• Svar på tråden 2004 - juli - föräldrar del 4..........
  • pejuliatra

    Krulltott - hoppas det gick bra för dottern idag, på nya avdelningen!

    Dottern är dålig i magen, det bara rann utmed benen här idag enl. maken som var ledig och hemma med henne. Så imorgon tar jag en VAB-dag och hoppas hon kryar på sig. Hon har gjort ett antal till "rinnblöjor" sen jag kom hem från arbetet, men hon har ändå ätit ok så aptiten var det iaf inget fel på trots allt...

  • Mammasknodd

    Krulltott: Ja, hoppas det gått bra

    pejuliatra: Stackars liten   Provat gett hon lite majsvälling? Det ska stoppa upp.

    Idag kände jag mig hemsk; jag önskade att min son var så förkyld så jag skulle få vara hemma... Nu var han ju inte det så jag gick till jobbet och lämnade Albin på dagis. Hur kan jag önska en sån sak bara för att jag är för trött för att gå till jobbet?

    Någon annan som varit med om samma?


    Albins mamma
  • Erik

    igiftastankar: Jag brukar tänka så men egentligen önskar jag det inte. Brukar snarare önska att jag själv blev förkyld... Men ibland skulle jag göra vad som helst för att slippa jobba! :)

  • pejuliatra

    igiftastankar - majsvälling har jag inte provat, men hon dricker iaf sin vanliga välling och idag har hon inte gjort en enda bajsblöja, så vi får väl se när magen kommer igång igen. Hon är rejält röd i rumpan idag efter sviterna från igår... Ledsen så fort man ska byta eller nåt så ont gör det på henne stackaren. Massa inotyolsalva smörjer jag, det blir ju lite bättre då iaf!

    Ha det gött!

  • Melancholic

    pejuliatra: urs då stackarn. vet hur min son var när han käkade pencelin i vintras och vart lös. var helt frätande bajset och aj vad ont han hade :( hoppas det går över för henne snart!

  • Krulltott

    Pejuliatra

    Skönt att hon är bättre nu.

    ***
    Har gått bra för tösen att vara på den "nya" avd.
    I början av nästa vecka är det tänkt att jag ska lämna henne där på morgonen. Nu har jag ju lämnat henne på "hennes" avdelning o sen har dom gått över med henne till andra sen.
    Men det har gått bara bra! Skönt det!

  • Melancholic

    fan för höst och förkylningar säger jag bara..nu sätter det igång igen. förhoppningsvis har dom väl lite mer motståndskraft än förra hösten/vintern. plågsamt å se sonen sitta och ta ett djupt andetag innan varje tugga mat. å typ sitter å flåsar å till slut inte äter alls.

  • GULDHJÄRTA

    Får jag vara med här? min yngsta dotter är född 21 juli-04

  • Melancholic

    guldhjärta: självklart, välkommen! söt liten tjej du har!

Svar på tråden 2004 - juli - föräldrar del 4..........