nollåtta skrev 2010-06-08 11:25:36 följande:
Åh recept på det tack, ditt senaste fiskrecept var så himla gott

Mandelfisken...
Vi ska äta enchiladas med salsa, gräddfil och sallad ikväll.
Åh, klart du ska få det! Den här fisken är lite mer "festlig" än mandelfisken tycker jag. Med fina ryggbitar och rätt tillbehör kan det vara en bjudrätt. Jag skrev om den för bara nån vecka sen, det var träslöjdsläraren på mitt jobb som tipsade mig och vi blev lite frälsta här hemma, så det blev den igen igår.
Du tar vilken fisk du vill, jag körde med ett vanligt tinat torskblock. Saltar och pepprar och slår lite vitt vin runt om i en ugnsform. Sen blandar du en burk philadelphiaost med vanlig grön pesto, jag tog några rejäla matskedar. Bred röran på fisken och så in i ugnen. Igår hade jag på 200 grader i en halvtimme, då blev det perfekt. Förra gången körde jag kortare och varmare, men då blev jag tvungen att dela fisken och ha in den i ugnen igen, för då blev den inte klar rätt igenom trots att ytterbitarna var klara.
Vi har haft kokt potatis och nån varm grönsak till.