Inlägg från: Vanillie |Visa alla inlägg
  • Vanillie

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".


    Här är julkortet vi kommer skicka!
    Vilka härliga gullungar ni har allihop!!! Så kul att se era små!
    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Vanillie

    Fru hagelin: Skön stil på lillkillen!! Haha! Vad fint!!

    Vi skickar efter från fuji. Tycker dom är bra. Beställer alltid därifrån. förstoringar och allt.

    Gällande bilstol har vi en britax, high-way eller nått sånt... Blev tipsad om den av många mammor i föräldrar-gruppen och sen pratade killen i affäern väldigt gott om den. Så den fick det bli!

    Misslillis: Det hade varit häftigt med ett julkort i sanden.. synd du inte kom för dig att ta!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Vanillie

    Haha känner igen det där... Ordet "där" sägs flitigt här hemma och det lilla pekfingret far fram och tillbaks så man hinner knappt se var hon pekar på... Lampan, Tomten, Taket, kisen...
    Så kul nu när dom blir så medvetna om omgivningen. Och medvetna om när dom själva står i centrum så att dom kan spexa och fjanta till sig extra mycket!

    Vera: så trist att ni inte blev nöjda med kalendrarna! Vi beställde vår på vista print och blev helnöjda, däremot beställde även våra grannar därifrån och dom kalendrarna var verkligen inte fina! Ett tjockt grönt sträck över vissa bilder.. helskumt!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Vanillie

    Ja här är det lite si och så med sömnen!
    Vi lägger Alice runt 19 tiden. Och då somanr hon oftast  så fort vällingen är slut. Men nu har vi gjort ett ryck på att få henne att somna i egen säng. Tog ett par kvällar för henne att vänja sig med nu funkar det! Och hon sover där hela natten.
    Men vaknar också till ett par gånger. Hon äter fortfarande en gång varje natt. Brukar bli framåt 4 tiden nu. sen somnar hon oftast om. Men hon sover sällan längre än 6-7 så några sovmornar får vi inte här!

    Däremot har hon kommit in en väldigt sällskaplig fas. Det går inte att sätta henne själv på golvet då skriks det direkt!
    Man måste sitta brevid henne för att hon ska vara helt nöjd! Det är verkligen jättejobbigt! Blir ingenting gjort här hemma på dagarna!
    Så fort hon bara misstänker att man ska resa sig upp så gnälls det!! Hoppas verkligen att detta är övergående!!!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Vanillie

    God jul från oss, och gott nytt år kan man väl önska redan nu!!

  • Vanillie

    Oj vad här har hänt en del! Trist med missfallet misslillis! Om det nu var ett sånt. Man vet ju aldrig!

    Jag har inte riktigt koll på vilka små som fyllt ett år nu men grattis till alla ändå, det är ju i dagarna!
    Alice fyllde förra veckan och har också börjat gå nu. Fast än går det snabbare att krypa så det föredrar hon!

    Så kul att det börjas med syskonförsök nu! Jag har helt plötsligt också blivit lite sugen så vi diskuterar det för fullt här hemma!
    Märkligt att suget kommit denna veckan då vi haft helkaos varje natt! Sambon har fått ta ledigt till och med för Alice har Hållt igång HELA nätterna!! Men nu verkar det vända i natt har vi fått sova!

    På BVC sa dom att det säkert beror på att hon lär sig gå!
    Vår tjej är nu 76 lång och väger ganska exakt 10 kg!

    Trevlig helg på er!

  • Vanillie

    Syssling: ja det är visst en så stor grej att lära sig gå som dom bearbetar på natten så på BVC sa dom att det var helt normalt och väldigt vanligt!
    Och jag har läst att dom kan bli väldigt oroliga och "jobbiga" ( klängiga/gnälliga) när dom håller på att lära sig nått nytt!

    Vi har inte heller nått i frysen! Så det blir hela projektet igen!! Drygt! Och mycket bökigare denna gången med att ordna barnvakt och grejer varje gång man ska till Malmö. Vi har ju typ tre timmar dit så att ta med Alice känns sådär..

  • Vanillie

    Härligt att se att ni fortfarande är då aktiva här i tråden! Jag tittar in ibland och läser om er men skriver inte då ofta!
    Grattis till att ha blivit fru syssling och grattis till tösen i magen miss lillis!! Och vera, jag håller tummarna för ett plus!

    Här är allt toppenbra! Snart har mannen semester och vi ska bara mysa och åka på semestertripp till Halmstad!
    Sen börjar allvaret i augusti när Alice ska skolas in på dagis! Och jag ska börja söka jobb!

    Vi ska ev till cura kliniken efter semestertider och diskutera ev syskon. Är fortfarande lite osäker på om jag orkar hoppa på ivf-karusellen igen! Men några under verkar inte ske så man får väl ta sig dit!
    Är livrädd för att det inte ska fungera på första försöket igen! Fånigt nog så tror jag att kommer gå lika bra denna gången och gör det inte det blir jag nog helt knäckt!

    Ha en trevlig helg!!

  • Vanillie

    Vera: haka inte upp dig på att det skulle vara sämre kvalité på dom ni har i frysen! Alice är resultatet av ett embryo som inte var perfekt! Men se så perfekt hon blev! Misslillis: kul att du tittar in hos oss ibland! Ja vi har ofta dagarna fulla med äventyr! Syssling: ja antagligen så skulle man ångra sig jättemycket om man inte ens gav syskonförsöket en ärlig chans ens!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
  • Vanillie

    Vad duktiga ni är som håller igång den här tråden ännu!! Har bara skummat igenom alla inlägg och vill bara säga grattis till er dom väntar smått och skicka en styrkekram till er som testar minus och allt sånt trist!! Den 24 nov ska vi på info på cura kliniken!! Ska bli så spännande! Ha det gott!


    Ge aldrig upp -Helt plötsligt händer det!
Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".