• MirakelPyret

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

                Tänkte det skulle vara kul att samlas i en ny tråd...             diskutera och prata om allt som rör graviditeten och det omkring...


    Grundaren till tråden är tyvärr inte längre med oss, men vi önskar henne att stort LYCKA TILL! och hoppas att hon tittar in till oss igen. Hoppas att alla gamla vill hänga på och nya ansikten tittar in.


    BF-Listan till tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m38174952.html

    Gamla tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m37665181.html
      
  • Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2
  • Sandrine

    Jag var också hos BM igår, fick reda på att jag har alldelles för lågt järnvärde så nu måste jag börja med tabletter. Förra gången var mitt järnvärde perfekt hela tiden så jag har utgått från att min trötthet beror på att min treåring kommer över och bökar runt i vår säng varje natt. Men förhoppningsvis kan jag känna mig något piggare om jag får upp järnvärdet nu.

  • chiqita

    Erla: Tja det blev inget då de är precis i slutfasen så jag har anmält mig på nästa kurs istället och den börjar inte förrän i mitten av April.. Fick däremot tips från en annan tjej som kör egen yoga med wii-fit och bräda så tänkte att jag kanske ska testa det.. vi har ju också wii-board.. måste bara komma mig för att göra det.. så mycket skönare att softa i soffan hihi

    Shoegirl: Åh så skönt att allt är som det ska med liten! Tråkigt med ditt extrema illamående dock, men bra att de följer upp dig..

    Sandrine: Uff så tråkigt att järnvärdet har sjunkit så.. men samtidigt kanske skönt att veta att det går att göra något åt din trötthet.. Hoppas det blir bra med tabletterna.


     


    (¯`°?15 veckor kvar till bf i Juli?°´¯)
  • erla80

    Hormonstinn: Ja, varför är det så lätt att fastna i soffan? Helst i horisonttalläge med en hand på magen

    Shoegirl: Vad skönt att allt är bra med bebisen! Men trist att du ska må så dåligt att du behöver vara helt sjukskriven. *skickar en kram*

    Sandrine: Vi får hoppas att tröttheten beror på järnvärdet, så att du snaart blir piggare igen!

  • chiqita

    Erla: Åh min favvoställning med... det är ju bara så mysigt att ligga och känna hur lillan rör sig där inne.


    (¯`°?15 veckor kvar till bf i Juli?°´¯)
  • FunnyYummy

    Hej flickor och pojken !

    Nu har jag hemkommit efter en dag på Gekås i Ullared! Tänk vad lite fyndshopping kan pigga upp en! Körde dock hela vägen upp och ner och nu känns det som om någon har sparkat mig i skrevet! Känns som ett blåmärke...Har nån varit med om nåt liknande?

    Imorgon bär det av till BM för första gången sedan inskrivningen! Ska bli skoj!

    Våren är här!

    Kram på er!

  • Lilla Lime

    var hos BM igår. Kul att höra det lilla hjärtat slå. allt såg bra ut förutom mina järnvärden så jag måste med knapra järntabletter. Det är inget jag gillar... har lämnat blod o den första sorten järntabletter gick väl an om man åt en varannan dag... men den andra sorten de bytte till sen gick inte alls. den fick jag kramp o skitont i magen av. Nu ska jag pröva en annan sort som BM sa. Hoppas att den är bra för annars blir det nog inte så många tabletter för mig.....

  • siggethecat
    FunnyYummy skrev 2009-03-19 20:35:44 följande:
    Hej flickor och pojken !Nu har jag hemkommit efter en dag på Gekås i Ullared! Tänk vad lite fyndshopping kan pigga upp en! Körde dock hela vägen upp och ner och nu känns det som om någon har sparkat mig i skrevet! Känns som ett blåmärke...Har nån varit med om nåt liknande?Imorgon bär det av till BM för första gången sedan inskrivningen! Ska bli skoj!Våren är här! Kram på er!
    Åhh va avis jag är! Vill också till Ullared!
    Jag brukar få ont i skrevet när jag har suttit eller legat för länge, enlig BM så är det vanligt att blygbenet blir ömt.
    Var till BM i onsdags, allt såg bra ut förutom järnvärdet så jag måste äta järntabletter, ska bli intressant och se hur magen reagerar den här gången.
    Så mysigt och höra hjärtljuden, hade glömt hur snabbt dom går! Den här bäbisen låg på 152, samma som sin storebror i samma vecka. Men enligt "skrönorna" så skulle ju sonen ha varit en flicka, får se vad den här är, men jag tror mest på pojke just nu.
  • siggethecat

    Ni som har barn sen förut, vad hade ni med er i BB-väskan förra gången som ni inte hade klarat er utan?
    Nu menar jag inte kläder, hygienartiklar, kamera och sånt utan var det nåt annat som ni hade med er som inte står med på alla listor som man läser om på nätet eller i böcker?
    Är det någon grej som ni hade med er men aldrig använde?

  • Senap
    siggethecat skrev 2009-03-24 10:40:32 följande:
    Ni som har barn sen förut, vad hade ni med er i BB-väskan förra gången som ni inte hade klarat er utan? Nu menar jag inte kläder, hygienartiklar, kamera och sånt utan var det nåt annat som ni hade med er som inte står med på alla listor som man läser om på nätet eller i böcker? Är det någon grej som ni hade med er men aldrig använde?
    Jaghar redan publicerat min BB-väska i tråden. Den ser precis likadan ut förrutom ett tillägg av energibars.
    My sugar is raw
  • mirrebusan

    hade med mig min bärbara stereo och några skivor, de har jag haft med mej på båda mina tidigare förlossningar. vet inte om de står med på nån lista dock


    siggethecat skrev 2009-03-24 10:40:32 följande:
    Ni som har barn sen förut, vad hade ni med er i BB-väskan förra gången som ni inte hade klarat er utan? Nu menar jag inte kläder, hygienartiklar, kamera och sånt utan var det nåt annat som ni hade med er som inte står med på alla listor som man läser om på nätet eller i böcker?Är det någon grej som ni hade med er men aldrig använde?
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2