• Tjatte

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Hemulan skrev 2010-02-13 10:43:58 följande:
    Inget bloood, absolut ingen känsla av att mensen är på väg. Tänk om det var mensen som kom den 1:a? Kan det vara så att man kan få mens 3 dagar efter att man sett en stor, mogen äl-blåsa på vul?
    Nej, det låter inte särskilt sannolikt faktiskt. Snarare ÄL-blödning.
    FML
  • Tjatte
    Hemulan skrev 2010-02-13 10:52:28 följande:
    Jag blödde i nästa 4 dagar, ganska mycket. Känns konstigt om ett ägg lyckats fästa i den röda forsen Men jag håller tummarna för oss. När borde du få mens enligt äl?
    Hmm, onekligen en rätt stor blödning för att vara ÄL-blödning. Jag borde nog få mens idag eller imorgon enl ÄL, och det känns som att den är på gång .
    FML
  • Tjatte
    bojji07 skrev 2010-02-13 14:04:09 följande:
    Hmmm jag igen...eller så kan det vara min första mens....fick precis klart blod på pappret vid toalettbesök. Inte mycket men väl blod
    Låter ju som att du ägglossade för två veckor sen och nu får du mens = du är fertil igen . Hur är det med lillemannens ben?
    FML
  • Tjatte

    Vad roligt, Charlotta! Grattis, grattis, grattis!

    Nicholas Mamma, jag förstår hur du känner det. Ibland försvinner ett inlägg i allt brus och förblir okommenterat, trots att det var ett mycket viktigt inlägg för den som skrev det. Jag hoppas du vet att ingen här avsiktligt har struntat i dig och att du förstod på våra reaktioner när du tog bort dig att vi faktiskt bryr oss. Det är helt ok att vara hormonstormig i din situation och jag hoppas att du tar oss tillbaka. Största kramen.


    FML
  • Tjatte
    Anna65 skrev 2010-02-13 12:02:01 följande:
    Hemulan och Tjatte; håller tummar och tår för två nya plus på tråden.Tyvärr så börjar det komma tecken för att min mens är på gång.Kunde inte hålla mig ifrån datorn tills jag kommer hem, dags att packa och checka ut ifrån hotellet och åka hemåt till vardagen igen.
    Jahaja, tantbesök för dig med.... Tumhållning verkar inte räcka, det krävs divine intervention, tror jag. Det är i alla fall väldigt skönt att se dig här i tråden ibland!

    Jag sa till maken att om mensen kommer imorgon så ger jag upp. Då blir det inga fler försök. "Vi kan väl ta det som det kommer?", svarade han. Guuud, vad jag hatar den kommentaren! Hur lätt är det att ta det som det kommer när man försökt i 23 mån och haft två MF?
    FML
  • Tjatte
    Dynah skrev 2010-02-13 19:57:23 följande:
    Jag har varit bortrest en vecka och inte läst igen mig. Ville bara meddela GODA, GLADA nyheter som inte ens jag själv tror på!!!Svaret från MKP var NORMALT! JIPPIE!! Och jag väntar en POJKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Är så JÄVLA förvånad, kan inte tro på det än...det är ju INTE MÖJLIGT!!!!!!Jag som har tre tjejer sen tidigare trodde inte att det kunde vara sant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Maken är lycklig, JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!!!!!!En fråga, har någon erfarenhet av bakteriell vaginos under graviditet? Vet inte om det är det jag har, men det luktar skunk därnere...
    Åh, vad roligt! Äntligen kan du pusta ut. Tänkte på dig senast idag .

    Kan inget om bakteriell vaginos, tyvärr.
    FML
  • Tjatte
    onskeglittra skrev 2010-02-13 22:13:13 följande:
    GRATTIS charlotta66, det är ju underbart! Jippi! Så himla roligt!Nicholas mamma; jag säger som tjatte, det är lätt att ett inlägg "försvinner", särskilt i en sådan här tråd som är såpass stor. Man hinner liksom inte med om man inte kollar flera gånger varje dag.  Men du ska veta att vi bryr oss här. *kram*tjatte; ge inte upp, vännen. Jag vet att det är så lätt att få känslan av att det är hopplöst. Men du kan ju bli gravid. Så nästa gång ska det baske mig stanna hos dig. *kram*
    Tack {#lang_emotions_flower}
    FML
  • Tjatte
    milk and honey skrev 2010-02-14 10:33:44 följande:
    Fasiken vad drygt att gå och vänta, men min yngsta grabb så gick jag över 14 dagar och de var sommaren 94 när de var tokhett.. bläää.. hoppas de sätter igång snart ..Godmorgon föresten Ha en underbar alla hjärtans dag i de soliga vintervädret, själv åker jag och jobbar, någon måste ju hålla Sverigen flytande.. Grattis >Dynah till bra prover och lillkillen, säger som teaspoon, då kanske de finns en chans till en flicka efter mina tre grabbar då
    Ah, sommaren -94... Vilka minnen! Jag jobbade på ett kontor som höll på att laga luftkonditioneringssystemet, vilket ínnebar att det var ur funktion hela sommaren. Jädrar vad varmt det var. Å så var jag tillsammans med en 2 m lång kille som var 10 år äldre än mig. Hihi, blir helt nostalgisk.

    Testade idag, såklart, det är ju BIM idag. Inget plus, massor av mensvärk och den här otroligt irriterande övertygelsen om att jag inte är gravid. Kan man inte bara få sitt bloood då?
    FML
  • Tjatte

    Urk, jag mår inte bra alls. Har en extrem mensvärk, men inget bloood, och dessutom spänningshuvudvärk som en trevlig omväxling till migränen :-S. Jag testade neg i morse men gjorde det oförlåtliga att kolla en extra gång på testet efter ungefär en timme. Då hade ett extremt svagt extra streck tittat fram. Jag vet att man ska bortse från det, rent logiskt. Men nu kan jag inte hindra tankarna från att vandra iväg, ni vet vart... Kanske testat för tidigt, billiga stickor kanske inte är så känsliga, jag kanske har ett prekliniskt MF på g, blablabla. Suck.


    FML
  • Tjatte
    Dynah skrev 2010-02-14 21:24:32 följande:
    Ha, för mig har det gått flera dagar efter BIM innan jag testat positivt, mycket pga kort lutealfas (har jag tagit reda på).Jag hoppas verkligen på PLUS för dig så att vi kan vara mammalediga och dra barnvagn tillsammans!!
    Haha, ja, jag minns hur du testade som en galning sist du var gravid. Till sist blev det ju ett plus . Går gärna och drar barnvagn med dig .
    FML
Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5