• Anonym (plankan)

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • kaminos

    Gud vad jag har tröttnat på silikonbröst dom finns JU ÖVERALLT.
    Om brösten är riktiga så har inte storleken någon betydelse.

  • Anonym (tuttlisa)

    Jag hade normalstora innan min fösta graviditet 80B, de pekade rakt upp mot himlen och bh hade de aldrig hört talas om. Efter ammning och graviditet hamnade jag på 75E!!!!! Du kan tro att det är svårt att hitta snygga kläder, urringning är uteslutet för då ser det bara porrigt ut. Hittar jag väl ngt som passar över brösten så flaxar det i midjan och att släppa loss brösten utan bh... gud bevara er, dödligt vapen 2!!

    Nu är jag gravid igen och brösten har blivit hårda och fyllda av mjölk igen, vågar inte gissa vilken storlek jag hamnar på efter denna graviditet! Jag skulle göra allt för att få tillbaka mina 80B.. skulle operation inte vara så farligt så...

    Var glad för det du har!!!

  • Peggie

    Män gillar bröst. Punkt. Till och med gay män gillar dom även om de inte tänder på dom. (lite kategorisk men det är undantagen som bekräftar regeln) :)

  • Shizuka

    Anonym (plankan) skrev 2008-08-08 22:37:45 följande:


    Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?
    Nej, små bröst är inte avtändande. Och speciellt inte när man älskar någon.
  • Anonym

    Jag är visserligen tjej, men jag tycker du ska vara stolt över dina små bröst! Jag tycker det är väldigt vackert, du kan ju ha så många snygga toppar med massor av olika urringnigar utan att behöva oroa dig för att tuttarna ramlar ut osv.. Jag skulle gärna vilja byta med dig, jag har helt äkta 80 E bröst, och tro mig, det är inte kul att gå med min sambo på stan på sommaren när ALLA stirrar på dom. Var stolt över dina bröst!!

  • Anonym (....)

    Själv har jag sjukt stora, i normalt tillstånd E när jag är gravid J.. Kan säga att det är sjukt jobbigt. Nacke, axlar och nyckelben är totalt förstörda. (där bh-banden ligger har jag ingen känsel längre) Stora tuttar är inte snyggt, de hänger, är konstant ivägen och inget att sträva efter.
    Men förminska känns inte bra med tanke på alla komplikationer.
    Så kort och gott. Var stolt över dina tutts.. Du kan köpa bh:ar överallt i vilken färg och form du vill. Du kan trolla fram en klyfta om du vill (jag har inget val) du slipper problemen med badkläder och folk stirrande blick. Inte många som tycker det är fint med stooora tutts utan det stirras mest av... tja.. förskräckelse, rädsla för att bli kvävd eller nått.

    Så var stolt över dina tuttar, det förtjänar dom!

  • Anonym (75A)

    Anonym (....) skrev 2008-10-06 23:01:54 följande:


    Du kan köpa bh:ar överallt i vilken färg och form du vill. Du kan trolla fram en klyfta om du vill (jag har inget val) du slipper problemen med badkläder och folk stirrande blick. Inte många som tycker det är fint med stooora tutts utan det stirras mest av... tja.. förskräckelse, rädsla för att bli kvävd eller nått.Så var stolt över dina tuttar, det förtjänar dom!
    BH:ar i vilken form som helst går inte... många sitter väääldigt fel och kosntigt på oss med små bröst, i vissa står BH:n ut som koner bara för att brösten inte fyller dem och trycker ut dem i den form de geentligen ska ha.

    Någon klyfta har man inte om man har storlek 70A. Jag har 75A och det är väldigt på gränsen....

    Badkläder är ett rent helvete.... Överdelarna sitter ofta så lösa att brösten iprincip alltid blir synliga, tyget lixom fladdrar omkring eftersom det inte fylls ut. Det gäller nästintill alla varianter förutom bandeu (stavning?). Men bandeu-toppar trycker istället till brösten till obefintlighet = totalt platt. Det är ju kul att ha LITE iaf. Små bröst ÄR ju snyggt, men ibland ganska opraktiskt.
  • Jane Roe

    På en nätt tjej är små bröst jättefint !
    Stora bröst överhuvudtaget låter lite hängigt, även fast jag själv önskar att jag hade en klyfta..


    ¤- Kärlek är Perser -¤
  • Anonym (Nöjd b-kup)

    Jag har också små bröst, b-kupa o min man älskar dem o tycker de är alldeles perfekta och totaldissar mig när jag skämtar om att jag kanske vill ha större. Sen tycker jag också själv att små bröst är vackrare. Stora silkonbröst ser bara vulgärt ut. Inte classy! Se bara på alla toppmodeller. Alla har de små bröst.

  • Anonym

    Hellre små fasta än stora hängiga, det är min åsikt.
    Små hängiga är väl lite sådär kanske.
    Men oftast så brukar mindre bröst vara väldigt fasta och fina, ME LIKE!

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?