• BasseKatt

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej alla som fött tvillingar i början av 2007 samt alla andra som vill landa i denna goa tråd! Välkomna!

    Tidigare trådar med samma gäng:
    Tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m12268119.html
    Tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m15046511.html
    Tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m18018307.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m21405101.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m23964298.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27097410.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m29894198.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m32909225.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35403858.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38417660.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41499563.html

    Vi träffas då och då - ibland många, ibland få!
    Info om kommande träffar finns i separata trådar...
    Sthlmsgängets återfinns här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44119610.html

  • Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)
  • pyretpå väg

    fia: grattis,vilken söt liten sessa..

    heo: grattis,skönt att det bara var en.
    kanske dumt att säga så men det är ju rätt tufft med 4 barn.

    har varit ute med husvagnen i ett par dagar.
    har haft det jätte bra.
    barnen älskar att sova i husvagnen.
    ska ut igen nu till helgen.
    Liam är nu nästan blöjfri.
    Lite jobbigt att ha kalsonger och byxer på sig så får gå naken ner till hemma.
    Lova vägrar nästan gå på pottan,kissar överallt.
    Nu är hon lös i magen,har varit det en vecka nu så hon får ha blöja på sig ibland.
    Men det får ta den tid det tar..


    Lova och Liam,mina charmtroll.
  • Pico

    Någon som har lust att träffas den 6 aug??


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • FiaEleonora

    pico-
    VI!!!!! Ifall inte sommarfesten för vårat område är då! Ska kolla upp det. Vad hade du tänkt??

    ÄNTLIGEN!!!! Nu är vi utskrivna från sjukhuset!!! JIPPI!!!!! Billirubinet låg på 218 tror jag det var. och nu väger lillsnorpan 2500 exakt så hon ökar stadigt med 30 gram per dag min lilla minimakaron! *stolt*

    Och ÄNTLIGEN kan vi nu göra massa saker! Har ju bara fått vistats i hemmet nu ett tag som ni vet men fasiken vad bra jag mår nu! Och det är ju SÅ LÄTT med "bara" en bebis som DESSUTOM ammar! Inget knöl med flaskor och ersättning och annat.

    Så dagen idag bestod i att först åkte vi alla till sjukhuset för att sen åka vidare och handla lite. Köpte 2 amningsbhar till mig (har inte vågat tidigare) och 3 par byxor till tjejerna och en liten mössa och strumpor till Novali.

    Sen åkte vi till Nickis och mötte upp syster och hennes två barn. SUPERKUL!!!! Vidare därifrån till ett par kompisar i Storvreta som flyttat till radus precis och fikade och sen var vi inte hemma förrän halv 7. Livet är bra härligt tjejer!!!!

    Imorn kommer 2 kompispar och kikar på lillskruttan och om det blir fint på freda eller lördag drar vi till Furuvik!! Novali är (till skillnad mot vad tjejerna var) ett så väldigt nöjt och glatt barn så det är helt fantastiskt att vara 3 barnsmorsa! Kanske är det för att man är mer säker i sin roll och att hon INTE (också till skillnad fårn tjejerna) är förstoppad!

    Vilket UNDERBART liv man har! En underbar man, 3 fantastiska friska vackra barn, ett fint hus och många fina vänner och familj!!! Vad gör det att gubben inte har något jobb, att våren varit skit rent ut sagt och att tomten växer igen?? Vi har varandra och det är allt som betyder något!

    PUSS på er vänner nu ska jag röja min garderob! Eftersom jag som vanligt efter mina förlossningar ser ut som en sticka igen måste gravidkläderna ut och mina gamla in igen!

    pyret-
    Tack så mycket!!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • SimmaLugnt

    Hej alla mina!

    Tillbaka från resan nu sedan några dagar. Har redan jobbat måndag och tisdag.
    Fem veckors semester rann iväg som en porlande bäck och jag vill ha MER!

    Haft det lugnt, intressant, sett vackra spännande slott, sett hett och svårtillgängligt Berlin, sett massor av småfisk D och hans far dragit upp och vi fått äta till frukost, sett barnen leka och leka och ha det jättebra!

    Tänkte leka semester alla dagar jag är ledig från jobbet. Närmsta månaden jobbar jag nästan fulltid för första gången på 5 år! Speciell känsla och kan nog bli lite extra trötthet framöver, eller inte!?

    Jag var låg där i slutet på våren. Det mesta var saker som hände, inga allvarliga men ändå sånt som gjorde mig nere och slungades runt i tvivel på mig själv och vad jag kan egentligen. Nu har jag bestämt mig för att jag är bäst på att vara jag

    Stora jättebamsekramar till alla härinne. Hoppas sommaren lyser på er med sina milda dagar. Lite regn kanske, men sommaren är ju ändå sommaren..

  • SimmaLugnt

    Har inte läst ännu, men blivit kortfattat uppdaterad av Divan om de större sakerna.

    Grattis så himskans mycket Fia! Novali ser jag fram emot att träffa!
    Verkar som det var dramatik runt födslen, ska läsa mer om det snart.
    Men så SKÖNT att du fått komma hem! Hoppas vi kan ses snart. KRAM!

    Och givetvis grattis till Bassekatt och Tholi, men det har jag redan sagt på sms (hoppas det gick fram) Underbart med en liten miniman till! Oskar och Emil, det låter som en Astrid Lindgren duo full med bus! Kramar till er alla också

    Heoo! Gravid? Hoho! Va roligt! Och spännande! Med din näsa för dramatik skulle det inte förvåna mig om det blev twins igen Lycka till med graviditeten och bamsekram till dig med.

    Och Frida, tråkigt att höra om din Far. Helt förskräckligt det som hänt. Hoppas du orkar och mår bra trots allt. Hör av dig om du behöver något. Stor varm kram

    Sen har det säkert skett massor av andra roliga och svåra saker. Berätta om jag missat något anat!

    Love

  • beta

    Fia - GRATTIS till lilla Novali!!! Ett sånt underbart namn och shit vilken dramatik kring födslen! Jag fick verkligen gåshud.

    Heoo - Iiiiihhhh, så spännande! Grattis!!! Gravid med tvillingar tre gånger... Jag hoppas att du får må bättre fysiskt och får möjlighet att njuta ordentligt av den här graviditeten.

    Simma - Så gott att du mår bättre! Du är definitivt bäst i världen på att vara du! Klok tanke jag nog också ska försöka tänka på själv.

    Pico - Toppen att maken har fått jobb. Jag håller alla tummar och tår för att det dyker upp ett jobb till dig snart.

    Komandivan - Tråkigt med Brasilien med toppen att ni har hittat ett boende. Djurö är så fint (och bageriet har så goda bullar). Min bror och svägerska har ett sommarhus där och i augusti ska vi på barndop i Djurökyrka för brorsdottern.

    Vi har haft en underbar semester på Öland och i Småland och DVD i bilen är TOPPEN! Det märks att T&T är stora tjejer nu för vi har inte behövt lägga så mycket energi på att jaga dem eller att barnsäkra ställen. Vi har verkligen kunnat njuta alla fem och så smidigt allt blir utan barnstolar och tvillingvagn.

    Stor sommarkram till ALLA och hoppas att SOLEN ÄR HOS ER!!!

  • FiaEleonora

    beta-
    Tack så mycket!!!!!

    Idag var våran bvc sköterska här! Lillsnorpan har gått upp 50 gram sedan igår!!! Mammas duktiga flisa!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Idag har man för första gången provat på livet som 3 barnsmamma ensam när Stefan var i stan och handlade! Gick ju super, tur man har en så lugn och snäll bebis och så sora duktiga tjejher. Vi spaarkade boll, städade deras hyllor och byggde pussel. Sen mös vi framför pippi när flisan ammade!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FruHeo

    Hej vänner!

    Fia: ååh tårarna bara sprutar när jag läser ditt långa inlägg. Så underbart härligt! Grattis till bra vikt, bra billirubinvärde och att ni är utskrivna! Hipp hurra!

    Simma: ja du har rätt, du är bäst på att vara dig själv. Ja semestern har ju en förmåga att bara rinna iväg utan att man förstår hur, men attans vad skönt det är att vara ledig egentligen.

    Anna i Hult: skönt att maken kom iväg så ni båda får chans att hämta andan lite. Massa kramar

    Är äntligen tillbaka hemma, har varit inlagd fått extra av allt tror jag. Hahaha. Näring, blod, vätska, div. salter och annat skoj. Pyret mår perfekt i magen. Det är jag som tar stryk, så nu är jag 50% sjukskriven. Underbart!
    När jag kom hem i torsdags så slog åskan ned och pajjade modemet! Så vi har varit internetlösa. Skönt men jag har verkligen tänkt på er. På hur det går för er.
    Ja ang twins igen så är det helt säkert denna gång att det bara är en, även att det startade med två. Vi har fått se pyret ett par gånger senaste veckan och då har de kontrollerat ev. tvilling ytterligare. Så jag är nöjd och glad.

    Dessutom fick Melina hög feber, hosta, diarréer och lite så. Så hon låg ett dygn på infektion innan de kunde utesluta att det inte var svininfluensa. Usch, jag är RIKTIGT nervös för det. Dels för S och M.s del men även för min egen. Gravid, astmatiker och rätt infektionskänslig. Usch! Men jag terroriserar infektion för att få veta NÄR vi får vaccin och NÄR (inte om) tjejerna får det. Hur man gör med dagis, hemma eller inte?

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)