• Mackenzie Grace

    USA tråden!

    USA tråden, going strong!


     
    Vi som hänger här är lika olika som landet vi bor i, eller bott i, och det funkar utmärkt. Nya trådmedlemmar är jättevälkomna, även om ni inte bor i USA. läs gärna om oss i presentationstrådarna som finns så att ni får er en uppfattning om vilka det är som hänger här.

    Föregående trådar:

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m48150328.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m45913419.html

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m41370736.html

    PRESENTATIONS TRÅDAR

    Nr. 1
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m28583842.html

    Nr. 2
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m31651078.html

    Nr. 3
    www.familjeliv.se/Forum-5-175/m38416715.html

    Nr. 4
    www.familjeliv.se/Forum-5-154/m41372386.html

    Nr. 5
    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m45736163.html
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-09 17:11
    Tråd för alla som är intresserade att flytta till USA;

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m34504074.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-03 05:38
    För oss som vill bli amerikansk medborgare;

    www.familjeliv.se/Forum-11-239/m53324942.html
  • Svar på tråden USA tråden!
  • Rhino

    Jag skulle vilja ta ett varmt och skönt bad. Men jag drar mig verkligen för att gå upp och lägga mig i badet, för jag VET att jag kommer få sällskap av mina hjärtegryn. Men just nu känner jag inte för att leka med bilar, nyckelpigor, Spongebob och allt vad det är vi har i badkaret. Lite svårt att smygfylla ett badkar... Jag får sitta här och drömma mig bort till den dagen då man får vara ifred i badrummet. Kanske t.o.m. lite musik (att sjunga med till... typ Glee ), tända doftljus och massor med bubblor.
    *poof* näe, just det... här var jag ju... fullt påklädd...


    Well, you know, my ancestry isn't all hamster. I'm one-sixteenth wolf with, you know, a little wolverine in there somewhere...
  • southernbelle
    Rhino skrev 2010-01-18 04:54:23 följande:
    Jag skulle vilja ta ett varmt och skönt bad. Men jag drar mig verkligen för att gå upp och lägga mig i badet, för jag VET att jag kommer få sällskap av mina hjärtegryn. Men just nu känner jag inte för att leka med bilar, nyckelpigor, Spongebob och allt vad det är vi har i badkaret. Lite svårt att smygfylla ett badkar... Jag får sitta här och drömma mig bort till den dagen då man får vara ifred i badrummet. Kanske t.o.m. lite musik (att sjunga med till... typ Glee ), tända doftljus och massor med bubblor. *poof* näe, just det... här var jag ju... fullt påklädd...
    Jag duschar själv i badrummet en gång i veckan och den enda gången så står jag bara där och hänger väldigt väldigt länge!
    Visst skulle jag kunna duscha på kvällarna när maken är hemma eller när lillen sover, men jag är psyko och vill duscha på morgonen innan jag klär mig så jag inte luktar illa {#lang_emotions_dreamer}
  • Hjartesjalen
    Wagram skrev 2010-01-18 03:51:24 följande:
    AH nej, far ni inte behalla huset? Beklagar verkligen!
    Tack snalla! Ja, tyvarr e det sa illa, vi har kampat lange nu, o vi har gjort absolut allt vi bara kan vad gallande allt, men det haller inte sa vi maste lamna det tyvarr. Det som kanns sa jobbigt ar ju att vi blir tvingade o lamna det o att man en viss datum ska vara ute ur huset, o att man inte har valet som nar man saljer el valjer o flytta ut helt enkelt. Otryggheten kanns varst, men vi hoppas det loser sig sa smaningom, bara man far lite tid o andas emellan saker som hander, det blir lite mycket pa en gang ibland.
  • Hjartesjalen
    southernbelle skrev 2010-01-18 04:30:04 följande:
    hs, usch vad trist med huset! Hoppas maken får jobb snart!
    Ja, det loser sig sakert snart, vi forsoker vara possitiva sa gott vi kan anda, men visst tror man aldrig att nagot sant har ska handa en sjalv, men sa ar det, o nu vet vi att det kan handa precis vem som helst..
  • Hjartesjalen

    O vips sa vart Golden Globe over, 4 tim som bara sprang ivag....{#lang_emotions_undecided}

  • Rhino

    Jag har haft för mycket tid "on my hands" uppenbarligen och suttit och beställt nya överkast till barnens sängar. Det här köpte jag till Alexis:


    Och nu har jag suttit och kollat lite på wallies till väggarna och föll helt för de här (går inte att spara bilderna, så jag kan inte klistra in):
    www.flair4all.com/poppy-pow-vibrance.html

    SÅ himla härliga... så nu ångrar jag lite att jag inte hittade dem först, får då hade det inte blivit ett pastellfärgat överkast. Och poppy-blommor ligger ju lite varmt om hjärtat.

    Så... jag funderar lite på de här istället. Vad tycker ni?


    Well, you know, my ancestry isn't all hamster. I'm one-sixteenth wolf with, you know, a little wolverine in there somewhere...
  • Nena70

    Charly, min systerson var magsjuk när han var här, och då ringde vi till barnläkaren. Hon sa att de ska kissa minst 1 gång på 12 timmar, har jag för mej. Man kan ge barnet 2-4 msk vätska (gärna Pedialyte tyckte hon, och rekommenderade den med äppelsmak) och sen väntar man 15-20 minuter innan man ger mer att dricka. Mat behöver man nog inte oroa sej för på samma sätt - vänta tills vätskan stannar kvar, och prova sen med magvänlig mat (vitt bröd, äppelmos, vitt ris, etc). Ge helst inte mjölk, tror jag, för man kan bli laktosintolerant när man är magsjuk. Hoppas Viggo snabbt blir frisk igen!

  • Nena70

    Rhino, ja, det hjälper ju inte, men de där första blommorna som du inte tänker köpa var verkligen superfina!

    OK, nu ska jag då gå och lägga mej tidigt, var det...

  • Rhino

    HS:
    Tack! Jag tycker verkligen Alexis överkast är superfint. Om hon fick bestämma skulle det vara rosa-rosa-rosa med prinsessor på, så det här blir någonstans i mitten. Det är rosa, men lite mer neutralt (och förhoppninsvis med ett längre shelf life än PRINSESSOR har?).

    Luke fick det här (med tanke på hans nya intresse):


    Nena:
    Visst var de!! Jag sitter och funderar på om de kanske skulle funka i vårt sovrum... haha... Någonstans borde jag väl kunna klistra upp dem!


    Well, you know, my ancestry isn't all hamster. I'm one-sixteenth wolf with, you know, a little wolverine in there somewhere...
Svar på tråden USA tråden!