• EvigaLängtaan

    APIFORCE!

    Hej!
    Ni som ätit apiforce, gick det fortare att bli gravid? Hur lång tid tog det med Apiforce? Fick ni några biverkningar?

    Tacksam för svar :)

  • Svar på tråden APIFORCE!
  • Mignonne

    Om det är apiforce hjälp vet jag inte men min mens verkar komma idag och då på dag 35 vilket är 7 dagar kortare än förra. Förhoppningsvis börjar väl kroppen återhämta sig från ivf behandlingen. Man hoppas men jag får se hur nästa menscykel blir.

    Lillehopp, kan det inte vara så att du inte haft någon äl den här månaden? Har du testat? De månader som min mens bli längre är när jag inte haft någon äl då man inte har det varje månad. Om du känner dig osäker så ring en hälsokostaffär. Jag tror ju inte att apiforce gör att man får äl varje månad utan att kroppen ändå regler som vanligt.

  • conspiracy

    Tessah eller ngn annan som kan de här me o tempa.. HUR GÖR MAN? jag förstår ingenting (!) va inne o kikade på fertilityfriend också men förstod inget ändå.. man hur ska man mäta? från vilken dag?

  • festis

    hur lång tid kan det ta innan man märjar någon skillnad?? konstig fråga kanske...

  • Lillehopp

    Mignonne: Nee enligt ÄL testerna har jag inte haft ÄL dom sista två månaderna, däremot mens förra månaden trots att jag inte hade nåt utslag. Därför jag började med Api.

  • Mignonne

    lillehopp det är som jag i så fall. jag har inte haft någon äl mina sista månader och därför gick jag till en hälsokost och frågade. hon rekommenderade mig att ta apiforce. jag har pratat med 3 olika hälsokostbutiker och alla säger apiforce. Det känns ju ok att testa för min del eftersom min mens redan strular och den kan knappast strula mer känns det som. Har man ingen äl så blir menscyklarna längre för då skall hinnan växa till sig så pass stor att den brister av sig själv och blir blödningen. Eller så kan mensen hoppa över helt och så går man in i nästa menscykel.

  • Lillehopp

    Mignonne: Det är väl det som hände denna cykel då, att mensen hoppade över. Så då antar jag att det är dags att börja ÄL testa igen nu idagarna.
    Fast nu har jag inte tagit fler Apiforce. Jag måste ta mig en funderare ang dom...

  • Mimou

    Vi har försökt att bli gravida sen dec -05...
    Jag har ätit Apiforce sen dag 3 i denna cykel (är på dag 27 idag). Tycker att jag blivit hård i magen och (ursäkta) måste göra nr 2 minst en gång varje dag... Lite lätt illamående har skymtat förbi nån gång också...

    Har BIM på lördag elller söndag, men känner absolut inga som helst gravsymtom - jag brukar annars vid denna tid i cykeln vara fullständigt skengravid med ömma bröst m.m.
    Jag är nu rädd att Apiforce strulat till min annars regelbundna cykel på 29 dagar, eftersom jag inte känner de vanliga "skengravidssymtomen"...

    Nån annan som har erfarenhet?

  • Lillehopp

    Mimou: Min mens är senare/hoppat över eller nåt. Började med Apiforcen ca 1 vecka innan mens. Har läst att en del får längre/oregelbundna cyklar av apiforce. Och nu är mensen ca 1 vecka sen. Och jag hade en 28 dgrs cykel.
    Jag hade därimot hela kittet som jag brukar ha innan mens, ömma bröst osv. MEn ingen mens kom och jag är inte gravid.
    Så antingen är det Apiforcen eller så är det pga utebliven ÄL som mensen inte kom.

    Jag mådde också illa av Apiforce. Kände mig svullen och uppstoppad.

  • conspiracy

    kom på en grej, apiforcen har iafl gjort att jag INTE är lika svullen som annars vid mens o ja har inte alls lika ont! men blöder lika mycke haha, forsar.. (men pga min blödarsjuka..) men fasen, den har gjort nån nytta iafl! nu ska vi se om den hjälper mej o bli gravid också ;)

Svar på tråden APIFORCE!