Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)

    Tack Fia!

    Anna i Hult:
    Usch för magsjuka! Hoppas de kryar på sig fort och du med? Har du mycket problem med grav. illamående?

    Nej här blir det tidigt i säng nu, är supertrött nu för tiden och imorgon blir det ju jag och grabbsen.

  • Tvillingmamma2007

    Romanova:
    Shit har ni bott i en tvåa med twinsen? Lägenheten ser iaf superfin och superstajlad ut, inte ett spår av barn

    Nej nu blir det sängen för mig, är såå trött denna grav. och det är ju en dag i morgon med fast så skönt att sambon ska vara hemma i helgen! Tänkte baka lite inför födelsedag i veckan och så tänkte jag bjuda på jobbet med, slutar ju snart inför ledighet och så brukar vi bjuda när vi fyller ibland fast något drygt dock då vi är 70 pers på min avdelning suck, inte ens en långpanna med nåt smarr räcker ju utan man måste göra två minst.

  • Tvillingmamma2007

    Anna i Hult:
    Ok låter ju helt överkomligt. Vilken vecka är du i nu? Mig härdade inte tvillinggraviditeten iaf Mådde mycket mycket sämre denna gången med konstanta kräkningar och illamående till v. 20 och ett par vändor på sjukan och -10 kg i viktnedgång. När jag mådde som sämst låg jag ju 10 dagar med dropp på Ackis, fy sjutton för det och illamåendet har kommit tillbaka lite nu på slutet med fast inte alls lika mycket men äter jag inte ofta så mår jag illa.

  • Tvillingmamma2007

    Romanova:
    Hehe ok då förstår jag! Här har vi 180 kvadrat på landet med och man uppskattar verkligen alla kvadraten när man har barn, är så glad att vi köpte stort när vi ändå köpte hus för 5 år sedan. Och nu kommer ju ett pyre till och när de blir större sen vill väl alla ha egna rum e dyl och det funkar ju med tre, bara det att mamma och pappa får sluta ha egna arbetsrum haha

  • Tvillingmamma2007

    SL:
    USch det låter väldigt otrevligt! Jag blir påmind då och då jag med nu när jag mår illa igen ibland och det är kanske tur det så man inte ger sig in i det igen Man förtränger ju och glömmer rätt bra om man säger så men här kommer det definitivt inte blir fler graviditeter iaf, påminn mig om jag glömmer bort det haha

    Sitter helt slut i soffan nu och jätteont i bäckenet, har bakat två omgångar kolakakor och en långpanna med kladdkaka med toscacocos ovanpå, kört tre maskiner tvätt och städat och diskat och haft mig. Svärisarna kom förbi och fikade strax före kl 12 också (fattar inte varför de alltid kommer när vi egentligen ska käka lunch när de väl kommer dock). Blir ju så bakfram att fika först och sen äta lunch suck men de verkar inte fatta det, bara för att de fikar och fikar och så bara äter en gång per dag på helgen vid en 15-16 tiden. Killarna har varit mycket piggare idag iaf peppar peppar däremot så har bådas magar kraschat idag förmodligen av penicillinet. Stackars Tim diarréade i kalsoner och byxor bara för Leo satt och diarréade på toaletten och jag inte hann få fram en potta. Han blev mycket olycklig av det hela och när Leo frågade varför han bajsade i kalsongerna för så sa han "för att du satt så länge på toaletten". Får se hur det går inatt...men då har de ju blöjor iaf.

    Ska baka en omgång kladdkaka med cocos till imorgon, byta sängkläder och fixa men ska försöka ta det lite lugnare. Helt sjukt så sov killarna till 9 imorse vilket var riktigt najs, själv vaknade jag av telefonen 8.45, alla tror ju att småbarnsfamiljer alltid är uppe tidigt men nu när de äntligen börjat sova bättre så vill man ju gärna ligga kvar och njuta lite av lugnet suck. Imorgon ska sambon skjutsa en kompis till vikingarännet med och hämta hem hans bil, tror det var 7.45 eller nåt! Som sagt alla våra bekanta tror att vi fortfarande alltid går upp i ottan hmmmmmm.

  • Tvillingmamma2007

    Jahapp då var det mesta av baket uppätet då och man har blivit ett år äldre igen Skönt att det inte blev nåt stort eller sent kalas iaf, alla har precis åkt hem nu och sambon röjer i köket. Var vaken mellan kl 3-6 inatt pga grav. illamående som kommit tillbaka. Brukar ofta komma då jag kliver upp för att gå på toa och det gått länge sen jag ätit, inte kul. Blev en jobbig dag på jobbet, förutom att jag svettas så kopiöst så har jag ju sån foglossning och ont i bäckenet att nu kan jag inte ens sitta längre än korta stunder åt gången. Börjar bli lite ohållbart och känner att jag får svårt att koncentrera mig på att jobba med, får nog börja ta ut sem snart!

    Ikväll kom dock min mamma hit och imorgon så ska hon åka hem till sig med båda barnen själv för första gången och ha dem till på söndag! Känns lite nervöst men jag vet att det kommer att gå bra. Super är det dock att barnen inte behöver gå tillbaka till dagis i morgon då magsjukan tagit ny fart där igen. Får se hur det blir på måndag om jag kommer att ta sem och om jag orkar ha dem hemma hela dagen eller hur vi ska lösa det, magsjuka är iaf det sista jag vill ha just nu.

    Stora krya på dig kramar Anna i Hult! Det är inte skoj, jag vet. Men vilket tidigt UL är det nåt extra eller? Här är ju rutin UL i v. 18 ungefär.

    Yret:
    Stora kramar till dig med och tack för heja på! Jag tycker dock att det är du som är den stora kämpen!

    Fia:
    Äsch det som är så najs med snö hehe Vi har ju det också sisådär med snöröjningen här, vår väg driver ju fort igen och häromveckan så blev jag nästan prejad av en lastbil, men klarade mig förutom att ena sidospegeln fick sig en smäll hm...

    SL:
    VAd duktig du är som pluggar! JAg är också lite sugen på att plugga, nationalekonomi står på tapeten och blir det inget med doktorerandet nu så funderar jag på att söka nån kurs istället, vi får väl se. Doktorerandet går dock före om det skulle bli så.

    Romanova:
    Förste latrintömmare låter inte så skoj, med nygräddade våfflor ute får mig att tänka på påsk, fjällen och jägermeister mm smaskens hehe!

  • Tvillingmamma2007
    Anna i Hult skrev 2010-02-18 06:56:13 följande:
    Tvillingmamma2007- Vi ska göra tidigt ul för tidsbestämning inför fostervattenprov. Jag tror också de gärna vill veta om det är två igen..fast det tror jag inte att det är.
    Ok jag gjorde ju också ett tidigt UL (VUL) denna gången, men det var för tidigt tydligen så det var bland det jobbigaste jag varit med om då läkaren trodde att jag höll på att få missfall och jag skulle komma tillbaka en vecka senare, tror det var redan i v. 7+3 enligt sista mens. Men du kommer ju vara över 10 v + så det är ju bra.
  • Tvillingmamma2007

    Pico:
    Här har vi ingen tvillingkärra kvar nu förutom sulkysar. Har beställt en singelvagn till bebben som kommer. Vet du hur det ser ut på vägarna runt er förresten? Ska åka och möta killarna men min mamma säger nu att de sagt att E4: an är avstängd...suck...nu kommer det att köra ihop sig. Här i Uppsala är det iaf soligt och fint nu och det har slutat snöa, har ju inte varit ut på vägarna än men jag hoppas att de hunnit ploga undan hörde dock att tågen var inställda.

  • Tvillingmamma2007

    Pico:
    Kom på det tillslut, tror mina päron överdrev en del, det gick bra att hämta grabbarna iaf. Drygt dock att köra 20 mil som höggravid, tryckte och klämde hela tiden tycker jag. Men vi tog en lång rast i Gävle Bro iaf.

    Imorgon blir det dagis för killarna, de har inte varit där på 2,5 vecka nu. De har precis slutat äta antib. hoppas inte de åker på magsjukan som går. Själv ska jag till jobbet, men nu får det banne mig vara sista dagen snart, tycker det är sjukt jobbigt att dra iväg till jobbet nu och sen hämta kidz e dyl. Ska jag jobba mer så får det bli hemmifrån är ändå i v. 37+3 idag och bebben kan ju komma närsomhelst med lite tur

  • Tvillingmamma2007

    Lycka till Anna! Hur har det gått? Nyfiken i en strut som man är

    Här är jag hemma dunderförkyld och börjar undra om jag orkar fortsätta jobba. Är i v. 38+0 i morgon och börjar känna att nu får bebben gärna komma nån gång. Blir det nåt mer jobb så blir det nog att jobba hemifrån som det känns.

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)