• Tjatte

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Hemulan skrev 2010-01-20 07:44:34 följande:
    Tjatte, fan fan fan, du har rätt. Måste ringa doktorn
    Det är ingen fara - man ska tabletten kring den femte dagen. Har läst i andra pergotrådar att folk tar dag 3-7, till exempel. Det är lugna puckar! Bara jag som trodde att jag gjort fel, nybörjare som jag är.
    FML
  • Tjatte

    Dynah - kan du inte be om en tidigare VUL tid om du känner dig orolig? Har du en vettig BM förresten? Annars kan jag tipsa om Mama Mia i Kista, de är suveräna! De kan visserligen inte göra VUL där, men är uppkopplade mot Mama Mia Karlaplan och kan boka in i ett nafs.

    Skulle gärna orka kommentera annat i tråden också men jag är helt slut. Min bronkit har dragit sig lite uppåt i öron-näsa-hals regionen och har nu utvecklat sig till en bihåleinflammation, så min medicinlista ser f n ut så här:
    Pergotime, biverkning: trötthet
    Rinexin, biverkning: trötthet
    Cocillana-etyfin, biverkning: trötthet

    Tack och godnatt.


    FML
  • Tjatte
    Dynah skrev 2010-01-20 17:55:15 följande:
    Jag är hyffsad nöjd med att ha fått en tid nästa vecka. Dessutom avtar inte mina frossningar och illamåendet känns fortfarande lite grann om kvällarna...BM är vettig på så sätt att jag får det jag vill  men speciellt kunnig känns hon inte. Jag har själv svaren på alla frågor jag ställer så det gör väl detsamma. Själv går jag på Mama Mia på Söder, det hade fullbokade tider men jag fick en nästa vecka och just nu fryser jag som en galning så min oro är måttligt stillad just nu.
    Hehe, det kan ju vara skönt att få glänsa ibland . Bra att du mår illa på kvällarna!
    FML
  • Tjatte
    Smytt skrev 2010-01-21 22:21:28 följande:
    Hej tjejer, vet ni vad, min gube är inlagd för bröstsmärtor De har gjort EKG o så o säger att de inte kan se ngra spår av infarkt, men alldeles för hög puls o ojämna slag! Så han blev kvar över natten, skulle få cykla o greja imorgon bitti. Isch! Tänk om... näääääääääää det går bara inte ens o tänka, men faktum är att han har både ålder o tjocklek för att ligga i riskgrupp + att han inte rör sig alls typ. O dessutom så är jag ensam hemma (med tjejerna iofs) för första gången - tror jag iaf det är... kan inte minnas att han varit hemifrån en enda natt... Hur ska jag kunna sova nu??? Ja jag vet att jag är en fjant, men i vår familj är det jag som flackar o far o gubben som är hemma lixom. FY tusan vad det känns jobbigt nu.
    Oj, vad jobbigt för er. Håller tummarna för att det är något farligt.
    FML
  • Tjatte
    BellyBandit skrev 2010-01-22 09:00:05 följande:
    AnnBom jag vet men det förtar inte det jag känner, jag har absolut empati med alla som har mist sina barn tidigt och sent men eftersom jag upplever detta för första gången sedan 1986 efter att ha fött fem friska barn så befinner jag mig långt bort psykiskt eller hur jag ska säga...jag blir ju inte hjälpt av att det finns många jag blir hjälpt av att få skrika ut min sorg och prata prata prata och gråta gråta gråta över det som har hänt...jag förstår inte riktigt vad du menar med det du skrivermenar du att jag kan få stöd härinne? för det får jag det är inte det det handlar om det handlar om MIG
    Du skrev i ditt förra inlägg om en dagismamma som förlorade sitt barn i v 39 och du undrade hur man överlever en sån sak. Antar att det var det AnnBom syftade på - här i tråden har vi flera som förlorat sina barn i samband med förlossningen. Det betyder inte att du inte har rätt att känna sorg nu. Bara ett enkelt påpekande att vi här har kvinnor som har tagit sig igenom denna, livets absolut svåraste, sorg. Du är inte ensam.
    FML
  • Tjatte
    MPson skrev 2010-01-22 13:07:11 följande:
    Är det någon som börjat ta Pergotime igen efter ett missfall? Trevlig helg alla! Var rädd om er och varandra!
    Mja, jag kör Pergo nu, första kuren. Hade mitt senast MF i september.
    FML
  • Tjatte
    VildVittra skrev 2010-01-22 15:22:18 följande:
    Vet inte hur jag ska börja men jag behöver lite pepp och stöd.Min mamma skulle komma och vara hos Nicholas då vi ska till förlossningen för att få vår lilla tös. Men nu har hon (mamma) börjat strula...säger saker som -ja man vet ju inte om hon har pengar till resan....LÅÅÅÅNG resa 45 mil hit och hon tycker eftersom min sambo ska ta ut sina 10 pappadagar i samband med förlossningen att hon ska komma efter hans dagar är slut....så avslutar hon med -är inte det bättre?Svarade att jag skulle lägga undan pengar till hennes resa redan nu så att det inte skulle ställa till några problem.Ehhh ok....ska Nicco vara ENSAM hemma då vi måste åka till bb liksom?Vi har INGEN som kan ta hand om Nicco medans vi är där...INGET socialt nätverk som bara kan hoppa in. Tänk om jag får värkar mitt i natten...ok vad ska vi göra då? Ska jag ta en sjukvårds taxi och åka ENSAM och få bebisen ENSAM? Jag hade en hemsk förlossning med Nicco och ska på Aurora samtal på tisdag och ärlig talat livrädd. 11 veckor kvar tills hon kommer jag vet men jag har NU börjat oroa mig som bara den och jag har INGEN lösning på detta. Tänker på det oavbrutet och kommer inte fram till någon lösning alls.Känner mig helt gråtfärdig nu...
    Hmm, verkar som om din mamma har gjort en tankevurpa. Det är klart att det vore fiffigt att ha henne på plats efter att maken börjar jobba igen, men det är ju ffa under tiden på förlossningen som det är akut. Har du förklarat det för henne?
    FML
  • Tjatte

    Jag gör en Mamsie och springer förbi här. Har precis kommit hem från körrepet och varvar ner med lite surf (beroende, jag?). Imorgon ska jag in till stans bästa gyndoktor och kolla hur många ägg jag kommer att släppa på torsdag . Jag är ju pergopingla denna månad . Han hade lite bråttom när han förskrev pergon för han glömde nog säga att vi inte skulle sexa före VUL och jag har ju iiiiingaaaa förkunskaper om detta så det känner jag helt enkelt inte till.


    FML
  • Tjatte

    Ja just det, hej på er nya och kram alla andra goingar också.


    FML
  • Tjatte

    Haha, inget sex på sex år. Sure

    Besöket gick utmärkt, jag har kropp som en 30-åring , iaf invändigt. Fler äggblåsor än förväntat, FSH på perfekta nivåer och ett ypperligt ägg som ligger i ovariet och väntar på att släppa. På lördag ska jag börja med progesteron och Trombyl samt "killa min partner i nacken". Han är för skön, doktorn...


    FML
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5