Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)

    LakritsFia skrev 2010-02-24 11:26:55 följande:
    tvmamma-Men herregud människa! Jobbar du fortfarande? Kan du inte få vara ledig nu tills bebben kommer så du hinner vila liiiiite iaf??! Kram på dig!
    Hehe jo jobbade som vanligt tills i måndags iaf men nu känner jag mig rätt sänkt mycket pga förkylningen skulle jag tro. Har en del kvar som jag måste göra på jobbet men jag hoppas kunna göra det hemifrån iaf. Men sen ska jag nog ta sem har jag tänkt. Bävar dock lite inför helgen då sambon kommer att hobbyjobba både lör och sön, grabbarna har ju märkt att man inte orkar med riktigt suck det börjar bli lite tungt som sagt!
  • Tvillingmamma2007
    LakritsFia skrev 2010-02-24 11:49:19 följande:
    Ååhh fyy..... Nu får det vara slut på hobby jobbande!!! Håller tummarna för att lill(killen) kommer ut snart!!!
    Mm det hoppas jag med och efter i helgen så kommer det att bli mindre har han lovat och tur är väl det för grabbarna tycker nog inte att mamma är så kul just nu, jag orkar t ex inte gå ut och leka med dem eller så, sitter mest i soffan och det är inte så uppskattat! Hehehe ja nu får bebben gärna komma men med min tur så får man väl gå en 2-3 v över tiden med hmmmmmmm.
  • Tvillingmamma2007

    Romanova:
    Ja alltså vissa av mina arbetsuppgifter har jag fått en vikarie att ta över men en del kommer ingen att ta över utan jag kommer nog att fortsätta jobba 20% föräldraledigheten igenom med dem, tanken är att jag ska doktorera inom det fast det är inte helt klart ännu. Tyvärr så kan inte grabbarna följa med sambon när han hobbyjobbar, de skulle nog tröttna rätt så fort dessutom och det kan ju ta en 6-7 timmar med suck. Men snart så ska han ju ha ett brejk och lägga över på kollegorna i helgen skulle det dock inte funka men skulle förlossningen sätta igång så har han ju inget val då ringer jag och ringer tills han kommer haha. Tyvärr så har jag väl ingen som kan komma i helgen och underhålla kidzen heller, min mamma bor ju 25 mil bort och har dessutom precis haft grabbarna tors-sön och sambons mamma har opererat axeln för en dryg månad sen och har den i mitella och ska inte lyfta etc. Dessutom så är de aldrig hemma, det är sommarstuga, resor & teaterbesök etc som gäller där. Hmmm de skulle dock bjuda på mat på sön men jag vet inte om jag orkar åka dit med grabbarna själv heller, tycker det är så jobbigt nu med på och avklädning och in och ut ur bilen etc. Well well vi får väl vara hemma och bygga lego och äta kex och äppeljuice haha.

    Usch vad äckligt med inrökt sulky, men man hör ju på dem på TV-serien att de förmodligen är rökare speciellt han iaf. Måste vara jobbigt att bo i lgh på 3: e våningen med så många barn och måste förvara cyklar, vagnar e dyl på balkongen...så skönt att man bor i hus på "landet".

  • Tvillingmamma2007

    Nej Anna vad tråkigt! Tanken slog mig igår när du inte hade rapporterat in innan jag loggade ut, jag gillar inte tidiga UL usch och fy men som sagt så var det säkert pga en anledning och hoppas allt går bra nu. Vi har ett par i bekantskapskretsen som nyligen fått missfall med och det är så tråkigt, så fort man ställer in sig på vad som komma skall. Stora kramar från mig.

  • Tvillingmamma2007

    pico:
    Läskigt! Här har sambon också redan skottat tak dock inte vårt utan svärisarnas som har plattak. Vårt tak är väldigt brant så här är livsfarligt att skotta, han var dock upp häromdagen och tog ner såpass att sotaren kan komma upp imorgon då det är dags för det.

  • Tvillingmamma2007
    Yret skrev 2010-03-02 13:56:30 följande:
    tvillingmamma-Håller med Romanova- Nu får du ta det lugnt gumman! Bra att du ska ta ut semester!Förstår verkligen att du inte orkar att kla på och av och ränna hit å dit!Ta hand om dig nu Superkvinna. Kramkram!
    Well jag försöker, hade tänkt jobba sista dan idag men så fick jag en massa mail från jobbet så nu kanske det blir nån dag till denna veckan ändå, men ska jobba hemifrån iaf, det är slut på rännandet Var dock till BM idag på morgonen och nu är den äntligen fixerad iaf! Som jag väntat på det då, är ju i v. 38+5 idag. Har haft en massa förvärkar på sistone med så nu får den gärna komma tycker jag. Kramar! Förresten, va ska de kunna rita cirklar på uppmaning?? Ojoj undrar jag hur det kommer att gå på vår 3-års koll...gulp!

    Anna i Hult:
    Hoppas att kotroll-UL:et går bra och att ni återhämtar er psykiskt lika snabbt som du verkar ha gjort fysiskt.

    Heoo:
    Hur går det för dig gumman? Mår du bättre nu? Har ni kommit in i de nya fyrbarnsrutinerna?

    Ojoj skidskola och aktiviteter, usch vad det känns som om vi ligger efter med våra små. De får mest skotta gården nu när det snöar så mycket och åka snowracer och pulka såklart. Får försöka hitta på lite mer skoj till sommaren kanske när man inte är höggravid och när kommande bebben växt på sig något.
  • Tvillingmamma2007

    Sitter och kollar på private practice och äter hårdbrödmackor med kaviar hmmmmm är så less nu på detta illamående och att det gör så ont i kroppen att sova i sängen. Höften och axeln känns helt paj och jag kan bara ligga på vänster sida i sängen med. Dessutom så tror jag sambon lyckats smitta mig med sin förkylning med så nästäppt och snorig är jag med och det underlättar ju inte andningen direkt. Usch vad less jag är på detta nu! BF på torsdag men inte tänker väl bebisen komma ut bara för det antar jag SUCK! Huvudvärk har jag med och lite ont i halsen, sådär ja nu har jag fått klaga av mig lite!

    Hur mår ni andra? Väldans tyst i tråden!

  • Tvillingmamma2007
    LakritsFia skrev 2010-03-10 10:40:47 följande:
    tvmamma-men åååhhh bara väntar på att bebben ska komma nu!!! FÖRSTÅR att det är jobbigt... Mend lyckades ju bära tvillinggrabbarna till v. 39 va? Så nu när det bara är en får du väl gå 2 veckor tuill!
    Ja blev igångsatt med killarna i v. 39+4 och hade de inte satt igång det då så hade jag väl fått gå över tiden med dem med som det känns som om jag kommer att få göra nu suck.

    Känns dock som om jag läcker vatten idag hmm men det kan det kanske göra länge utan att det är nån fara? Man kan ju bara hoppas att det är på G, barnens morfar fyller år idag med och han säger att han vill ha bebisen i present haha så vi får väl se, dagen är ju låång
  • Tvillingmamma2007

    Ja nu är det riktigt riktigt tungt och jobbigt suck BF idag och ingen bebis i sikte! Får ställa in siktet på tisdag då jag har nästa BM besök och försöka tjata till mig en igångsättning då inte för att jag tror att det kommer att lyckas men försöka kan man ju alltid!

    Sambon börjar också tycka att det är jobbigt nu, förkyld och mycket på jobbet och sen har han ju huvudansvaret för killarna, lämnar och hämtar hela veckan även de dagar jag brukar ta så han måste ju jobba mindre än vad han brukar med.

    Råkade väl öppna min glappa käft till jobbet med om att jag hade tråkigt i början på veckan och fick då arbetsuppgifter skickade hem...jo men det var ju precis vad jag behöver just nu!!!

  • Tvillingmamma2007

    Tjohoo! Hemma från BB! "Lille" Milo kom till oss i taketfart i lördags och vägde 4615 g och var 54 cm lång! Hann knappt in på förlossningen vilket var lite kämpigt. Fick en del bristningar och blödde en del så åkte på op efteråt och känner mig lite blåslagen efter intuberingen, är helt blålila på halsen, i halsen, fläskläpp och så lyckades de slå ur en flisa ur min ena framtand vilket inte var så najs men men nu är vi hemma och pustar ut iaf. Tim och Leo är superstolta och mycket intresserade av lillebror, de har suttit med honom i famnen hela kvällen och vill bara se och pussa på honom, så gulligt!

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)