• BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3


    Tänkte höra efter om det är någon som nu i dagarna har ägglossning och vill följas  till BIM?

    Jag fick idag 4/6 fullt utslag på ägglossningstestet jag tog i fm vid 11 tiden och 2 st nu på kvällen vid 19.30 (bilder finns i mitt galleri)

    Eftersom att jag slutade med mina p-piller den 7/4 så har jag ännu inte riktigt koll på hur lång mens cykel jag har men borde ha BIM ca den 17/6 om jag räknar ägglossningen från idag men kan ju skilja några dagar åt båda hållen :)


    Tänkte det kunna vara kul att följas åt med symptom och dyl så man slipper tjata ihjäl den stackars killen här hemma :) ni vet säkert vad jag menar ;)

    Jag och killen har iaf haft sex...  lör, sön, mån, ons och så ska jag hoppa på honom ikväll när han kommer hem från jobbet för sen ses vi inte förrän på sön morgon igen, hoppas det ska räcka och kanske ta sig denna gång :) dom säger ju att spermierna lever 3-5 dygn så man får ju hoppas och hålla tummarna.

    Här fortsätter vi att planera barn och följa oss som blivit gravida under tidens gång :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-06 12:07
    Här är dom tidigare trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-235/m44538291.html Del 1

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m47013892.html Del 2
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-15 14:55
    Tråd för listan med BF, ÄL samt BIM datum :)
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49383912.html
  • Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3
  • Meadow

    Jenny; Vilken toppenduktig bebis du har! Vad roligt! Bådar gott med sömnen i framtiden! Hurra!

    Visst är det härligt för bröstvårtorna såhär i början? Aj aj aj... 

    Njut av varandra nu!

    Kram!

  • mithrandil
    smoolan skrev 2010-02-27 10:41:21 följande:
    Mithrandil - Det gick bra. Livmodertappen såg bra ut så det känns skönt. Fy vad jobbigt med 5-10 sd i timmen!! Då hade jag varit jätteskraj. Jag måste lära mig att stressa ner och inte säga ja till allt. Tror desutom att den här veckan varit ovanligt jobbig pga kaoset i lokaltrafiken...Jag tycker absolut att du kan välja något annat namn än ett på A. Det blir nog inget utanförskap. Men det finns ju många jättefina namn på just A - Arvid och Alice t ex.
    Jag var mest rädd första tiden. sen när man var iv33 och framåt så kändes det lugnt. de allra flesta bebisar överlever ju då. Men först var jag livrädd. Mina sd gjorde superont också så jag trodde definitivt att jag skulle föda närsomhelst. Men vissa är helt enkelt bara sådana att de har mycket sd/förvärkar. Hoppas du inte får mer, men möjligheten finns ju.

    Det var ingen uvi?
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-27
  • The Kittycats
    Meadow skrev 2010-02-27 10:44:38 följande:
    Hej tjejer!Hoppas ni har en skön helg. Jag måste bara berätta att jag har världens underbaraste snällaste sambo!Igår ringde han och frågade vad jag var sugen på till middag. "SMÖRGÅSTÅRTA!" utropade jag förtjust, var toksugen på det hela dagen. "Eh, okej, ja det var ju lite annorlunda" och så pratade vi vidare om mat osv.Vad tror ni han kom hem med??? Så vi åt smörgåstårta och päroncider till det nästan sprutade ur öronen till middag, så jävla jävla gott! Tog en till bit på kvällen och även till frukost imorse med te till.Förstå så gulligt va? For runt på 2 konditorier innan han hittade en, och stor var den. 2,2 kg! Ha ha
    Så sweeet! {#lang_emotions_heart}
    ♥ bf 2010-07-20
  • mithrandil

    Jenny: Härligt att höra att allting går så bra!
    Blir så glad för din skull.
    Passa på att njuta så mycket du kan av ditt nya liv.
    Många kramar!


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-27
  • BebisiFebruari
    Meadow skrev 2010-02-27 16:33:15 följande:
    Jenny; Vilken toppenduktig bebis du har! Vad roligt! Bådar gott med sömnen i framtiden! Hurra! Visst är det härligt för bröstvårtorna såhär i början? Aj aj aj...  Njut av varandra nu!Kram!
    Ja han är super snäll

    Hua.. så ont det gör men men bara gilla läget ;)

    Hur går det med magen, växer så det knakar? :)
  • BebisiFebruari
    mithrandil skrev 2010-02-27 19:33:44 följande:
    Jenny: Härligt att höra att allting går så bra! Blir så glad för din skull.Passa på att njuta så mycket du kan av ditt nya liv. Många kramar!
    Tack! ja känns helt fantastiskt :)

    Vi njuter massor men saknar lite att prata med er här måste jag erkänna haha...känns  som att jag missar massor
  • mithrandil
    BebisiFebruari skrev 2010-02-27 19:48:22 följande:
    Tack! ja känns helt fantastiskt :)Vi njuter massor men saknar lite att prata med er här måste jag erkänna haha...känns  som att jag missar massor
    det gör du säkert också, men tiden kommer när du är redo för lite data-snack igen. Men bebisarna håller sig inte små så länge så man behöver njuta av det som är hemma först. Vi kommer ju hänga här förevigt säkert. hehe.
    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-27
  • smoolan

    Mithrandil - Ingen aning om det var/är uvi. Testsvar på måndag hoppas jag. Var ute en sväng idag i en timme och gick i två affärer för att leta efter en födelsedagspresent och var helt förstörd sen av sammandragningar. Så fort jag lämnar huset och rör mig verkar det alltså sätta igång. Känns hopplöst

    Jenny - Vad härligt att höra om er lilla bubbla. Njut!

  • Meadow
    BebisiFebruari skrev 2010-02-27 19:46:13 följande:
    Ja han är super snäll Hua.. så ont det gör men men bara gilla läget ;)Hur går det med magen, växer så det knakar? :)
    Hej!

    Magen har faktiskt lugnat ned sig! Alltså jag känner ju att det är förändrat, men tror att tarmarna och gaserna börjat ge med sig, så storleksmässigt är den inte större, vilket känns bra. Inte klokt att se ut som att man är i 6:e när man är typ i 4:e, haha! Har växtvärk på nätterna, när jag vänder mig, hostar och sedan stiger upp ur sängen. Det står att det brukar gå över kring senast v 20, hoppas på det!
  • Summer
    Hej tjejer!

    Hoppas ni haft en bra helg. Jag har bloggat massor idag där jag berättar om min :)

    Måste fråga er som äter/ätit Niferex. Vad gör man då man blir så hård i magen? Har bara hunnit äta dem 4 dagar men det känns obehagligt att inte kunna gå på toa som vanligt. Vad gör man?

    Jenny: Din tillvaro låter underbar, jag är sååå avundsjuk! Jag längtar så tills det blir vår tur. Inatt fick min bästa vän en dotter! Åhhh...*drömmer mig bort* {#lang_emotions_baby}
Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3