• Anonym (vv)
  Äldre 25 jan 21:56
  9145 visningar
  78 svar
  78
  9145

  Kvinnoförakt på pappabarn.se!!

  Finns det någon mer som råkat ut för kvinnoföraktet på pappa-barn.se?

  Någon som vill dela med sig av sin historia?

  Min fd sitter i styrelsen och är kvinnomisshandlare..

 • Svar på tråden Kvinnoförakt på pappabarn.se!!
 • Anonym
  Äldre 25 jan 22:03
  #1

  Menar du mer kvinnoföraktet än mans/pappaföraktet här på Familjeliv?

 • Anonym (I Vårdna­dstvis­t.)
  Äldre 25 jan 22:05
  #2

  Mitt x är med i deras "förening"...
  Låter sektliknande...

 • Äldre 25 jan 22:07
  #3

  Ts dom papporna som är medlemmar där har inte haft det lätt med sina fd. Jag håller nämligen på deras sida av saken med ska du veta.

  Kvinnor ska banne mig inte få ta barnen helt från papporna. Å dte är just vad dessa pappor har råkat ut för. Kvinnos som ljuger och diktat ihop historier, vänder barnen mot pappan mm.

  Nä så ska INTE få förekomma.

  Kvinnor sitter ju här på FL å kastar skit på sina respektive.

 • Äldre 25 jan 22:09
  #4

  Dömmer du ut hela föreingen för att ditt ex är kvinnomisshandlare? Eller är det som någon sa en sekt där det går ut på att förbanna alla kvinnor?

  Jag kan förstå varför en sån här grupp startas. Men trodde inte i min vildaste fantasi att det var så

 • Anonym (hmm)
  Äldre 25 jan 22:26
  #5
  JAG är BÄST skrev 2010-01-25 22:07:59 följande:
  Ts dom papporna som är medlemmar där har inte haft det lätt med sina fd. Jag håller nämligen på deras sida av saken med ska du veta.Kvinnor ska banne mig inte få ta barnen helt från papporna. Å dte är just vad dessa pappor har råkat ut för. Kvinnos som ljuger och diktat ihop historier, vänder barnen mot pappan mm.Nä så ska INTE få förekomma.Kvinnor sitter ju här på FL å kastar skit på sina respektive.
  Fast å andra sidan så har myntet två sidor...
  Min ex säger samma sak till alla som vill lyssna.
  Jag har inte tagit hans barn ifrån honom, han å andra sidan vill inte skriva på faderskapet å ena stunden adoptera bort vårt barn, å andra kalla mej hora för att jag inte har sex med honom. Detta är endå en karl som jag har dokumenterade skador från å polisanmälningar. Men ändå är det jag som hittar på rena lögner allt är mitt fel inget är hans. Tro mej både mammor och pappor hittar på å diktar upp historier. Dock tycker jag att jag kan läsa mycket där som är ganska hatiskt.
 • Anonym
  Äldre 26 jan 07:16
  #6

  Såvitt jag vet arbetar organisationen att barn ska ha rätt till båda sina föräldrar och tar fullt avstånd från alla typer av våld, oavsett vem som utövar det.

  Om ditt ex. misshandlat dig så är det nog bäst att du vänder dig till polisen så de får utreda det ordentligt.

 • Anonym (Först­år)
  Äldre 26 jan 07:45
  #7

  Min väninnas ex är med och han är dömd för misshandel mot henne. Han strider om umgänget med barnen men träffar dem inte trots att han kan.
   
  Jag har sett båda sidor - jag har hjälpt en man med råd och juridiska kontakter när hans ex var väldigt hämndlysten och straffade honom genom barnen utan anledning, men jag har sett betydligt fler fall där kvinnomisshandlare med alla medel försöker göra livet till ett helvete för både mammorna och barnen.

  Det många inte förstår är att män som slår, hotar och trakasserar sina ex ofta är personlighetsstörda och rättstvister triggar de värsta sidorna hos de här personerna. De får en kick av själva konflikten och uppmärksamheten. Det handlar i de fallen inte om förorättade pappor - de finns självklart - utan sjuka människor som inte bryr sig om barnen.

  Det visade sig för några år sedan att pappaorganisationen från England med män som klättrade runt på fasader i superhjältedräkter, om någon minns, hade en bakgrund av misshandel och andra brott mot mammorna.

  Jag har själv gått igenom vårdnads och umgängestvist med en våldsam pappa och det är en seglivad myt att mammorna bara har fördelar. Det var en enda lång förnedrande kamp att försöka skydda barnet från pappans utbrott och jävligheter. Det går inte att föreställa sig om man aldrig har råkat ut för en personlighetsstörd person.
  Det är i princip omöjligt att dra in umgänget helt och enormt svårt att få vårdnaden. Det vet jag av egen erfarenhet och genom att jag tyvärr har blivit insatt i ämnet genom åren.

  Jag tror att många seriösa pappor kämpar och lider i det tysta medan den här typen av organisationer tenderar att dra till sig vissa typer av störda män som njuter av uppmärksamheten.  

 • Äldre 26 jan 08:16
  #8

  Känner inte till sidan pappabarn.se men har vi några fåtal tillfällen blivit usatt för diskriminerande kommenarer och nedvärdering pga mitt kön här på FL.

  Sen kan jag tycka två likartade trådar som behandlar samma problem, del från en kvinna och del från en man, kan få väldigt olika respons här på fl. Väldig många här på FL sympatisera med tjejen och skyller på killen. Jämför  t ex trådarna om sämsta manliga respektive kvinnliga sexpartnern.

  /Kjell

 • Anonym (vv) Trådstartaren
  Äldre 26 jan 08:50
  #9
  Anonym (Förstår) skrev 2010-01-26 07:45:38 följande:
  Min väninnas ex är med och han är dömd för misshandel mot henne. Han strider om umgänget med barnen men träffar dem inte trots att han kan. Jag har sett båda sidor - jag har hjälpt en man med råd och juridiska kontakter när hans ex var väldigt hämndlysten och straffade honom genom barnen utan anledning, men jag har sett betydligt fler fall där kvinnomisshandlare med alla medel försöker göra livet till ett helvete för både mammorna och barnen.Det många inte förstår är att män som slår, hotar och trakasserar sina ex ofta är personlighetsstörda och rättstvister triggar de värsta sidorna hos de här personerna. De får en kick av själva konflikten och uppmärksamheten. Det handlar i de fallen inte om förorättade pappor - de finns självklart - utan sjuka människor som inte bryr sig om barnen.Det visade sig för några år sedan att pappaorganisationen från England med män som klättrade runt på fasader i superhjältedräkter, om någon minns, hade en bakgrund av misshandel och andra brott mot mammorna.Jag har själv gått igenom vårdnads och umgängestvist med en våldsam pappa och det är en seglivad myt att mammorna bara har fördelar. Det var en enda lång förnedrande kamp att försöka skydda barnet från pappans utbrott och jävligheter. Det går inte att föreställa sig om man aldrig har råkat ut för en personlighetsstörd person.Det är i princip omöjligt att dra in umgänget helt och enormt svårt att få vårdnaden. Det vet jag av egen erfarenhet och genom att jag tyvärr har blivit insatt i ämnet genom åren.Jag tror att många seriösa pappor kämpar och lider i det tysta medan den här typen av organisationer tenderar att dra till sig vissa typer av störda män som njuter av uppmärksamheten.  
  Tack för ditt inlägg! Jag håller med det du säger!

  Precis så har jag det.. Men han kan föra sig, prata fina ord, smöra för myndighet och annat. Det är inte många som tror att han skulle kunna göra en fluga förnär. Han blev medlem i styrelsen och har hela pappabarn med sig mot den hemska mamman som umgängessabboterar..

   
 • Anonym
  Äldre 26 jan 09:26
  #10

  Och precis på samma sätt så finns i kvinnoorganisationer, t.ex. kvinnojourer, personer med en tvivelaktig bakgrund, men det innebär ju inte att hela organisationen för den skull är dålig, eller att de kämpar för är felaktigt.

  Ett kollektiv kan inte hållas ansvarig för en enskild individs åsikter eller gärningar.

  Ser man till individuella konflikter kan ju för övrig två saker vara sanna samtidigt, t.ex. att mannen misshandlat kvinnan, och att kvinnan ägnat sig åt umgängessabotage. De sakerna är på inget sätt ömsesidigt uteslutande, eller rättfärdigande för någotdera.

Svar på tråden Kvinnoförakt på pappabarn.se!!
Logga in
Bli medlem