-11-22 09:50:45 följande:

    Nej, jag hade aldrig sänkt något krav bara "för att" om jag inte kände attraktion eller starka känslor. Skulle det aldrig ha gått. Ungefär som att tvinga sig in i en relation.

    Med tanke på vad man ska ha, inte ha. Vara si så. För båda könen. Är jag inte förvånad att vi har flest singelhushåll i Sverige. Och att saker avtar. Låter ibland mer som man ska köpa en avelshäst eller söker sig till en topptjänst. Vi kanske har slagit knut på oss själva. Och gjort det mer krångligare än det behöver vara. Dock går ju vissa saker inte att bortse ifrån. Som det jag nämnde ovanför. 

    Är lättad att jag har den lyxen att inte vara intresserad av män på ett romantiskt sätt eller något intresse av att dejta. Känns som man slipper århundradets huvudvärk haha. 


    Jag tycker att det här kravställandet beror på hur man gör det. Med några relationer av olika längd i bagaget vet man troligen vad man behöver för att det ska vara värt att ha ett förhållande. Har man märkt att nån som är mkt reaktiv vid konflikter och har svårt att kommunicera inte passar en så är det troligen ett krav. Som exempel.

    Gillar man långa partners som är fysiskt aktiva är det en annan sorts krav, man vill helst ha det men det är inget måste.

    Beror ju på vad ens syfte är med att kolla efter potentiella partners. Är man hellre singel om ens kravlista inte uppfylls, fine. Längtar man verkligen efter nån att vara tillsammans med så är man troligen mer benägen att testa och se hur det går trots att inte många av kraven uppfylls. Och så är man beredd att lämna när partnern visar sig komma från helvetet.... :)
  • Anonym (Mini)
    Anonym (Silly & Pussy) skrev 2023-11-25 09:00:09 följande:

    Inget har nog gjort så mycket för att övertyga mig om att kvinnor behöver höja sina krav, eller bara leva ensamma och lyckliga, som den här tråden...


    Japp! Ska man vara med en man så behöver man ha skyhöga krav, hängslen och livrem. För att tyvärr ändå riskera att inse att man lagt tid och energi på en underpresterare. Sen tror jag ju att det man ser här på FL är en kombination av troll, män med inte liten psykisk ohälsa och andra med allmänt skruvade idéer. Nä, hänger man inte med i utvecklingen när tiderna förändras så lär det vara jobbigt. Då kan man välja att steppa upp eller se sina gener dö ut. Vilket ju inte verkar vara en förlust alls.
Svar på tråden Ingenting kommer hända förrän kvinnor sänker sina krav