• MyFine

    Oktobermorsorna -04. Igen.

    He vore väl ändå själve den om vi int kan håll trådn ve liiiiiv.

    Även om vi inte alltid skriver så känns det jäkligt tomt utan den.
    Eller?

  • Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.
  • JejDii

    Ylle:
    Helg snart,
    Lön alldeles för långt borta
    Hur gick det på provet? Skrev en gång för hundra år sen... Man skulle kanske göra igen.

    Grattis Demi!
    Plättar med sylt påååå, det är så gott att fååå. Det var den första versen, nu kommer andra versen. Plättar med sylt påååå, det är så gott att fåååå. Det var den andra versen, nu kommer tredje versen

    Ica:
    Hoppas huset blir okej.

    Nyfiken:
    Kan också få sån där ångest för att man inte kan skydda sina barn. Tror det är helt normalt. Men lite kbt mår väl alla bra av.

    Nike och maken är på cypern och gonar sig i solen. Kul för dem...
    Nike ligger tydligen i vattnet 6-8 timmar om dagen. Ingen risk för överhettning alltså
    Jag och Stella får roa oss alldeles själva, och vi har gjort saker varje dag efter dagis. Om det så bara är att vi åker och leker hos nån kompis. Stella stortrivs tror jag, att ha mamma helt för sig själv.

    Nu ska jag ta nåt att äta och glo lite på tv

  • nyfikengrön

    Oh gud vad härligt med cypern!!! Vill också!! Det var meningen att jag och Amira skulle åka dit men det blir nog inte av såsom min ekonomi ser ut just nu.

    Har grym klåda som aldrig vill ge sig, det är såå jobbigt. Urticaria (nässelutslag) som har hållit på sedan igår, kommer på nåt nytt ställe hela tiden, blir galen!


  • Braxton

    Hej! :)

    Det var ett tag sen jag var här, men har hållt mig iallafall liite uppdaterad på fb ;)
    Hoppas ni har det bra allihop :)

  • nyfikengrön

    Har varit hos doktorn och fått medicin mot klådan nu, Betapred och Tavegyl!

    Nu ska jag lägga mig under filten och gosa med lilla Ronja som är så kelig nu.


  • Gonzo

    Jag är sjukskriven, prematura sammandragningar som det heter. Koncentrerar mig nu på att vila och hålla lillebror på rätt sida länge till! Är i v 23 så det är på tok för tidigt för kännbara sammandragningar...


    Förundras för övrigt över vulkanen och askan. Rätt häftigt att den liten vulkan på Island påverkar hela Europa! 
    Nyfiken - skönt att du fick hjälp. Kliande blir man tokig på!
  • jesslin

    Skönt att du fick hjälp nyfiken

    usch då gonzo. Håller tummartn att lillebror stannar där inne länge.

    Igår hade de konstutsällning på barnens förskola. Av förklarliga skäl hade Sofia gjort mer än Emilia. Man kunde köpa fika och så. Så båda barnen var trött och somnade snabbt igår. Ikväll blir det nog inte så.


    Sofia 12 okt 04 , 54 min efter bf , Emilia 13 juni 08. 11 dagar före bf. Två igångsättningstjejer...
  • nyfikengrön

    Har väntat på det där askmolnet som det pratats om från vulkanen men jag har fortf inte sett nåt {#lang_emotions_undecided}

    Kliande blir man verkligen galen av!! så sant så.. det kliade i hårbotten, och hela tiden flyttade det sig från ett ställe till ett annt så när ett slutade klia började det klia på ett annat. Kunde inte ens ha kläder på mig när jag sov inatt för alla kläder satt åt tyckte jag och då det är bla tryckbaserad urticaria så var jag superkänslig mot minsta lilla och sov i bara trosorna och hade täcket men det var svårt o somna då det kliade ÖVERALLT och under fötterna och i händerna t.o.m grymt jobbigt.
    Nu känner jag mig relativt trött här efter tavegylen trots att jag sovit hela e.m i stort sett.

    Har gjort klar fruktsalladen för ikväll och ser fram emot fredagsmys med Amira. Tar en tavegyl till vid läggdags och det ska bli sååå skönt att slippa klådan eller det ÄR skönt att slippa den men ibland känns det som det alltid sätter igång extra vid läggdags av nån anledning.


  • Ylle

    jejj: jag vet inte hur det gick på provet, tog inte med mig resultatet därifrån så jag får snällt vänta en månad på att få hem det i brevlådan. men jag tippar att det gick.. så där. inte tokdåligt, men inte lysande heller.

    göran gjorde en så grymt god köttfärslimpa att jag snudd på nådde extas. strax drar jag iväg på barnfritt dygn på polenfärjan med en toppenkompis. ingen glamorfaktor, men rätt hög vinfaktor och det är det som räknas.

  • JejDii

    *vinkar till braxan*

    gonzo: det var tråkigt :( Hoppas det ger med sig.

    Ylle: håller tummarna för ett lysande resultat

    Nyfiken: hoppas klådan gett med sig nu

    Måttligt road av island just nu!! Idiotpuckoaska att flyga omkring och ställa till oreda i europa. Håll er egen aska till er själva!

    Make och dotter kommer inte hem imorgon som planerat. Inga besked om när de kan få komma hem. Försöker hålla mig uppdaterad, men de vet ju ingenting. Buss blir det inte eftersom det är för många barn. De hoppas nog att flygrummet öppnar om några dagar. Tillsvidare är de kvar på cypern. I och för sig är det soligt och varmt och massa pooler att bada i, och från och med imorgon får de all inclusive, men fatta att jag vill ha hem min lilla familj!!
    Gaaaah

    ps Nike kan simma 25 meter, och idag sa hon att hon kan simma på rygg nästan lika långt!! I alla fall jag är väldigt imponerad

  • linus

    HEJ!!!!

    Nu är vi hemma , haft det toppen toppen! men lika underbart att komma hem som alltid efter en resa


    ♥ (¯`°?.¸ ♥ Elias & Nelly ♥¸.?°´¯) ♥
Svar på tråden Oktobermorsorna -04. Igen.