• Svar på tråden 2004 - juli - föräldrar del 4..........
  • Snuttepluttan

    Hej på er! Det var ett tag sen jag skrev.
    Disel:
    Grattis till killen!

    Det är så roligt nu när Mio pratar. Det kan bli långa ord som kaffeböna och så säger han "Tack så jättemycket". Det lustiga är att han kallar sig själv Memo eller Mimo istället för Mio. Jag som trodde det skulle vara lätt att säga.

    Vid årsskiftet börjar Mio dagis och det känns rätt nervöst men det kommer nog gå bra. Vi går på öppna förskolan 1-2ggr/v. Han har varit rätt mammig nu de två första gångerna efter sommaruppehållet men jag hoppas det lossnar.

  • pejuliatra

    Tack för länken!!!

    Diesel - Grattis till killen!!! Hoppas allt går bra för er nu, det verkar det ju göra...

    Filur - jobbigt när man kommer precis när de bajsat... Det har jag också gjort en ggn och man vill ju bara gå hem då egentligen ju... *blä*

    Alla: Hoppas ni har en bra helg! Här går dvd:n med "Nalle har ett stort blått hus" för fulla muggar. Julia älskar den serien och nu har vi köpt dem på dvd så kan hon kolla när hon vill. Bra avkoppling och vila... (även för mamma och pappa som får lite gjort också härhemma...)

    Ha det så bra!

  • Krulltott

    Diesel
    Grattis!!!

    ...
    Häromdan fick jag veta att Mandis ska byta avdelning..
    från småbarnsavdelningen till syskonavdelningen.
    Det betyder att hon inte är så lite längre...
    Hon är äldst på avdelningen nu, men snart kommer hon att vara yngst..men ialla fall!
    Jag har ju hela tiden vetat om att den här dan skulle komma förr eller senare, så när dom berättade så kom det ju inte som nå jätte överraskning.
    Lite nervös är man ju, men jag vet ju också att det kommer att gå jättebra! Hon trivs med dom stora barnen o så är hon sååå kaxig

    Ha en fortsatt trevlig lördag!

  • Mammasknodd

    Diesel: Åh GRATTIS gumman! Hur kändes det nu andra(?) gången?


    Hur många barn här gillar "Hard Rock Halleluja" ? Albin sjunger Hard, Hard, Halleluja...Han tar verkligen i vid Halleluja...


    Och så denna "Boten Anna"Skrikandes
     


    Albins mamma
  • disel
    Tack för alla grattis!! Det går jättebra för oss här hemma. Julian fortsätter att acceptera sin lillebror och ska visa alla som kommer förbi att han har fått hans säng och hans skötbord Skillnaden från första gången är ju att man "kan" så mycket mer nu, man blir inte tokorolig varje gång han sover mer än två timmar isträck, skriker utan anledning mm  ja ni vet ju hur det är. Annars är det samma lyckorus som sist Skrattande 

    Julian ska få gå till dagis idag, han har bestämt det själv, annars var ju planen att skulle få vara hemma med oss, men han har pratat om dagiskompisar hela helgen, så vi går dit med han och så får han komma hem tidigare om han vill.

    igiftastankar - boten anna, jag blir tokig Skrikandes julian tokhöjer stereon varje gång denna f... låt kommer
    ♥mamma till två ♥
  • Melancholic

    hehe, fan vad roliga era ungar e som röjer till olika låtar. william brukar mest röja till när han själv sjunger herr gurka! haha. annars är det jag som röjer här hemma till lucas prata - and she sais ;)

  • Erik

    igiftastankar: Erik diggar också "Hard rock hallelujah". Han skall helst se Lordi också på datorn eller i TV'n. :)

  • Fru Stjärna

    Nu har Rasmus blivit storebror. Igår 18.32 födde jag en liten Kasper. Rasmus är mycket stolt och vill gärna gosa och klappa lillebror.

  • disel
    Grattis Fru Stjärna! Lycka till med stor- och lillebror ♥
    ♥mamma till två ♥
  • Skytten

    Grattis Disel och Fru Stjärna!!!

    Jag hoppas att jag någon gång ska våga bli gravid igen men än så länge är min katastrofala förlossning för färsk i mitt minne....

    Och så en fråga....
    Vad gör man med sin 2-åring som medvetet häller ut mjölk på golvet och sen bara tittar på mig med ett småleende. Jag försöker säga att det är fel och att jag blir arg. Men nästa dag vid middagen händer samma sak igen. Mjölk på golvet och en William som "visslar" och tittar i taket. Jag blir gaaaalen!

Svar på tråden 2004 - juli - föräldrar del 4..........