• BebisiFebruari

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3


    Tänkte höra efter om det är någon som nu i dagarna har ägglossning och vill följas  till BIM?

    Jag fick idag 4/6 fullt utslag på ägglossningstestet jag tog i fm vid 11 tiden och 2 st nu på kvällen vid 19.30 (bilder finns i mitt galleri)

    Eftersom att jag slutade med mina p-piller den 7/4 så har jag ännu inte riktigt koll på hur lång mens cykel jag har men borde ha BIM ca den 17/6 om jag räknar ägglossningen från idag men kan ju skilja några dagar åt båda hållen :)


    Tänkte det kunna vara kul att följas åt med symptom och dyl så man slipper tjata ihjäl den stackars killen här hemma :) ni vet säkert vad jag menar ;)

    Jag och killen har iaf haft sex...  lör, sön, mån, ons och så ska jag hoppa på honom ikväll när han kommer hem från jobbet för sen ses vi inte förrän på sön morgon igen, hoppas det ska räcka och kanske ta sig denna gång :) dom säger ju att spermierna lever 3-5 dygn så man får ju hoppas och hålla tummarna.

    Här fortsätter vi att planera barn och följa oss som blivit gravida under tidens gång :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-06 12:07
    Här är dom tidigare trådarna:

    www.familjeliv.se/Forum-11-235/m44538291.html Del 1

    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m47013892.html Del 2
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-15 14:55
    Tråd för listan med BF, ÄL samt BIM datum :)
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49383912.html
  • Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3
  • The Kittycats
    Meadow skrev 2010-03-04 09:42:24 följande:
    Kittycat: Nej jag är inte smal sedan tidigare, bmi 26. Hade nog en 6 kg kvar från första graviditeten.Åh, när allt avlande är slut, ska jag iaf försöka gå ned 10-15 kg, tror det skulle vara bra för mig, eller 2 klädstorlekar!Tips för er med kliande växande mage! Body Shop´s Body butter!!
    Ok, hade bara fått för mig det.
    ♥ bf 2010-07-20
  • BebisiFebruari
    Meadow - Låter bra det hoppas du har rätt :)
    Ja törstig är jag, har ständigt en kanna iskallt vatten på bordet :)
    Insåg idag att Yeeeey jag kissar inte 48000 ggr/dag haha... kunde tom hålla mig när vi va tvugna att handla innan vi åkte hem från Johans farmor

    kittycat - Tack! det är bara bra med oss, Max är sååå snäll, i natt så hade ätit klart kl 01 och sen sov han till 06.15 så jag ska inte klaga :D en riktig ängel är han.
    tror jag hade gått upp 13-14 kilo i vecka 20, det är så

    Johan blev kontaktad av en restaurang idag DAG JOBB :D mån-fre 7-16 förstår ni vilken lyx om han skulle kunna få en ok lön därifrån, betyder ALLA helger ledigt..
    Håll era tummar att det går bra för honom i morgon!

    Dags att amma, återkommer!! :)
  • Summer
    BebisiFebruari skrev 2010-03-04 17:19:51 följande:
    Meadow - Låter bra det hoppas du har rätt :)Ja törstig är jag, har ständigt en kanna iskallt vatten på bordet :) Insåg idag att Yeeeey jag kissar inte 48000 ggr/dag haha... kunde tom hålla mig när vi va tvugna att handla innan vi åkte hem från Johans farmor kittycat - Tack! det är bara bra med oss, Max är sååå snäll, i natt så hade ätit klart kl 01 och sen sov han till 06.15 så jag ska inte klaga :D en riktig ängel är han.tror jag hade gått upp 13-14 kilo i vecka 20, det är så Johan blev kontaktad av en restaurang idag DAG JOBB :D mån-fre 7-16 förstår ni vilken lyx om han skulle kunna få en ok lön därifrån, betyder ALLA helger ledigt.. Håll era tummar att det går bra för honom i morgon! Dags att amma, återkommer!! :)
    Vad mysigt det låter! Jag håller tummarna för jobbet!
  • mithrandil

    Jenny: du kommer klara dig alldeles utmärkt! Det kommer inte bli speciellt annorlunda jämfört med när han är hemma, förutom att du får ha Max för dig själv. hehe.

    Håller tummarna så hårt jag kan att han får dagjobbet! Vet själv hur det är att ha en sambo som är borta hela dagarna och nästan varje helg, ingen höjdare.
    Man behöver få vara en familj.

    Kittycat: när jag väntade alex hade jag gått upp 10-12kg i v20, denna gången hade jag 2kg kvar till vikten jag hade när jag plussade. det är nog väldigt olika.
    Magen kan klia pga av hormoner också, som meadow sa, smörj in med något så känns det mycket bättre.


    Alexander 2009-03-11 -♥- bf 2010-06-27
  • Meadow

    Gah, nu vågar jag inte använda body butter mer! Men hann inte ha det mer än kanske 5 gånger...Läskigt med alla jävla kemikalier i grejerna, BS tror man dessutom ska vara noga med sina råvaror i. Bullshit.

  • The Kittycats
    Meadow skrev 2010-03-05 07:51:55 följande:
    Gah, nu vågar jag inte använda body butter mer! Men hann inte ha det mer än kanske 5 gånger...Läskigt med alla jävla kemikalier i grejerna, BS tror man dessutom ska vara noga med sina råvaror i. Bullshit.
    Jag har läst att sticket ska vara utan de farliga kemikalierna. Men jag har inte kollat själv om det stämmer.
    ♥ bf 2010-07-20
  • The Kittycats
    BebisiFebruari skrev 2010-03-04 17:19:51 följande:
     kittycat - Tack! det är bara bra med oss, Max är sååå snäll, i natt så hade ätit klart kl 01 och sen sov han till 06.15 så jag ska inte klaga :D en riktig ängel är han.tror jag hade gått upp 13-14 kilo i vecka 20, det är så Johan blev kontaktad av en restaurang idag DAG JOBB :D mån-fre 7-16 förstår ni vilken lyx om han skulle kunna få en ok lön därifrån, betyder ALLA helger ledigt.. Håll era tummar att det går bra för honom i morgon! Dags att amma, återkommer!! :)
    Vilken snäll liten pöjk som sover så pass länge {#lang_emotions_laughing}
    Håller tummarna för jobbet! Förstår verkligen att det vore guld värt.
    ♥ bf 2010-07-20
  • smoolan

    Va? Har jag missat nåt nu? Är det farligt med body butter? Åh, jag ORKAR inte akta mig för alla farliga saker! Man kan ju dö av att gå över gatan. Häromdagen frågade en kollega om jag bara äter ekologiska grönsaker nu och skalar de äpplen jag äter. Suck... Klart man inte ska utsätta sig för medvetet farliga saker men lite skit rensar magen är min filosofi. Finns så många allergiska barn där ute. Nu ska jag gosa ner min näsa lite extra i katten här hemma 

    Kittycat - Jag har väl gått upp kanske 12 kg sen inskrivningen. Och då hade jag säkert redan ökat med en tre kg. Är i v.28 (29 på söndag). Glad om jag stannar under 75...

    Anmälde oss till profylaxkurs igår. Min kille insisterade, trots att jag går på yoga. Försökte även anmäla oss till utbildningstillfället på fsk, men det var fullt i hela sthlm på alla tider de hade utlagda. Någon som gått där? Kan man lika gärna skippa det?

  • Meadow

    Smoolan; Ja jag blir också helt matt av all skrämselpropaganda..

    Profylax kan jag verkligen rek! Dessutom går de igenom (på slutet) förlossningen, så jag var inte ens på utbildningen som MVC hade. Jag hade helt klart hjälp av att kunna andas rätt!

    Vad käller försäkringskassan så, tja....Finns mycket bra information på nätet också. Ödsla den tiden på nåt roligare.

  • smoolan

    Meadow - Tack för tipset om fsk. Antar att man lär klara sig bra även utan den. Det finns ju så mycket kurser så man blir nipprig Kul att du gillade profylaxen. Då får man hoppas att det är värt de 2000 kr det kostar...

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3