• Tjatte

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Det där är inte rätt lista. Ska jag behöva skriva in min förbannade mens igen? Vill inte. *obstinat och sur*

    Belly - hoppas att det är din förkylning som ger dig temp. Det vore ju bra sugigt om du skulle åka på en infektion till på råga på allt. Krya!


    FML
  • Tjatte
    bojji07 skrev 2010-01-18 12:14:43 följande:
    hej nu har jag hittat hit och markerat den till mina favoriter. Är kvar på sjukhuset med min lilleman som brutit lårbenet dn 12:e...fick idag reda på att  sträcket han ligger i inte räcker så han ska operera in en pinne i knät imorgon. min lilla älskling..det gör så ont i hjärtat på mig. Vi blir kvar här till i slutet av denna vecka om inget händer. Kramar till er alla!!! Minstingen är med här med...och ingen mens i sikte...får väl inte tillbaka den förrän jag slutat amma?!?!? Skönt iof att den inte visar sig här och nu.
    Stackars liten, vad jobbigt för honom! Är ni på barnortopeden på ALB? Jag känner en snäll sköterska där. Hoppas de tar väl hand om er, oavsett var ni när.
    FML
  • Tjatte
    Anyah skrev 2010-01-18 13:24:30 följande:
    En fundering..Nu är det andra gången sedan mitt MA som min annars så regelbundna menscykel hoppar fram en dag för att sedan återgå till 28 dgr cykel... Ngn annan som har likadant..? Iofs är jag glad så länge den inte gör det motsatta för då tar det ju längre tid tills vi kan försöka igen..  Annars så är sambon taggad till max och ska i veckan till häslocoach för att jobba med sin vikt. Det är inte bara jag som är rund i familjen ;)Ännu en fundering.. vi har ju jobbat på till max med vuxenkramarna runt ÄL men är det kanske fel? Läste lite om att det är bättre med varannan dag? Mamsie?? är det du som är experten eller ngn annan??
    Min mens har strulat lite efter MA. Från punktliga 28-dagarscykler till 27-33 dagar. Efter ett par-tre månader har det stabiliserat sig.

    Ang spermiernas kvalitet tvista de lärde. Vissa hävdar att varannan dag är bäst medan andra hävdar att det går lika bra med varje dag. Enligt vad jag har lärt mig på sjuksköterskeutbildningen är det endast män med diagnosticerat dåliga spermiekvalitet/antal som bör rekommenderas varannandags. Men jag har läst det motsatta på många ställen på nätet...
    FML
  • Tjatte
    Anyah skrev 2010-01-18 14:34:09 följande:
    Tack för alla svaren om simmande små rackare och om cykler.. Varannan dag är väl OK men tänk om lusten säger varje dag ;) Inte lätt detta barnalstrarprojekt.. Ha en bra dag allihopa!!
    Om lusten säger varje dag ska man nog tacka och ta emot .
    FML
  • Tjatte
    Hemulan skrev 2010-01-19 08:19:25 följande:
    Godmorgon. Imorgon ska jag börja knapra Pergo, på jobbet behöver jag lägga i en extra växel, jag kör GI, har möten och 2 tjejmiddagar denna vecka - jag känner mig lite otillräcklig. Men jag har inte tråkigt och plötsligt är bebislängtan inte det jag tänker först på
    Jag börjar idag! Fick äntligen tag i den svåråtkomliga gyndoktorn
    FML
  • Tjatte
    Dynah skrev 2010-01-19 10:30:53 följande:
    Har varit på inskrivning hos BM nu. Förra gången hann jag med det också, dagen efter inskrivningen var jag på VUL och fick reda på MA. Idag är illamåendet som bortblåst. Har dock fortfarande ont i halsen.Är nu orolig som attan...det är ju alldeles för tidigt för att sluta må illa (fast jävligt skönt...) Fick en tid för VUL nästa vecka i alla fall, tänk det kan ju bli riktigt katastrof om det visar MA när jag ska göra MKP bara några dagar innan vår semester... Kommer nog inte känna mig säker förrän jag har en bebis i min famn...  
    Nej, jag förstår det för jag skulle känna likadant. Hoppas ditt illamående bara gjorde ett litet uppehåll för att komma tillbaka med oanad styrka .
    FML
  • Tjatte
    Eriam skrev 2010-01-19 12:29:26 följande:
    Har blivit förkyld och herpes har brutit ut i underlivet - 24 dagar kvar till bf - nåja, innan dess ska det väl ha läkt? Kram på er!
    Usch, det låter jobbigt. Det borde väl ha läkt ut tills dess. Kan bli komlicerat vid förlossningen annars.
    FML
  • Tjatte
    annbom skrev 2010-01-19 15:55:29 följande:
    Jag känner mig som värdens sämsta mamma. Pi har gått ner igen och vi måste stödmata henne igen. Jag vill kunna amma och jag känner mig som en usel mamma som inte klarar av att amma henne. Jag har mat åt henne, men hon orkar inte suga i sig den. Jag har också dåligt samvete för att jag lät det bli snitt, kanske hade hon kunnat amma bra om det hade blivit vaginal förlossning
    Stopp där! Att hon inte orkar suga i sig mjölken har väl ingenting med ditt moderskap att göra!? Du är en fantastisk och kärleksfull mamma. Så det så!
    FML
  • Tjatte

    Hemulan - fick inte vi mens samma dag? Varför börjar vi inte med Pergo samma dag då? Jag fick mens i fredags = dag 1, idag är det dag 5 = första pergodagen. Har jag missuppfattat ?


    FML
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5