• BasseKatt

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej alla som fött tvillingar i början av 2007 samt alla andra som vill landa i denna goa tråd! Välkomna!

    Tidigare trådar med samma gäng:
    Tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m12268119.html
    Tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m15046511.html
    Tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m18018307.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m21405101.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m23964298.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27097410.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m29894198.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m32909225.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35403858.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38417660.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41499563.html

    Vi träffas då och då - ibland många, ibland få!
    Info om kommande träffar finns i separata trådar...
    Sthlmsgängets återfinns här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44119610.html

  • Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)
  • Pico

    Hej tjejor! Nu är vi tillbaka efter några dagar på Åland. T börjar jobba i morgon. Det är ju bara sååå mysigt att vara hemma hela familjen! Skulle kunna tänka mig att vara en "hemmafamilj" hela tiden, frågan är bara hur räkningarna skulle betalas. Här går mycket tid åt att förebygga, stävja och hantera Sigrids utbrott.. Nu är det MYCKET trots och hon får utbrott för absolut ingenting. Det är så jobbigt att hon kräver så väldigt mycket motstånd och vårt tålamod tryter allt som oftast tyvärr.

    Fia: Härligt att ni nu är hemma och mår bra allihop!

    Heoo: Skönt att pyret mår bra, men du ska ju oxå må bra!! Förstår att du är orolig för svininfluensan med tanke på tjejernas och din känslighet mot infektioner. Vad man läser så slår den ju oerhört olika, endel får ju bara en lindrigare förkylning och andra hamnar i respirator...


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Pico

    Ingen som har tid och lust att träffas i Stockholm den 6 augusti??


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Ina511

    Gomiddag! Fia: Härligt att ni är utskrivna! Kollade in bilderna, guuu vad söta era tjejer är! Heoo: Skönt att lill*n i magen mår bra, hoppas bara att du börjar må bättre oxå!! Pico: Jag jobbar just den veckan, är ledig före och efter, annars hade jag jättegärna träffats!!

  • Ina511

    Oj, blev lite knasigt där....

    Pico forts.: Usch vad jobbigt med Sigrids utbrott Hur reagerar Agnes när det händer? Här hemma har vi inte så fasligt många utbrott faktiskt, men när det händer den ena eller den andra så brukar jag efter att ha försökt lugna ner damen i fråga utan lycka, koncentrera mig på den andra och prata eller leka och då kommer oftast dam nr 1 lomande och är glad och vill också leka. Hoppas hon lugnar ner sig och blir sitt gamla jag snart!!

    Ego: Vi kom hem igår från en Hälsinglandssemester. Först var vi 4 dagar hos svärföräldrarna och sen åkte vi till våra grannars stuga 10 mil därifrån och sov 2 nätter. Vädret var bra 1½ dag av dessa, men jag är nöjd ändå. Vi var på Järvzoo den hela dagen som var fin och den halva fina var vi ute i skogen med barnen och plockade svamp och blåbär. Resten av tiden har vi kuskat runt hos kompisar eller suttit inne och spelat spel och umgåtts. Trots detta är det såå skönt att vara hemma, barnen är lugnare, sover bättre i sina sängar och ja, man har ju alla bekvämligheter här helt enkelt I veckan väntar en tripp till Skansen. Vi var där för nån månad sen och barnen fick rida ponnyridning och åka veteranbilar, det har de pratat om mycket sen dess. Dessutom vill de båda åka båt så vi tänkte slå alla flugorna i en smäll

    Nu ska jag smita ner på rean medan barnen sover. Ha det gött alla goa! Kram!

  • Pico

    Ina: Synd att du jobbar precis då! Agnes blir olycklig o bekymrad när Sigrid sätter igång. S kräver så mkt tid o kraft av hela sin omgivning under utbrotten så A kommer i skymundan. Vi försöker ägna henne extra uppmärksamhet men det är inte  helt lätt... Nu är hon iaf m T o handlar.


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Anna X

    Pico: Jag är ensam med alla tre barnen den 6:e (Martin jobbar och dagis börjar den 10:e) så jag tar mig ingenstans, men ni är hjärtligt välkomna hit en sväng om ni har lust och det passar i schemat. Vill någon annan komma går det så klart bra, men är det dåligt väder är det inte jättestort inne. Fia, du kanske också kan komma då? Vill ju så gärna ses, som sagt. Annars tar vi det en annan gång. Tjejerna är tokgulliga alla tre, och lillsnorpan var nog mest lik pappa, tror jag.

  • Virrmaja

    Jag måste kolla med er andra om bajs har en hög status hos er andra, här är topp status på bajs. Den som bajsar i pottan visar stolt upp sin trofe och den granskas och studeras under glada utrop och med full andakt.... de är inte riktigt kloka. Storleken är viktig givetvis, ju större desto mer hysteri, men det är inte det viktigaste utan det är bajset i sig själv...... de är helt hysteriska när det gäller bajs här hemma alltså

  • FiaEleonora

    VIRRIS
    haaahaaahah precis som här!!!! Så fort de bajjat i pottan så ska alla titta på den och sen ska det hurras och tjoas läääänge!!!!

    Anna x-
    vore jättekul!!!! Den 6 är en vardag va?? Har ju allla 3 barnen jag med fast iförsig kan ju stortjejerna vara på dagis men de skulle nog uppskatta att få följa med.. hmm måste fundera lite...


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • Romanova

    Här är också bajs mycket populärt ha ha {#lang_emotions_smile} på alla sätt och vis. Gärna så skall man titta länge både i pottan och när man tömt innehållet i toan, eller om någon av damerna gör sitt behov på vanliga toan går den andra gärna bakom och kollar läget. Sedan, det som kommit bara de senaste dagarna är att säga BAJS ofta och högt så att alla hör. Börjar verkligen kiss och bajs ålderna redan???

    Cassandras blöja är ofta helt torr på morgonen, bara hon kommit ihåg att kissa innan hon somnar.

    Våra flickor är så duktiga med att säga till när de behöver. Nu har vi varit på resande fot i bil i två dagar och det funkar toppen. Bor just nu vid fyrtornet i Smygehuk, här blåser det och är kallt. Idag sött dop i Falsterbo. Imorgon blir det Vimmerby och Pippi & Co.


    Lycklig mamma till älsklingarna Clara & Cassandra
  • SimmaLugnt

    Hihi, ja bajs har varit intressant länge nu. Kanske lite mitt fel delvis...jag brukar visa dem vad de gjort i blöjan, så de vet liksom... Så nu diskuterar vi om det blev en bajspannkaka eller en bajskorv Jag hoppades att intressset skulle inspirera dem att tillverka objekt att studera i pottan, men icke då! Här totalvägras pottan, barntoasitsen, alla varianter vi kan komma i tankar om. Någon gång ibland försöker Mandisen kissa på pottan, sitter länge och stånkar och vrider sig, men hon vågar inte.

    Snart snart

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)