Inlägg från: kajsamupp |Visa alla inlägg
  • kajsamupp

    Hmm, hoppsan var visst lite snabb med att posta inlägget..

    Trollat: Grattis till första inköpet av kläder! Vad köpte ni och var? Jag var och kollade efter första kläderna i fredags, som vi tänkte ta med till bb, men hittade som jag föll handlöst för. Kollade på hm, polarn och pyret och åhlens. Får kolla vidare senare, för vi har inte köpt några kläder alls än utan bara fått begagnat.

    Nevadita: Å, 50 dagar kvar, det börjar närma sig Tendensen är alltid tydlig tycker jag, att det blir mindre skrivet av alla på helgen. Som att alla har saker för sig då, själv brukar jag gå in flera gånger per dag ändå men det känns lite fåningt att skriva till sig själv, eller hur

    Ego: I helgen har vi spenderat två timmar på Bauhaus för att inhandla lister och fönsterisolering, och idag har vi spenderat HELA dagen på att få dit de där j-a listerna och isoleringen. Jag har inte gjort mycket, men känner mig ändå helt trött i kroppen för att inte säga hur fötterna känns, ömma som om jag varit på lång vandring. Ska nu softa i soffan med lite äppelpaj.

    Hoppas helgen för er alla har varit lugn och skön!

  • kajsamupp

    ÖnskanS: Ja, veckorna kommer att gå fort det är jag säker på! Jag har ju fortfarande några få dagar kvar jag med, men utspridda denna vecka och nästa, sen är det finito! Men det känns mycket skönt att det inte är mer än så, jag mår så mycket bättre när jag är ledig! Hur länge blir du ledig innan bebis kommer, när du går om två veckor?

  • kajsamupp

    28 dagar kvar

    Liten72: Helt ok att tjuvläsa och också välkommet att skriva om andan faller på Lycka till själv. När är du beräknad?

    Jippy: Knasig känsla, den där där man känner sig helt höggravid! Jag har som tur är ingen foglossning att nämna, men däremot det där läskiga trycket neråt i magen/bäckenet som gör att det inte går att luta sig framåt över tallriken när man ska äta. Hakklapp behövs numer Bra att du påminner om profylaxen, den har vi tyvärr lagt helt åt sidan senaste tiden. Dags att återuppta nypövningarna tror jag visst.

  • kajsamupp

    Monamona och Nevadita: Ja, det trycker på över bröstet coh det går inte lika lätt att andas djupa andetag heller. Men mitt har inte blivit värre sista månaden för bebis har sjunkit så långt ner så det blev mer plats där uppe istället..

    Nevadita: Uhuu, skulle inte heller ha köat för att komma in på ett ställe så där. Bättre att spara krafterna till att orka kolla på grejorna istället, även om det är på annan plats och lite dyrare.

    Nu ska jag iväg och klippa mig! Tänkte att det väl är bäst att göra innan hellre än efter bebis, eller vad tror ni? Har också mailat iväg en önskelista till mor ang julklappar till bebis, babysitter, babymonitor och babygym

  • kajsamupp

    Tels: Låter härligt med en sån helg Och utomhuspool låter inte heller helt fel! Menar du att ni har en sån? Lyxigt! Härlig mage förresten Tycker inte min har växt så mycket heller senaste veckorna. Ska till bm på onsdag och hoppas hon ändå märker att den växt som den ska även om den inte putar ut så mycket mer än tidigare.

  • kajsamupp

    Trollat: Basplagg är bra att ha, jag har fått och lånat en hel del så det räcker ett tag. Men just de där fina första plagget som man vill spara och bli sentimental över har jag inte hittat.. Klippte dock håret idag så i alla fall en sak på listan är avklarad Tyvärr tycker jag min vikt fortsätter att öka, fast magen inte växer.. Kanske beror på att jag inte orkar promenera lika mycket som förr? Eller allt kaffebröd?

    Tels: ÅÅ, det låter härligt med poolen! Tänk om man hade en sån. Det är ju bara att säga till om du vill bada någon gång, jag kan nog komma över på fem röda minuter eftersom vi kommer bo ganska nära varandra snart

  • kajsamupp

    36+0

    Turbo: Håller tummarna för dig och bebbarna imorgon, och för att mensvärken försvinner illa kvickt.

    Ammiz: Ta det lugnt med jobbet, vännen, du behöver också börja fokusera på det som komma skall. Ang om magen sjunker så är det nog olika när det sker, vad jag förstått, men bm känner det ju och det gör säkert även S, jag fick i alla fall svårare att böja mig framåt och så för något tar emot..

    Bullen: Välkommen tillbaka. Roligt att du växer och att du mår bra coh känner dig fiiiiin Det är en härlig känsla, eller hur. Och tyvärr ovanlig om jag jämför med hur det brukar kännas..

    Monamona: Härligt med tjejen, att hon mådde bra och växte normalt.

    Nevadita: Jag ska förhoppningsvis också vaccineras imorgon, men ingen av bm verkar ha någon som helst koll så det slutar väl med att jag kommer hem utan sprutan fast jag kommer vara där 5 h imorgon..

    Roligt med bajssnacket Tror inte heller att man knappt märker det med tanke på att man har så mkt annat att fokusera på.. Och varken jag eller J kommer att vara där nere och kolla, det kan jag lova!

    Ego: Har varit på en hel fm med föräldrautbíldning idag och resten kommer imorgon fm. Inte särskilt mycket nytt för oss, som gått typ 2 månader längre än alla andra. Hoppas mer på morgondagen då vi ska ta upp om amning, att bli förälder och första tiden hemma, som jag tror blir en riktig utmaning

  • kajsamupp

    36+1

    Ego: Dagen började bra med föräldrautbildning (som denna gång var mer intressant) samt vaccinering. Slutade på återbesöket hos bm nu på eftermiddagen, då allt såg bra ut. Förutom sf-måttet som förra gången planat av, och nu fortsatt att plana ännu mer. Så nu har hon "kostat på mig" ett till TUL om en vecka. Förhoppningsvis, säger hon, är det bara så att bebis sjunkit så långt ner att måttet uppåt inte växt. Men hon vill utesluta att det är så att bebis inte får den näring han behöver tex pga att moderkakan inte funkar.. Hilfe, nu blir jag lite orolig ändå, fast allt gått så bra hittills. Om det visar sig att bebisen faktiskt inte växt så går de vidare med ex flödesmätning och annat. Känns så onödigt, när allt varit så bra så länge. Tänk om de behöver plocka ut bebis för att han blir undernärd av en moderkaka som inte funkar, det kan ju inte vara hälsosamt! Usch

  • kajsamupp

    Tack monamona och tels Kan inte låta bli att vara orolig och inbilla mig att det känns konstigt i magen helt plötsligt, fast det säkert känns som förr egentligen, säkert bara hjärnspöken som spelar mig ett spratt

Svar på tråden Vi som plussat efter IVF i mars/april 2009