• MyFine

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • nyfikengrön

    Min snart 6-åring är förjävligt helt enkelt!! Elak och säger elaka saker till mormor, hon är gammal och hon luktar illa och hon är äcklig och en bajskorv m.m och hon vill minsann inte leka med barn som är tjocka

    Vet inte VAD som hänt med henne, hon har för dåligt umgänge på dagis tycker jag för hon har fan inte lärt sig de här grejerna av mig och det är inte normala saker heller tycker jag utan hon är rent ut sagt elak!! Mormor blir så ledsen att hon gråter ibland.

    Funderat på BUP med Amira för o prata lite om känslorna efter att mormor blev sjuk då hon säger att hon hatar mormor för hon blev sjuk och hon älskade sin mormor såååå mkt förr och älskade att vara med henne nu får hon knappt ta i henne. Då jag frågat vad som hänt med henne säger hon att hon hatar mormor för hon blev sjuk och hade sån där syrgas i näsan. Men hon är inte sjuk nu säger jag i medlingsförsök men då kontrar hon att hon är inte frisk än minsann.

    Det leder till bråk mellan mig och mamma ytterlige och hon anser att det är MITT fel att amira inte är snäll mot henne då jag bråkar så mkt med henne (med mamma alltså).

    Jag är frustrerad och sliter mitt hår á la matadoren i tjuren ferdinand  när inte han vill fäktas mot matadoren.. se den bilden framför er och ni har mig hur jag är VARJE DAG!!!


  • JejDii

    Vad trist nyfiken
    Men tyvärr beter sig Amira helt logiskt. Om hon tar avstånd från sin mormor och kompisar, och gör så att hon inte tycker om dem (och de henne), så behöver hon inte vara ledsen när de försvinner.
    Tycker absolut du kan prata med bup. Kan vara skönt för Amira att prata med någon helt utomstående, nån hon inte behöver tänka sig för vad hon säger.

  • nyfikengrön

    Har fått en tid på BUP i början av maj och tycker det ska bli skönt att få prata med någon och få lite hjälp och tips och råd om hennes beteende typ.. Ska även själv gå till en terapeut och prata och reda upp lite rensa lite i garderoben där spökena börjat väsnas igen nu.. har ju liksom bara stängt igen dörren och låst efter jag blev av med exet och aldrig tagit tag i alla känslor då och bearbetat det. Nu är det dags att jag gör det så vi kan leva i lugn och ro sen utan spöken i garderoben.


  • Ylle

    nyfiken: du får säkert goda råd på bup. hoppas det blir lite lättare för er.

    är det för mycket att hoppas på att man ska vinna storkovan på en trisslott? jag vill det.

  • ica003

    Ylle> Man kan alltid hoppas


    Törs knysta att vi kanske blir öbor innan sommaren. Ska hyra mammas hus ute på
    öa där man spelat in en viss Saltö-serie... Men hjälp vad det blir mycket jobb...
    Nyfiken> hoppas du kan få bra stöd och råd från BUP.
    En prins (041013), en ängel (070214-070413) och ett pyre i magen (BF juli)
  • ica003

    tanken just nu är väl 1-2 år....men känner vi att det funkar med pendling när jag ska börja jobba så kanske vi blir kvar om inte mamma slänger ut oss


    Det ska verkligen bli intressant att leva därute vintertid=lågsäsong.
    Visst, det är inte lika stor skillnad där som typ kungshamn, grebbestad etc, men ändå viss skillnad. Jag tror det kommer bli bra Men vi släpper ju inte den här staden helt heller, 4 mil är överkomligt
    En prins (041013), en ängel (070214-070413) och ett pyre i magen (BF juli)
  • linus

    Hej på er

    Här lunkar allt på.... idag har vi vart lediga och vart på äventyrsbadet med grannarna .

    Jobbar imorron också sen semester {#lang_emotions_sunny}Åker till Vemdalen på söndag med brorsan med fam ,mamma &pappa samt morbror+ fru Ska bli så KUL!

    Och det är så skönt att jag äntligen hittade en lins som är helt perfekt för mig.

    ica: va mysigt det låter

    nyfiken: hoppas det blir lite bättre snart!

    Idag fick en kompis till mig barn i v 26, 966 g och 35 cm. Hoppas så att det ska gå bra .
    Har en annan vän som för tre år sen fick en liten i samma viktklass och den tjejen växte upp till en frisk liten dam utan några men.


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
  • nyfikengrön

    Linus--> otroligt vad starka de små är ändå som kämpar sig upp till friska unga människor med tiden och även mkt tack vare en bra vård men de är starka.


Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.