• MirakelPyret

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

                Tänkte det skulle vara kul att samlas i en ny tråd...             diskutera och prata om allt som rör graviditeten och det omkring...


    Grundaren till tråden är tyvärr inte längre med oss, men vi önskar henne att stort LYCKA TILL! och hoppas att hon tittar in till oss igen. Hoppas att alla gamla vill hänga på och nya ansikten tittar in.


    BF-Listan till tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m38174952.html

    Gamla tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m37665181.html
      
  • Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2
  • MirakelPyret

    Usch, beklagar orgen. Förstår att du måste ha det jobbigt just nu.
    KRAM

  • knyttetsmamma

    100 dagar kvar... nedräkningen har börjat!

    Men var är våren???

  • siggethecat

    Idag har jag varit och köpt ny BH, var till en "riktig" BH-affär. Säljaren var jättetrevlig och ville verkligen hjälpa till men jag är så besviken!
    Hon hämtade en massa BH:ar som jag fick prova men det var ingen som satt bekvämt så till slut så tog hon fram en bygel-BH, (vill ha utan byglar för att det skaver) som var nersatt från 550kr till 100 kr och sa att eftersom den här är så billig så kan du ta ur byglarna ur den här och använda.
    Ok, sa jag och köpte den.
    Men när jag kom hem och tog ur byglarna så förlorade BH:n formen helt, så nu ser brösten konstiga ut. Och så är inte BH:n speciellt mjuk, utan den skaver under brösten.
    Det enda positiva idag var att jag fick veta vad jag har för BH-storlek! Så nu ska jag kolla runt på nätet och se om jag kan hitta några mjuka bygel-lösa BH:ar.
    Ha en trevlig helg!

  • Senap
    Svar på #405
    Nej nej nej, man ska aldrig ta ur bågarna ur BH:n. Bygellösa BH är sydda på ett helt annat sätt än en bygel-BH.
    Men en BH kan vara obekväm när den är helt ny. Det är som skor, man behöver gå in den.
    My sugar is raw
  • knyttetsmamma

    Fredagen den 13e. Vår micro brann upp!

  • siggethecat
    Shoegirl skrev 2009-03-13 20:45:07 följande:
    Nej nej nej, man ska aldrig ta ur bågarna ur BH:n. Bygellösa BH är sydda på ett helt annat sätt än en bygel-BH.Men en BH kan vara obekväm när den är helt ny. Det är som skor, man behöver gå in den.
    Då fattar jag inte varför hon sa att man kunde göra det?? Var hon så jäkla sugen på att få sälja något att hon ljög! Dit går jag aldrig igen iallafall....
  • Senap
    siggethecat skrev 2009-03-16 09:53:07 följande:
    Då fattar jag inte varför hon sa att man kunde göra det?? Var hon så jäkla sugen på att få sälja något att hon ljög! Dit går jag aldrig igen iallafall....
    Det låter jättekonstigt. {#lang_emotions_undecided}
    My sugar is raw
  • erla80

    Hallå alla blivande föräldrar!

    Hur mår ni? Jag har ju inte haft några krämpor under graviditeten direkt efter att mitt magonda försvann MEN i två dagar har jag känt mig så fruktansvärt nere och trött.. Det känns som om jag skall ta till lipen när som helst. Vet inte vad det är?! Det är ju nu, i andra trimestern som man ska känna sig pigg och energisk och istället känns allt hopplöst. Någon som känner igen sig? Vi får hoppas att det bara är en tillfällig svacka...

Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2