• Anonym (plankan)

    Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?

    Jag har väldigt små bröst typ 70a-kupa. Jag skulle verkligen vilja operera mig om jag visste att det var riskfritt, vilket faktiskt inte är. Jag har en del killkompsar som sagt rakt ut att om du vill operera dig så förstår jag det. då kan man ju känna att stora bröst är viktigt för en kille. Jag har rumpa men absolut inga bröst. Seriöst om ni verkligen älskar någon är små bröst avtändande?Jovisst man kanske borde jobba på sitt självförtroende, men där verklignen inte lätt att se alla storbystade tjejer på stranden i minimal bikini, när man själv är platt som en pannkaka.

  • Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?
  • Anonym (80E)

    Nej för i helvete, operera dem inte!!
    Min man älskar stora, somliga älskar små. acceptera det du har!!!

  • Anonym

    Avtändande är det inte med små bröst. Dock så är det väl kanske inte tändande som med stora bröst utan mer neutralt.

  • Greger

    Nu tänder jag inte på några former av bröst men jag tror att stora hängpattar är bra mycket mer avtändande än minimala bröst.

  • Anonym (xx)

    Lagom är bäst. Var en gång ihop med en tjej som inte hade bröst alls. Det gjorde mig ingenting så länge vi var ihop (2 månader) men när jag träffade nästa tjej blev jag överdrivet intresserad av hennes bröst. Några år senare var jag ihop en vecka med en tjej som hade jättestora bröst. Så stora att hon skulle förminska dom eftersom dom medförde att hon fick ont i ryggen. Det var väl iofs kul med stora bröst men jag hade tröttnat på det i längden.

  • Anonym (75A)
    Micke81 skrev 2008-08-21 20:33:01 följande:
    Mest optimala måste ju vara att ha ett stort och ett litet bröst. Att inte gud tänkte på det.
    Va?? Låter ju jävligt bekvämt för tjejen...
  • Anonym

    Gör ingen operation. Jag tycker små bröst e mycket sexigare.

  • Anonym

    Tyvärr är det alldeles för många som ångrar sig efter att ha opererat för att få större bröst. Så fundera igenom det väldigt noga, och framför allt gör det aldrig för någon annans skull utan för din egen i så fall.

    Personligen tyccker jag att det alltid är vackrare och sexigare med naturliga bröst, oavsett storlek. Om man ska vara petig så är formen viktigare i så fall. Men bröst är bröst och män är män... hehe. Man kan nästan inte misslyckas med den kombinationen!

Svar på tråden Tycker ni killar att det är avtändande med små bröst?