• Kattflickan

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Limpan: Hur har det gått idag? Har blödningarna ökat eller avtagit? Lite blödningar kan man ju ha under första delen av graviditeten och det är normalt. Men ökar blödningarna så är det ju risk att det är ett missfall Jag förstår att du oroar dig!

    Hur tidigt  går det att göra ett VUL  och se nåt?

    Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Limpan: Jättejobbigt! Fasiken, du som varit med om så mycket förtjänade ju verkligen att få en lyckad graviditet. 

    Förstår att allt känns mörkt nu, men du kommer att komma igen och bli gravid på nytt, med ett friskt barn. Men låt dig vara ledsen nu. Usch, blir så ledsen för din skull!

    Jag testade negativt på grav-testet idag, men det var väntat, har inte känt mig gravid, jag försöker igen nästa månad.

    Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Men Limpan, om du inte blödit så mycket, är du säker på att det är ett missfall då? Vill inte inge falska förhoppningar men det verkar ju rätt vanligt att få blödningar i början av en graviditet. Hoppas du får bra besked på tisdag, vilken vecka är du i då? 7?

     Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Jag håller också tummarna! Det brukar ju sägas att varje graviditet är unik, det behöver inte kännas som förra gången!

    Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Å nej Limpan! Hoppades verkligen att det skulle se bra ut! Du har varit med om tillräckligt! Hoppas att det går bra nästa gång. Har din mens kommit igång? Jag vet att det är en klen tröst, men du har ju haft lätt att bli gravid iallafall och hoppas att du snart blir det igen. Det behövdes ingen skrapning? 

    Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Du verkar iallafall kunna se framåt Limpan, bra! Hoppas du snart blir gravid igen! Förstår om det känns motigt nu! 

    Kram!

    Millan 

  • Kattflickan

    Victoria70: Vet hur du känner dig. Jag träffade häromdan en tjej i jobbet som hade samma BF som jag skulle ha haft. Hennes mage var stor och rund och jag kunde inte låta bli att stirra och tänka att det hade kunnat vara jag  

    Vi vet väl alla nu att det känns bättre efter att tiden har hunnit  gå, men bra känns det ju inte och ibland får man återfall och gråter. Men det är väl så livet är. Låt dig vara ledsen Victoria! 

    Jag har ägglossningsvecka, typ 3e riktiga försöket efter aborten, nu hoppas jag att det ska ta sig!

    Hoppas du träffar in nästa ÄL Limpan!

    Kramar!

    Millan 

  • Kattflickan

    Å nej Elle!  Beklagar verkligen! Förstår om du vill hålla dig undan härifrån där det är så mycket fokus på bebisverkstaden! Ta hand om dig, skäm bort dig och låt dig sörja. Känns orättvist att det gått dåligt för dig och Limpan. Vi förtjänar ju verkligen alla att det går bra för oss! 

    Vår ÄL-vecka är precis avslutad, vi har gjort ett bra försök känner jag, men det är ju ingen garanti. Vi får se om 2 veckor.

    Många kramar!

    Millan 

  • Kattflickan

    Pernilla: Hoppas verkligen att det går bra för dig på tisdag! Vi har haft tillräckligt med otur nu i den här tråden!

    Limpan: Jag tycker också att livet känns rätt tröstlöst just nu. Har det hemskt stressigt på jobbet, har försökt bli med barn nu i flera månader sen aborten  och ser inget riktigt ljus i livet just nu. Men det är ju inte så mycket mer att göra än att fortsätta försöka bli med barn och sen försöka fokusera på annat i livet under tiden. Hoppas det går bra för dig under den här ÄL.

    Jag vill ju så otroligt gärna bli mamma och min sambo bli pappa. Han har tillomed drömt att vi fick en liten flicka. Om även han har graviddrömmar så har det gått bra långt!

    Kram!

    Millan

     

  • Kattflickan

    Lindis: Jätteledsen att höra att du varit med om samma sak. Dessutom när det var IVF och ni äntligen lyckats. Min syster är nu med barn via IVF och jag vet vilken kamp det kan vara! Jag förstår att du mår dåligt! Jag har hört att risken att det händer igen är lite större, typ 1 % större än om det inte hänt dig. Men den sannolikheten att blixten träffar två gånger är ändå mycket liten. Ta hand om dig.

    Det verkar vara olika regler runt om i landet när man blir erbjuden KUB-test. Här är det vid 35 års ålder, som jag är. Dessutom är det inte överallt man kan göra moderkaksprov, vilket man kan göra tidigare än fostervattensprov, redan i vecka 11 har de sagt till mig.

    En helt annan sak. Jag läste nån artikel som var några år gammal om att snart skulle man kunna testa för DS genom att ta blodprov på mamman för att en del fosterceller finns där. Har ni hört talas om detta? Det skulle ju vara superbra att slippa MKP och FVP.

    Tant Pruselius, hur gick det för er med provet då?

    Millan 

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort