• Tess82
  Äldre 14 Dec 21:53
  144159 visningar
  2830 svar
  2830
  144159

  MajMammor 2007 15

  tanucik skrev 2010-12-14 17:08:28 följande:
  oj, då har jag alltså tur med Julia. Hon vaknar 1 gång på 2-4 veckor, så riktigt sällan
  Längtar efter lugna nätter så man får sova nångång, men du kanske får vara vaken med den lilla istället.

  Imorgon ser det ut att bli jobb och dagis igen. Linnea har varit pigg och bra i ögonen hela dagen så ett par dagar på dagis kan nog göra gott för sen blir det jullov i drygt två veckor. Hon vaknade nyss och var ledsen men det händer ju ibland ändå så vi får se hur natten blir och hur hon verkar imorgon. Idag har energin varit på topp iaf.
 • Tess82
  Äldre 15 Dec 18:27

  Lämnade en trött Linnea på dagis idag som helst ville stanna hemma . Kändes inte så skoj men hon var ju frisk och jag hade en tid hos tandläkaren och en hel del att göra på jobbet. Dessutom så blir det två dagar på dagis och sen julledigt i över två veckor.

  Jag sover hos mammsen inatt men fick rapport om att det varit bra på dagis men hon hade sovit länge. Kan ju bero på att hon vaknade 4.30 imorse och krånglade bra länge innan hon somnade igen för att sedan bli väckt 6.15 igen så jag förstår att hon var trött, det var vi två som var...


 • Tess82
  Äldre 17 Dec 11:24

  Här har vi också fått en massa snö, blev att ut och skotta efter jobbet igår. De hade ringt till sambon från dagis igår och sagt att Linnea var sjuk så han hämtade henne vid 14 men inte märkte vi nåt på kvällen så det var nog bara nåt tillfälligt. Vi ställde in sthlms resan iaf och lika skönt det för jag har ont i halsen nu och öm i hela kroppen så det är väl min tur att vara förkyld. Får hoppas vi är friska till jul allihopa nu bara. Jobbade min sista dag före jul igår så nu är det "jullov" men jag ska jobba i mellandagarna igen. 


 • Tess82
  Äldre 17 Dec 11:26

  Tror att Linnea drömmer väldigt mycket just nu och vaknar av det på nätterna. Inatt vaknade hon och var ledsen och när jag frågade vad som var fel så undrade hon var leken tog vägen. En annan natt var hon ledsen för vi skulle ju läsa saga sa hon och då hade vi läst saga innan hon somnat.


 • Tess82
  Äldre 18 Dec 09:53
  DP, hur gick det med Leyas öron? Linnea hör också jättedåligt nu efter förkyldningen så jag tänkte om du hade nåt bra tips.

  Läkaren hade sagt att hon hade mycket vax men hur ska man få bort det då? Nu har jag tappat rösten också så kombinationen blir ju inte så bra. Varför svarar du mig inte frågade hon imorse och då hade jag med min hesa stämma svarat 3 ggr redan .

  Sambon fick lov att åka till jobbet en sväng men jag hoppas att han inte blir borta allt för länge, akn nog behöva hans hjälp lite idag.
 • Tess82
  Äldre 18 Dec 16:12
  2Fina skrev 2010-12-18 10:38:58 följande:
  Faktiskt hörde hon lite bättre den dag jag hade bestämt att jag skulle ringa ÖNH. Men har fått tipset att dom får hålla för nästan och blåsa, ungefär som dom snyter sig för att tryckutjämna. Angående vaxet så ska det vara där, Leya har också mycket men dom säger att det är bra(så länge det inte blir klumpar då), så vaxet ska man låta bli. Sen nässpray fick vi köra med ett tag. Låter jobbigt att vara hes och hon hör dåligt, vet precis hur det känns!! Hu!
  Tack för ditt svar, då låter vi vaxet vara. Körde med nässpray så länge hon var sjuk, inte uppskattat av lilla fröken men nödvändigt. Får väl avvakta lite och hoppas att det blir bättre här snart också.
 • Tess82
  Äldre 21 Dec 11:06

  Fick nog lite mer svar på hörselproblemen igår. Linnea fick feber igen och klagade på örvärk så det blev en vända till VC igen. Nu var det öroninflammation men ingen penicillin då de vill att det ska gå över av sig själv. Blev dock lovade att om hon blev sämre eller fortfarande har feber imorgon så skulle de skriva ut bra att veta att hon får före jul om det behövs i alla fall. Igår var ungen helt slut och hade 39,4 i temp men idag är hon nästan som vanligt igen så vi kanske klarar oss ändå.


 • Tess82
  Äldre 23 Dec 11:24
  Tomte Tittar in och önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År såhär dan före dan. Tomte

  Hoppas att alla får en lugn och bra jul med lagom många paket och massor med god mat.
 • Tess82
  Äldre 30 Dec 15:46
  Trekidz skrev 2010-12-30 13:26:56 följande:
  God fortsättning till Er alla :) Här väntas en liten till den 16 juni, en som trotsat allt vad p-pillereffekt heter...
  Grattis! Perfekt tid att fylla år måste jag säga (jag och sambon fyller den 15e).
 • Tess82
  Äldre 30 Dec 15:58

  Om det är nån som vill läsa så har jag en blogg (adressen finns i sidfoten).

  Lite dålig på att skriva men jag kanske bättrar mig om jag vet att nån läser och kanske skriver en kommentar nån gång.


Svar på tråden MajMammor 2007 15