• domenica

    Brudarna babblar vidare 8

    Hej tjejer - då kör vi igen

    Vågade inte riktigt sätta en ny slags rubrik för tråden (ni vet vilken) men jag vet att vi snart är där - nu är vi nära målet brudar!!

  • Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8
  • domenica
    icka: klart det känns som ett bra tecken men samtidigt ÄR ju illamåendet o kräksandet ett riktigt gissel {#lang_emotions_throwup} Lider med dig och hoppas att lill*n växer sig allt starkare medan illamåendet lägger sig!

    susie: vad säger de att progesteronet kan ha för biverkningar då? Hur som så är ju chansen STOR att det blir en liten bebis av det här så självklart kan illamåendet bero på det
    Ok, liiiite större kan väl lillspark få va...men det där med att hvudet är mjukt, hmm..., tycker nog inte det ser ut så när de klämmer fram ungen (glor på Förlossningskliniken och liknande så fort jag får chansen ) men visst, jag får väl lita på dig då {#lang_emotions_dreamer} Läääängtar som en tok tills det är dags för dig att testa gumman!!

    ego: har ju för många år sen grejat lite med hjärtat då jag fick problem med arytmi när jag va omkring 20 år - bm har ju frågat om det nu o begärt mina journaler eftersom hjärtat får arbeta lite mer under en graviditet men allt har ju känts bra så.. men de senaste dagarna har jag känt lite välbekanta tecken: tryck över bröstet, hjärtat slår ansträngt och jag blir supertrött. Skitjobbigt! Har förstått att många får lite ansträngd andning osv under graviditeten men jag ska nog ta upp det med bm iaf, ska dit 1 mars nästa gång. Igår somnade jag 16.30 och sov tills imorse när klockan ringde vid 05.00 - blää, hur gick jag från att må super till att bli ett vrak Kram på er allihop! {#lang_emotions_flower}
  • Susie

    Hej hej!

    Domenica,
    Oj, jag förstår att du känner dig lite nervös över det. Menar dom att det kan vara dåligt för dig om det känns ansträngt, va det så du menade? Som du skriver tror jag det är normalt att man blir lite ansträngd och "flåsig" men inte att andningen känns anstängd eller tryck över bröstet. Du tar väl upp det innan den 1 mars gumman?
    Hoppas det inte ska vara nån fara! Huvudsaken är att de är medvetna så de gör det bästa för dig.

    Ursch.....nu behöver jag styrka....vet inte vart jag ska hitta den?!{#lang_emotions_cry} Har tvingat mig att tänka positivt men igår kväll och idag har alla mina "för mens symtom" kommit, känner mej fruktansvärt lessen och jag önskar jag kunde vara mer positiv men det går bara inte. Jag visste innan att det oavsett odds aldrig kommer ta sig. Allt känns nattsvart! Tänk att min kropp redan kastat ut den där lilla cellen...det är liksom 11 dagar kvar innan jag får ta ett test och jag har bara gått 5 ynka dagar sen insättningen....ändå är det redan kört! Eller?
    Blir galen, fattar inte att man ska behöva lida mer.

    Kramar!

  • icka76

    Susie, vännen!
    Som du själv skrev så kan ju proggen ge en massa konstiga symtom. Jag är själv osäker på om mina symtom är biverkningar, grav.symtom eller en blandning. Du har ju 11 dagar kvar. Klart man får negativa tankar, jag har det flera ggr/dag, det är naturligt och grundar sig nog i rädsla. Emellanåt är jag övertygad om att det är tomt där inne. Försök att tänk positivt, de gav er ju faktiskt hela 50% chans att lyckas, fokusera på det. Kram

  • domenica

    susie: NEJ, INTE GE UPP NU VÄNNEN!!!! Du ÄR gravid tills motsatsen är bevisad (vilket den aldrig kommer bli). Tänk på att kroppen fått genomgå en massa nu med sprutorna, progesteron osv - klart du känner av lite allt möjligt..och säkert känner du efter lite för mycket också Istället för att misströsta så hejjar vi på den lill* därinne - kom igen ÄRTAN, för fasen!! Kram på dig sötis!

  • Susie

    Icka och Domenica,
    Ni är UNDERBARA! TACK! Jag behöver det verkligen! Textade även en vän imorse som ringde upp mej genast och peppade mig enormt och tvingade på mej positiva tankar, så det känns lite bättre faktiskt!
    Jag försöker tänka att det som jag alltid har känningar av i den här perioden är inte kommande mens utan bara hormonerna.
    Jag MÅSTE försöka fokusera på illamåendet som jag haft två eftermiddagar i rad (skiter i att folk säger att det kan vara proggisar som orsakar det, för DET, illamåendet alltså ÄR INGEN biverkning som finns med i deras lista ensa som sällsynt biverkning!) Det är väl bara att hoppas på att eftermiddagen bjuder på en och annat kräks känsla HA HA HA!
    Tack igen tjejer! {#lang_emotions_flower}Jag ska tänka på våra chanser och på min lilla där som håller på att hålla sig kvar
    Massor med Kramar!

  • Saga09

    Susie : Du ska se att det kommer gå bra :) ett illamående måste ju vara ett bra tecken kan jag tycka om det inte finns med som en biverkning....... *s*


    Min stackar syster höll på att noja ihjäl sig under den här tiden och det enda man kan göra är ju att vänta på det fantastiska *s* för SÅKLART kommer det att lyckas för dig med.


     


    KRAM

  • Saga09

    Domenica: Gud du var inte stor när du föddes inte *s*


    Jag vägde 3800 ( Saga slog mig med hela 34 gram.. tungviktaren... *s*) men Tommy vägde bara 2800 så han tyckte jag måste ha varit en jätte jämfört med honom.. haha.


     


    Du får ta och höra efter ang det här trycket på bröstet du beskriver.. precis som Susie skrev så är det väldigt vanligt att man får urtaskig kondis och flåsar för ingenting men trycket ska du nog höra efter om iallafall.... *s*


     


     


    För egen del händer här INGENTING... gud så trist det är. Idag ska jag baka bullar och stoppa i frysen.. inte för att jag äter dem men det är alltid bra att ha nerfryst har jag märkt. Inte ätit vare sig godis, bullar läsk eller chips sen före nyår :) det känns faktiskt riktigt riktigt bra ett sånt sockermonster som jag är...

  • domenica

    åsa: gud så duktig du är!! Speciellt när du går hemma, kan gissa att det vore lätt att det smög ner en del onyttigheter men du kämpar på - bra jobbat

    Förstår att det är trist att gå hemma, händer ju inte så mkt såhär på vintern - de allra flesta går ju lite i ide...ska bli skönt när våren kommer, mer "umgåsande" åt folket

    Jo, jag ska försöka kontakta min BM...bekymrar mig mest för lillsparks skull, även om han/hon säkert har det gott därinne


    Hur är det med syster och bebisen då? Är de hemma? Har ni hälsat på? Ledsen om du skrivit det redan, minns inte riktigt {#lang_emotions_embarassed} Kram!

  • Saga09

    Domenica: Gud ja det blir sååå mycket bättre bara det kunde bli lite vår ute så man kunde vara utomhus och så. Folk har en tendens att gå i ide som du ju skrev :)


     


    Det känns riktigt skönt att inte ätit en massa socker.. det är min last men nu när jag inte ätit på så länge så har jag inget sug längre heller. Säkert därför jag klarar av att baka.. haha.


     


    Nej min syster och systerson är fortfarande kvar på BB. Min syster hade en rätt jobbig förlossning med typ 10 timmars värkar ( hon var tydligen helt öppen när de kom in ) men hon fick inga krystvärkar så efter försök med sugklocka så blev det till slut ett snitt för henne med. Nu var lilla killen lite gul med så de skulle kolla upp honom idag. Men annars mår de bara bra :)

  • domenica
    Saga09 skrev 2010-02-02 10:16:32 följande:
    Nej min syster och systerson är fortfarande kvar på BB. Min syster hade en rätt jobbig förlossning med typ 10 timmars värkar ( hon var tydligen helt öppen när de kom in ) men hon fick inga krystvärkar så efter försök med sugklocka så blev det till slut ett snitt för henne med. Nu var lilla killen lite gul med så de skulle kolla upp honom idag. Men annars mår de bara bra :)
    Skönt! Ja, att de mår bra alltså Blir nog lite roligare för dig när de kommit på plats hemma så att ni kan umgås lite! För ni bor nära varann lr?
Svar på tråden Brudarna babblar vidare 8