• BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3


    Tänkte höra efter om det är någon som nu i dagarna har ägglossning och vill följas  till BIM?

    Jag fick idag 4/6 fullt utslag på ägglossningstestet jag tog i fm vid 11 tiden och 2 st nu på kvällen vid 19.30 (bilder finns i mitt galleri)

    Eftersom att jag slutade med mina p-piller den 7/4 så har jag ännu inte riktigt koll på hur lång mens cykel jag har men borde ha BIM ca den 17/6 om jag räknar ägglossningen från idag men kan ju skilja några dagar åt båda hållen :)


    Tänkte det kunna vara kul att följas åt med symptom och dyl så man slipper tjata ihjäl den stackars killen här hemma :) ni vet säkert vad jag menar ;)

    Jag och killen har iaf haft sex...  lör, sön, mån, ons och så ska jag hoppa på honom ikväll när han kommer hem från jobbet för sen ses vi inte förrän på sön morgon igen, hoppas det ska räcka och kanske ta sig denna gång :) dom säger ju att spermierna lever 3-5 dygn så man får ju hoppas och hålla tummarna.

    Här fortsätter vi att planera barn och följa oss som blivit gravida under tidens gång :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-06 12:07
    Här är dom tidigare trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-235/m44538291.html Del 1

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m47013892.html Del 2
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-15 14:55
    Tråd för listan med BF, ÄL samt BIM datum :)
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49383912.html
  • Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3
  • BebisiFebruari
    Alfonsina skrev 2010-02-25 13:42:42 följande:
    Jenny, du som nu har en liten nyfödd hos dig, vad behövs egentligen? Vi har än så länge bara en skötbädd och Ikeas småhanddukar.

    Meadows lista {#lang_emotions_smile} +
    tops att göra rent naveln med
    feber termometer
    koksalt lösning (har vi missat att köpa kom på det nu)
    handsprit till skötväskan
    badtermometer tills man lär sig temp. på vattnet


     


     


  • Summer
    Hej tjejer!

    Asså jag har läst igenom våra gamla trådar idag! Guuuud vad mycket vi har gått igenom tillsammans och var tog alla de andra tjejerna vägen tex "memadde" som skrev på tråden i många månader?? Flera tjejer har varit dagssländor på tråden men det är så himla kul att se att vi i "järngänget" har snackat regelbundet sedan början av juni. Fattar ni hur lång tid det är!! {#lang_emotions_laughing}

    Jag har både glatt mig åt alla våra plus igen och blivit rörd när jag läst om våra missfall och min egen jobbiga historia. Extra kul var det att läsa om alla våra symptom vi har haft och hur vi la upp våra sex-strategier! {#lang_emotions_wink} Snacka om GIRLPOWER!

    Jag rekommenderar er starkt att blicka tillbaka på dessa magiska ögonblick vi delat med varandra. Trevlig läsning!

    Kram /en i "järngänget"
    {#lang_emotions_wink}
  • mithrandil

    Alfonsina: Jag tror tjejerna har täckt det mesta. Det enda jag ser som fattas är en nagelklippare. Bebis-naglar växer så otroligt snabbt så man behöver nästan klippa dom ett par gånger i veckan.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-27
  • Meadow

    Summer: Håller med! Jag har läst igenom tidigare, och framför allt så blir det man själv skriver nästan som en dagbok.

    Min mage har börjat lugna ned sig, skönt! Den är inte lika sprängsvullen på kvällen som förut, och gaserna har lugnat sig avsevärt..Nu känner jag mig mer "degig", nåväl, alldeles för tidigt för riktig bebismage.

    V 15 på söndag, tiden går FORT!

    Hoppas allt är bra med er!

  • The Kittycats

    Idag är det fredag! Kick-off med jobbet i em som innebär god mat och fika {#lang_emotions_tongue_out} Och på söndag dags för nästa barnbasar och fortsättning i jakten på en spjälsäng {#lang_emotions_laughing} Hoppas det blir en lika bra helg som jag tror.


    ♥ bf 2010-07-20
  • Summer
    Meadow skrev 2010-02-26 07:50:11 följande:
    Summer: Håller med! Jag har läst igenom tidigare, och framför allt så blir det man själv skriver nästan som en dagbok. Min mage har börjat lugna ned sig, skönt! Den är inte lika sprängsvullen på kvällen som förut, och gaserna har lugnat sig avsevärt..Nu känner jag mig mer "degig", nåväl, alldeles för tidigt för riktig bebismage. V 15 på söndag, tiden går FORT!Hoppas allt är bra med er!
    Ja, verkligen som en dagbok! Jag har nämligen inte skrivit någonstans om min graviditet eller symptom så tråden är det enda ställe man kan gå tillbaka och minnas. Nu har jag lagt över mina första typ 15 kommentarer i ett word-dokument och sparat som minne. Kul att ha kvar inför nästa graviditet och se hur mina symptom var osv {#lang_emotions_smile}
  • smoolan

    Summer - Vilket fint inlägg! Ska försöka läsa tillbaka i trådarna.

    Alfonsina - Grattis till ledigheten! Måste kännas underbart!

    Idag är jag knäckt. Mailade min BM i måndags (de vill inte att man ringer) för att jag haft sammandragningar sen innan förra helgen som bara blir värre. IGÅR hör hon av sig (efter att jag mailat igen). Då säger hon att jag ska lämna ett urinprov idag för att utesluta UVI, men inget annat speciellt. Jag tar mig tid och åker ner till mottagningen, och då frågar de om jag har med mig provet. Näe, skulle jag det? Så klart jag borde fattat att det var morgonurin de skulle ha, men det var inget min BM sa så jag hade inte en tanke på det. Då bara brast det. Jag började stortjuta. Min BM har ju inte varit den mest pålitliga hittills som ni kanske minns. Jag började tänka på om något skulle vara fel, och att hon är anledningen till det eftersom hon inte hör av sig. Jag vet ju inte vad som är normalt eller inte, det måste ju min BM upplysa mig om. Som tur var fanns det en annan BM ledig som tog in mig och tröstade och fixade en tid på SÖS åt mig i em. Min livmoder drar ihop sig så fort man petar lite på den och jag har väl hittills idag haft typ 10 sammandragningar. Känns förjävligt faktiskt. Men nu har jag träffat min BM för sista gången. Går aldrig tillbaka till henne.

  • Meadow

    Smoolan: Vilken vecka är du i?

    Det är jätte jätte jätte vanligt med sammandragningar. Jag som har häst tex, kunde inte rida efter vecka 19. Så fort jag satte mig upp så var magen stenhård. Jag tror inte du behöver oroa dig, men bra att du får komma upp och kolla läget.

    Ja, bra att du byter barnmorska, ingen tackar dig för att du ska stå ut med henne!

    Kram på dig!

  • The Kittycats

    smoolan: Bra att den andra bm:n iaf hjälpte dig med en tid till SÖS.
    Tycker också det låter klokt att byta bm! Finns ingen anledning att du ska behöva ha en bm med ett sådant bemötande.
    Kramar {#lang_emotions_flower}


    ♥ bf 2010-07-20
  • smoolan

    Meadow - Tack för peppen! Går in i v28 i helgen, så inte långt gången. Jag vet att det är vanligt och normalt, men att ha så här mycket på så kort tid oroar mig. Jag tror att det beror på att jag flängt runt ganska mycket sista tiden. SL har ju inte funkat så bra här i sthlm så det har blivit mycket stå och vänta på bussar (tog mig två timmar att komma hem i tisdags) och gå långa sträckor. Tror och hoppas inte heller att det är något farligt, men kollar hellre en extra gång. Det var ju BM som tyckte att jag skulle åka upp eftersom det inte kändes helt ok när hon undersökte mig. Får lära mig att ta det lite lugnare

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3