• Tess82
  Äldre 5 Feb 18:16
  149936 visningar
  2830 svar
  2830
  149936

  MajMammor 2007 15

  DP, fin bild, vad stor han blivit Billy.

  Här har vi sjukstuga. Jag var hemma med Linnea i måndags för hon var förkyld och vi misstänkte UVI men det visade inget på varken sticka eller CRP. Hon springer fortfarande jätteofta på toaletten så jag tror att det är nån grej hon fått för sig nu, hon är rädd att kissa på sig för hon gjorde det en dag när hon var sjuk.

  Själv så åkte jag hem från jobbet efter lunch i onsdags för jag kände mig febrig. Natten till torsdan hade jag värsta feberfrossan och är inte alls pigg nu heller, feber idag också. Trodde jag skulle svimma nyss när jag stod och lagade mat men det gick bra. Sambon är också sjuk så Linnea är en aning understimulerad här hemma men hon är inte helt 100 än heller. Hoppas att vi kan ta oss till jobb och dagis på måndag, känns som att det behövs.
 • Tess82
  Äldre 7 Feb 13:21

  Har en nagelbitare här också, vet tyvärr inte vad man ska göra åt det.

  Verkar vara influensa jag har dragit på mig. Men efter att ha haft feber i snart en vecka så borde det väl vända snart.


 • Tess82
  Äldre 8 Feb 10:09

  Linnea är rädd för att klippa tånaglarna, det gör ont säger hon. Brukar funka att muta med en glass eller nåt för det måste ju göras ibland.


 • Tess82
  Äldre 8 Feb 13:29

  Vad skoj med lite gamla som hittat tillbaka igen.


 • Tess82
  Äldre 11 Feb 13:53

  Här är vi totalt insnöade idag. Inte så skoj när vi är sjuka både jag och gubben. Har skottat lite men det går inte att få bort allt för hand och snöslungan vill inte vara med. Sambon har en läkartid om en timme så vi får väl se hur det går, han skulle verkligen behöva komma dit men vi tar oss inte ut med nån bil. Är sjukt less på denna vinter nu


 • Tess82
  Äldre 16 Feb 15:17
  2Fina skrev 2011-02-15 19:59:04 följande:
  Ja, det var jätteskönt att ha det gjort. Är alldeles slut allihopa! T o m Billy sover redan
  Åh vad skönt att ha det avklarat. Tycker ibland att Linnea hör lite dåligt också men inget större problem. Är väl hörsel kontroll vid 4 år så vi får se vad de säger då.
 • Tess82
  Äldre 19 Feb 16:33
  Mel, kul med jobb och att vikten går åt rätt håll.

  Cand, håller tummarna för att han får jobbet, vet hur det är att hoppa runt på massa olika ställen.

  Jag har haft planer ett längre tag på att börja gå på gym men influensan satt lite stopp för de planerna och jag har hosta kvar än som bör få ge med sig först sen ska jag nog börja. Inte så mycket för vikten i mitt fall heller utan mer för att kilona ska fördela sig lite snyggare och för att få lite muskler för såna saknar jag.
 • Tess82
  Äldre 19 Feb 21:06
  Candelavern skrev 2011-02-19 16:41:47 följande:
  Ja, det kommer jag ihåg, du har ju fått hoppa runt du också. Hur har du det nu, jobbar du likadant eller är du på ett ställe nu?
  Jag har ett föräldraledighets vikariat på 75% på ett kontor så nu gör jag äntligen det jag utbildat mig till. Hoppar fortfarande in extra i reception och på bank om jag har tid och lust men det blir inte så ofta. Har jobb fram till juli minst sen får vi se vad som händer men jag söker annat hela tiden också eftersom det bara är ett vik.
 • Tess82
  Äldre 21 Feb 19:10

  Här är det "dumma mamma" ganska ofta, speciellt när jag sovit borta nån natt, märks att hon reagerar på att jag är borta men har inte så mycket val just nu tyvärr, letar jobb för fullt på närmare håll så jag kan vara hemma mer .


 • Tess82
  Äldre 26 Feb 14:24

  Skönt att höra att det är fler med trotsiga snart 4-åringar. Imorse hade jag dock världens goast tjej som kröp ner bredvid mig i sängen och sa att "mamma är bäst" och kallade mig "lilla hjärtat" m.m. Mest fjäsk för att jag skulle gå upp med henne tror jag men det är ju mycket trevligare än att höra "dumma mamma".


Svar på tråden MajMammor 2007 15