• Fru H 81

    Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...

    Är det fler än jag som är helt redo för bebisen och låter allt för mycket tid gå åt att övertolka varje litet tecken och gärna gör allt för att sätta igång det hela?

    Har igår och i förrgår haft förvärkar (har bara haft sd innan) och försöker nu med hjälp av hallonbladste, raska promenader och färdknäppar få igång det hela, men på kvällen/natten avstannar det.

    Har ni haft förvärkar och hur länge i så fall? Har slemproppen gått? Mensvärk? Vad har ni provat för att sätta igång det och är det något som har fungerat (t.ex. vid tidigare graviditet)?

  • Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...
  • Strimma

    Ojoj va dött det var här. Har ni alla åkt in eller?

    Själv har jag precis haft en färdknäpp, druckit upp mitt hallonbladste och hoppas fortfarande. Tyvärr är det bara ischas som startade av färdknäppen :(

    Nåt annat helt galet är att två kvällar irad, har jag från ingenstans, blivit gördålig. Illamående och kass i magen. Har kännts precis som magsjuka. Det startar verkligen helt plötsligt och har varit borta på morgonen när jag vaknat...

    Nej nu ska jag nog trotsa allt det här och åka till stan (Göteborg) istället.

  • Angel1978
    Strimma skrev 2009-08-21 09:28:42 följande:
    Ojoj va dött det var här. Har ni alla åkt in eller?Själv har jag precis haft en färdknäpp, druckit upp mitt hallonbladste och hoppas fortfarande. Tyvärr är det bara ischas som startade av färdknäppen :(Nåt annat helt galet är att två kvällar irad, har jag från ingenstans, blivit gördålig. Illamående och kass i magen. Har kännts precis som magsjuka. Det startar verkligen helt plötsligt och har varit borta på morgonen när jag vaknat...Nej nu ska jag nog trotsa allt det här och åka till stan (Göteborg) istället.
    Jag har också börjat må illa och blivit kass i magen.. Precis som i början.. Skumt..
  • Lolla82

    Ja me har blivit dålig i magen tror kanske att bebis ligger o trycker på tarmarna men det kanske är hallonbladstet som man blir dålig av?

  • skrållan1978

    tänkte bara tala om att jag fick en son den 18/8 kl 16:26=)))

    Vägde 3530 gram och var 51 cm lång, nu är vi hemma o myyser med resten av familjen=))) Fick en snabb och underbar förlossning så är jättenöjd=)


    kajsa med 6
  • Småländskan
    skrållan1978 skrev 2009-08-21 14:37:46 följande:
    tänkte bara tala om att jag fick en son den 18/8 kl 16:26=))) Vägde 3530 gram och var 51 cm lång, nu är vi hemma o myyser med resten av familjen=))) Fick en snabb och underbar förlossning så är jättenöjd=)
    Grattis!!! Vad mysigt och roligt att höra att förlossningen var bra. Vilken dag var beräknad för födsel?
  • Möjlig mamma
    Victorius skrev 2009-08-21 12:03:10 följande:
    Hur har det gått för er, Fru H 81 och Möjlig mamma??? Jag hoppas ni ligger och snusar bebis nu
    Ja, kl 6.29 idag kom det ut en STOR kille. Han vägde 5170 gram och var 55 cm lång. Jag hade inte väntat mig en så stor kille men allt har gått bra.
  • Strimma
    Möjlig mamma skrev 2009-08-21 18:33:37 följande:
    Ja, kl 6.29 idag kom det ut en STOR kille. Han vägde 5170 gram och var 55 cm lång. Jag hade inte väntat mig en så stor kille men allt har gått bra.
    åh herre gud, det var då ingen liten krabat. hoppas allt gick bra och att ni har det jättemysigt nu.
  • Möjlig mamma
    Strimma skrev 2009-08-21 18:36:47 följande:
    åh herre gud, det var då ingen liten krabat. hoppas allt gick bra och att ni har det jättemysigt nu.
    Allt gick jättebra och vi myser för fullt nu.
  • Strimma

    ja visst är det inte alls trevligt när man blivit så dålig igen. Funderar också om det kan vara te:t som gör det...

    idag har jag trotast allt. vi åkte till Göteborg och var på Lek o Buslandet, sen blev det en tur till Ikea och nyss storhandlade jag inför tacoskvälllen med vänner och massa barn (inkl övernattning). Så inatt behöver det inte hända ngt,  jaaaa eller iof...då är ju barnvakt redan löst ;)

Svar på tråden Vi som vill ha bebis nu! Tips om hur man kan påskynda det hela...