• MyFine

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • JejDii

    Nyfiken: hoppas det går bra på bup

    Ica: Det låter verkligen superkul. Läskigt. Fast spännande.

    Linus: grattis till linsen. Och håller tummarna för den lilla. Hoppas verkligen att allt går bra

  • nyfikengrön

    Godmorgon!

    Var hos en god vän igår på middag, det var himla trevligt, hon bjöd på tacos och det var riktigt mumsigt. Fick chans o klämma på gravidmagen också och känna bebisen röra sig därinne, jag blir så sentimental då och det känns som det var förra veckan jag själv var gravid och hade stor mage och kände hur Amira rörde sig därinne.
    Min kompis ska ha om en månad ungefär det ska bli så spännande, jag lever genom andra som får barn nu i brist på fler egna

    Idag ska min kompis gå med Amira på junibacken, det är bara de två som ska gå, hon är snäll och ställer upp så jag ska få lite egen tid, men gud så ovant det känns att vara ensam hemma en lördag vad sjutton ska jag göra helt själv liksom???

    Skönt och bra för Amira och komma ut med andra också och inte bara med mig jämt även om jag är så van att alltid vara med henne så det är lite separationsångest för oss båda här men det blir bra i slutänden för oss båda ju, bra men ovant. Jag vet liksom inte vad jag ska göra när jag inte är med henne då jag alltid är med henen när jag inte jobbar vet liksom inte hur jag är en egen person nästan längre och det måste jag ju ta reda på och försöka vara för o vara en bra mamma också, man kan ju inte glömma bort sig själv som person helt och bara vara mamma liksom då mår man inte bra. Förstår ni hur jag menar?


  • ica003

    Nyfiken> Skönt med egentid, även om det känns ovant. Hoppas du kan/kunnat njuta!


    Idag var vi ute vid mammas hus och kollade vilka möbler som skall vara okvar och inte vilka utrymmen som finns att stuva undan i... upptäckte att nåt djur (mask?) käkat på trä i källaren, lite i taket men mest gamla möbler (inga av värde!) Så vi får väl ta dit anticimex innan de börja tugga upp hela kåken...maken har googlat lite och det kunde bero på att huset stått ouppvärmt så länge... Hoppas det löser sig hyfsat lätt...
    Jag är så glad att jag ska få bo med egen gräsmatta (läs mossmatta men ändå)
    En prins (041013), en ängel (070214-070413) och ett pyre i magen (BF juli)
  • nyfikengrön

    Gick på bio helt själv idag, såg "Flickan från ovan". Trots att jag visste att Amira hade kul och att min kompis är helt kapabel att ta hand om henne så kom ångesten över mig, ångesten för jag inte har kontroll liksom, jag är inte där och kan vaka över Amira så att säga, jag kan inte skydda henne mot allt dåligt och ha koll och är inte där om nåt skulle hända, tänk om hon blir kidnappad eller nåt, har så knäppa och oresonliga tankar och jättesvårt att vara utan henne. SMS:ade kompisen och kände sån oro när hon inte svarade på en gång, började inbilla mig att nåt hänt och att det var därför hon inte svarade och inte ville oroa mig.

    Det här är nåt jag måste jobba med, måste prata antingen med en psykolog som bara jag går hos eller om jag tar upp det på BUP.

    Jag tror jag behöver nån slags KBT för flera olika saker i mitt liv.

    Misstänker att jag har kvar drag av posttraumatiskt stressyndrom också och att det ger mig den här överdrivna rädslan att nåt ska hända Amira och rädslan att tappa kontrollen liksom.

    Det var iaf skönt med bio, det var jag och 3 personer till i hela salongen, en jättestor salong. Roligt att få se en "vuxen"film en gång och inte alltid bara gå på barnfilmer.

    Har förberett fruktsallad nu inför kvällen och så ska vi se körslaget och mumsa fruktsallad och bara mysa jag och den lilla.


  • Ylle

    demi: hurra för dig!

    jag gjorde högskoleprovet i lördags. det gick rätt fort att konstatera att hjärnan inte är i samma form som för 15 år sen... provet var svårt, men jag tror det gick hyfsat ändå. det var jag och ett stort antal barn som satt i en dragig gymnastiksal heeeela dagen och brottades med logik och trista faktatexter.  

    nej, jag har inga planer på att plugga just nu utan gjorde det mest för att ha det klart om jag snubblar över drömutbildningen.

    eller så har jag en för tidig fyrtioårskris som får mig att börja åka snowboard, söka till scenskolan, göra högskoleprovet och ställa upp i löpartävlingar.

  • ica003

    Demi> Grattis!


    usch usch borde skriva hemtenta men sitter visst här *ajabaja*
    En prins (041013), en ängel (070214-070413) och ett pyre i magen (BF juli)
  • Ylle

    vad gör ni?
    jag ska just gå och hämta tofsviporna på dagis.

    är det inte lön och helg snart?

Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.