• MirakelPyret

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

                Tänkte det skulle vara kul att samlas i en ny tråd...             diskutera och prata om allt som rör graviditeten och det omkring...


    Grundaren till tråden är tyvärr inte längre med oss, men vi önskar henne att stort LYCKA TILL! och hoppas att hon tittar in till oss igen. Hoppas att alla gamla vill hänga på och nya ansikten tittar in.


    BF-Listan till tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m38174952.html

    Gamla tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m37665181.html
      
  • Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2
  • stardream
    Shoegirl skrev 2009-03-31 16:54:25 följande:
    Här är det status quo.Mår illa som en bakis sjöman i storm så fr.o.m. idag är jag heltid sjukskriven.Tiden kommer dock inte gå till så mycket fixande av lägenhet utan det räcker med kurering av illamående. Fast jag nätshopar lite bebiskläder ibland.
    Ush din stackare!

    Men skönt att vara heltidssjukskriven för dig nu

    jag hade med kunnat tänka mig att vara hemma nu. jag har redan gått upp 10 kg! {#lang_emotions_surprised}
    och känner mig stor och tung som en valross. Jag är ju bara i v 26+4, så jag undrar hur detta ska sluta. Tidigare hade jag ett BMI på 19, och hade svårt för att gå upp i vikt, men sedan jag blev gravid har det bara gått rakt upp....
  • FunnyYummy

    Stardream - vad skönt med beviljat HP!! Gratulerar! Själv håller jag som bäst på med min ansökan , ska söka om 50% från 1 maj. Hoppas få iväg sen innan veckan är slut. Väntar bara på att chefen ska komma tillbaka med papper.

    Håller tummarna för dig Knyttetsmamma! Söker du om hel hp?

    Kram på er allihop!

  • Senap
    stardream skrev 2009-03-31 19:26:47 följande:
    Ush din stackare! Men skönt att vara heltidssjukskriven för dig nu jag hade med kunnat tänka mig att vara hemma nu. jag har redan gått upp 10 kg! och känner mig stor och tung som en valross. Jag är ju bara i v 26+4, så jag undrar hur detta ska sluta. Tidigare hade jag ett BMI på 19, och hade svårt för att gå upp i vikt, men sedan jag blev gravid har det bara gått rakt upp....
    Äh, jag gick upp i perioder med förra.
    Och jag gick upp 14 kg under graviditeten och ned 20 kg under maningen så jag är inte så orolig. Jag tror jag gått upp 7 kg - men det är bra med tanke på mitt illamående.
    Jag låg över på SF-kurvan vid första mätningen - precis som sist.
    Nästa BM är först om 3 veckor. MAn träffar inte BM så ofta när man är andragångsföderska.
    My sugar is raw
  • mirrebusan

    jag känner mej knappt gravid förutom att jag har en stor mage men en sparkande bebbe. kanske e för att de andra graviditeterna inte vart så här lätta. jag har gått upp 1½-2kg än så länge, så jag hoppas jag slipper nån jätte uppgång, gick bara upp 7½kg sammanlagt med förra.

    själv e jag arbetslös så jag har mycke tid att ta igen mej

  • Dina

    Hej hej!!

    Kommer ni ihåg mig?? Jag startade tråden från första stund
    Men jag fick mf..

    Hade tänkt vänta med ny graviditet och få BF i början på 2010 MEN blev gravid innan och vi som körde säkra perioder trodde vi!!

    Är i V.8 och hade blödning som jag trodde va mens men förstod efter ett tag att det inte stod rätt till så gjorde ett test som visa plus och tid för vul och mycket riktigt ett pickande hjärta, ska tillbaka på vul för att se hur långt jag verkligen är

    Hoppas ni mår bra alla här inne och antar att ni är runda o goa nu

  • chiqita

    Hej Dina!
    Klart vi minns dig, eller jag gör det i a fall.. Stort jättegrattis till den nya graviditeten!!! Hehe.. ja kanske stämmer det ändå då, att det inte finns något som heter säkra perioder.. hihi
    Jo här syns magen ordentligt numera, det kickas och buffas mest hela dagarna.. Du har en underbar upplevelse framför dig!

    Härligt att det verkar gå bra för alla här inne! Har varit lite off i det sista, men framförallt för att jag e så sjukt trött efter jobbet.. somnar i soffan några timmar varje dag efter jobbet.. och som tur e har jag en omtänksam man som tar hand om och väcker mig med middag när jag är för trött..

    Hoppas alla har en fin kväll! Kramar! 


    (¯`°?13 veckor kvar till bf i Juli?°´¯)
  • knyttetsmamma

    GRATTIS DINA! Vad roligt att höra!!!

    FunnyYummy; jag söker om 3/4 men tänker mig att jag skulle vilja jobba 75% till att börja med, vill iaf inte sluta jobba tidigare än två veckor innan bf.

  • Sandrine

    Dina, vad roligt att du är gravid igen! Kom gärna in med små uppdateringar här i tråden, det är bara kul.

    Jag har 99 dagar kvar till BF i dag! Äntligen bara tvåsiffrigt, man får hitta på små egna milstolpar när man går och väntar. Förutom en rejäl trötthet så mår jag bra just nu, planerar att jobba till sista juni.

    Stackars er som inte mår bra! Förstår inte hur ni står ut, men vad finns detf ör val?

    Snart är det väl dax för en ny tråd? Visst är trådarna bara öppna i tre månader?

  • stardream
    Shoegirl skrev 2009-03-31 19:53:36 följande:
    Äh, jag gick upp i perioder med förra.Och jag gick upp 14 kg under graviditeten och ned 20 kg under maningen så jag är inte så orolig. Jag tror jag gått upp 7 kg - men det är bra med tanke på mitt illamående.Jag låg över på SF-kurvan vid första mätningen - precis som sist. Nästa BM är först om 3 veckor. MAn träffar inte BM så ofta när man är andragångsföderska.
    Jo, det är ju i och för sig sant, att man går ner så fort man börjar amma. Då rasar nog min gravidkilon ganska snabbt

    Jag låg faktiskt lite under nu vid första SF-mätningen, trots att jag har gått upp så mycket. Men jag tror det har satt sig på rumpan och brösten. (Till min sambos stora glädje haha)
Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2