Inlägg från: Tvillingmamma2007 |Visa alla inlägg
  • Tvillingmamma2007

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)

    Keno:
    Ja visst är det svårt att skiljas från barnen även fast man kanske inte tror det. Oj ja det var ett klipp! Men vilka konstiga paket med 22 blöjor i varje? Ja nu slutar de säkert bara för det, mina slutade faktiskt nästan samtidigt med blöjor på dagen som natten även om jag trodde att det skulle ta längre tid på natten. Slutade med blöjor i julas men händer fortfarande olyckor ibland suck.

  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Shit är hon redan 1 år lilltjejen! Min plutt är ju iofs redan 4 mån med, time flies!

  • Tvillingmamma2007

    Oio:
    Vi har ju inte köpt några ännu fast vi har börjat kolla runt även om vi inte har planer att vända förrän efter 4 år. Lite meckigt är det dock med tre som åker bakåt även om lillen har babyskydd. Iaf vi har kollat lite och jag tycker Britax kid fix verkar bra, vi har 4 britaxstolar sen tidigare och är nöjda med dem. Kanske kan du få lite bättre råd av de i tråden med äldre barn...och jag med

  • Tvillingmamma2007

    Oio:
    Ja plus heter den utan isofix. De på barnens hus sa att fixen var säkrare eftersom stolen då sitter fast och inte slungas fram tillsammans med barnet i bältet vid en ev krock. Fixen kan dock även användas i stolar utan isofixfästen på samma sätt som plusen (om man ibland har tillgång till bil med isofix men inte alltid så kan det ju vara idé ändå alltså fast det skiljde en del i pris). Barnens hus hade drive nu på plusen 1395 tror jag det var.

  • Tvillingmamma2007

    Shit släpa på barn och stolar, det skulle inte jag palla heller, tur att man bor på landet och behöver bilen konstant. Fattar inte riktigt hur du menar dock, hyrbilar kan väl också ha isofixfästen? Och slipper du släpa framöver? Som sagt jag är lite trög (och trött) blir nog sängen nu när Milo äntligen skumpat klart över tröskeln. BAra tvätten att ta hand om kvar.

  • Tvillingmamma2007

    Oio:
    Hehe ser att jag skrivit rätt obegripligt...jag menade bara att kidfixen kan användas i bilar både med och utan isofix bara det att det är säkare när man har fästena så även om hyrbilen inte har fästen vilket nyare bilar ofta har så går det alltid att använda stolen iaf Förstår att det är bökigt att hyra stolar med kidzen samt att släpa dem på kommunala transportmedel. Det går inte att hyra stolar tillsammans med bilen?

  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Det är inte rekommenderat att ha tunga kombistolar framåt utan det är bättre att köpa en lättare stol som endast är avsedd för framåtvänt åkande. Vi har dessutom britax hi-way i ena bilen och de är endast för bakåtåkande. Sen har vi iofs britax two-way i andra bilen som är en kombistol som man kan vända men som sagt det är bättre att köpa en renodlad framåtstol. Egentligen bör man ju ha dem tills de är urväxta bakåt dvs till 25 kg för britaxstolarna meeeeen det är det ju inte många som har. Mina killar är ju rätt så långa för åldern med, redan ca 104 cm (och 16-17 kg tunga) men vi har inte tänkt vända innan 4 år iaf. Får se hur det blir när Milo ska ha en riktig bakåtvänd stol hur vi ska göra, hade inte tänkt köpa en till bakåtvänd stol ändå när vi redan har 4 st...men vi skulle ju behöva ha stolar i båda bilarna så vi får se.

  • Tvillingmamma2007
    Mini Pantern skrev 2010-07-19 11:53:36 följande:
    Undra vart mitt inlägg tog vägen?
    I andra tråden?
  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Har inte ni acta duoflex förresten? De är väl bara godkända till 18 kg...(bilstolsskadad).

  • Tvillingmamma2007
    Mini Pantern skrev 2010-07-20 17:41:52 följande:
    Ja jag skrev där också men jag vet inte vad som hände. Skrev ungefär samma här som där. Jaja så är det väl ibland med FL
    Ok jo det ät väl så ibland.
  • Tvillingmamma2007
    ordning i oredan skrev 2010-07-21 20:27:53 följande:
    Vi har ingen bil;)
    Har förstått det nu
  • Tvillingmamma2007

    Idag har vi varit på utflykt med Lennakatten! Det var uppskattat av grabbarna. Imorgon bär det av norrut till päronen en vecka det ska bli skönt hehe

  • Tvillingmamma2007

    Fia:
    Ok jag kanske minns fel.

  • Tvillingmamma2007
    Linusida skrev 2010-09-16 11:48:51 följande:
    Då bryter jag radiotystnaden med att berätta att Lisa o Vilmer har fått en lillsyster. En i mina ögon väldigt stor tjej på 3.200 g och 49 cm lång och det viktigaste av allt - frisk och välmående!!! Tjejen ska heta Lova och det känns oerhört skönt att hon är ute och att allt gått bra denna gång. Inser så här i efterhand att jag knappt vågat sett fram emot det med tanke på hur det gick förra gången så har man inte vågat ta ut något i förskott! Det är så rysligt enkelt med en och helt fullgången bebis (so far) fantastiskt att få uppleva detta!
    Åhhh GRATTIS! Vad skönt att allt gått bra! Meeen 3,2 kg är väl puttigt hehe Alla mina tre har ju vägt mer varav minstingen nästan 1,5 kg mer Fint namn med!
  • Tvillingmamma2007
    Linusida skrev 2010-09-20 09:40:13 följande:
    Tack för alla grattishälsningar! Det är en snäll o trött tjej vi fått, hon bara sover o äter. Vi njuter!
    Låter skönt! Hoppas det fortsätter så också, Milo var ju också mest trött de första 3-4 v sen fick han kolik usch usch men nu är det bättre iaf (6 mån nu).
  • Tvillingmamma2007

    Tjoho eco eco eco...hoppas på större aktivitet på fejjan där även jag gått med på sistone kors i taket!

  • Tvillingmamma2007
    Anna i Hult skrev 2010-12-04 22:39:24 följande:
    Hej, Facebook är inget för mig, vill inte vara med där... Vi har det bra, alla friska och livet flyter på. Fler barn verkar det inte bli,tyvärr. vet inte varför, vi är kanske för gamla... Idag har vi haft tre extrabarn här och det är rätt kul med sju ungar. Isen har lagt sig så jag har skottat isen och skridskorna åkte fram. kul att höra från er!
    Skönt att höra att ni mår bra men tråkigt att det inte tagit sig i bebisverkstaden. Våra killar har inte fått prova skridskor ännu fast nu har vi införskaffat iaf så ska bara ta mig i kragen med och åka till nån lämplig is/bana med för här hemma har vi ingen.
Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 15)