Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)

    Pico:
    Nu ska ju alla trådar släppas fria dvs inte stängas efter 3 mån och dessutom så kan gamla öppnas igen, kanske vore nåt för träfftråden då?

  • Tvillingmamma2007

    Här har läkaren ääntligen ringt upp nu angående mina brännande bröst efter 2 dagar, snabba puckar där, och har skrivit ut e-recept på svampmedicin. Han la dock till att det även kunde vara bakterier som orskar smärtan i brösten och att eg. så krävs odlilng men att vi skulle börja såhär. Det sa inte BM som jag pratade med häromdagen utan hon var helt inne på svamp. Jag har ju precis ätit antibiotika juh så jag tror på svamp men man vet ju aldrig iofs.

  • Tvillingmamma2007

    Det som är lite mindre kul tycker jag är att när jag ringde in om brännande brösten nu så sa BM att jag skulle få mycostatin och sen skrev läkaren tydligen ut diflucan och sen på apoteket så ändrades det till fluconazol...hm det ska ju vara samma aktiva substans i de två sistnämnda men ändå, tycker sånt är lite jobbigt.

    Sorry för spamningen!

  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Tack! Hoppas du får en riktigt trevlig fest i morgon!

    Frida:
    Tack! Ja det var en dryg väntan på slutet tycker jag men ut kom han ju tillslut iaf

  • Tvillingmamma2007

    Romanova:
    Tack! Shit vilka skid(k)ungar! Vad kul! Vi ska också testa utför nästa säsong har vi tänkt.

    Hej MP länge sen, hur är läget?

  • Tvillingmamma2007

    MP:
    Usch jobbigt tur att det går mot ljusare tider iaf. Ja när man jobbar hinner man verkligen inte så mycket annat.

    Fia:
    Oj 380 g på 2 månader, det var ju inte så mycket. Äter hon dåligt då eller? Hon äter mat nu va?

    Var till BVC med Milo idag. 5010 g och 57,5 cm idag 1 månad gammal. Hade ökat 500 g på 2 v så tanten var iaf nöjd och tur var väl det.

  • Tvillingmamma2007

    Frida:
    Fy vad tråkigt och jobbigt. Helt sjukt som sagt att närmast anhöriga inte får bestämma!

    Fia:
    Najs shopping!

    Beta:
    Hej längesen! Kul att de leker så bra! Tycker mina blir osams rätt så fort och ofta tyvärr.

    SL:
    Duktiga du som pluggar! Jag är också lite sugen faktiskt. Skönt att han kom hem inom rimlig tid iaf.

    Här mås lite bättre faktiskt, inte lika ont i brösten nu jippie och amningen funkar ok. Däremot så har lillemannen lite kolikvarning, vet inte om det är för att han sväljer mycket luft för det gör han, mjölken bara sprutar, eller om det är för nåt jag äter e dyl. Hans bajs supersprutar och skummar massor? Ska det göra så? Hmmm läste nåt om att det kunde vara att han fått i sig mycket av den laktosrika mjölken. Minns inte att twinsens bajs skummade så iaf.

    Har sålt killarnas Maclaren ikväll då vi inte använder den längre och fick 1400 kr för den (nypris 1995.-) så jag är rätt så nöjd. Hade nästan kunnat sälja den för ännu mer men men ville bli av med den fort. De har tydligen höjt priset på dem rejält så ska ni sälja era så kolla upp vad de ligger på. Techno varianten som kostade ca 3600 kr förut har de t ex höjt till hutlösa 5300!!

  • Tvillingmamma2007

    beta:
    Ja skumt är det, tycker dock att han skrikit mindre nu i två dagar med minifom och att jag verkligen sett till att han rapar varje gång han har ätit så avvaktar med att utesluta mjölk men tack för svar. Läskigt med möss! Här får vi in massor med möss på vinden på hösten och då och då är det nån som inte har dött i fällorna och då får sambon slå ihjäl jag klarar inte av det heller usch och fy. Vi ledsnade i vintras och ringde nomor som kom med gift...

    Imorse så hittade vi båda killarna i Leos säng för första gången, Tim sa att han sett ett spöke och frågat om han fick sova hos Leo så då hade han gått dit med kudde  och gosedjur så gulligt. Sov gjorde de dock inte när sambon gick in utan satt och skrattade.

    I em hände dock en läskig grej här hemma, vi skulle precis klä på oss allihopa och åka till kompisar och hälsa på dem och deras 1 v bebis när Leo drar omkull Tim på klinkersgolvet så han slår huvudet däri handlöst! Det lät mycket otäckt och han skrek och skrek och fick en stor bula på en gång. Sen blev han trött och mosig och somnade i sambons famn och vi blev rädda såklart och ringde 1177...de tyckte han skulle få sova i 20 min och sen väcka och ge dryck så det gjorde vi. Han piggade på sig så småningom men det blev ju inget besök till Leos förtret som grät och grät (de har en tvååring med som de gillar att leka med)...ojdå skrikande bebis!

  • Tvillingmamma2007

    Jag är här iaf! Kul, ska kolla upp!

  • Tvillingmamma2007

    Heoo:
    Nej fy vad tråkigt! Många kramar till dig.

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)