Inlägg från: Vädur 78 |Visa alla inlägg
  • Vädur 78

    Kramiiis vänner

    kramiiis skrev 2011-01-11 17:00:19 följande:
    Nevadita kommer gå toppen det där kul att ha blivit saknad! Puss

    Hoppas: kram! Vi ses imorgon

    Vädur: mår bra idag förutom stressen. Möte 9-11 i morse men gick bra fick massor med beröm från min handledare som sa att hon var riktigt imponerad av mitt driv min vilja och vad jag lyckats göra sen jag grät hos henne i höstas. Jag sa bara att jag gjorde mitt bästa och då sa hon att det var så otroligt bra! hon slutade lixom inte berömma mig så blev generad och skakade bort det men då fortsatte hon som att hon ville tvinga in det i mitt huve. Sen efter mötets slut sa hon riktat till chefen "jag tycker det går så otroligt bra nu och är så imponerad" han sa inte mer än "mmm jo det gör det"... Gaaah. Nåja.

    Håller på att slutföra en artikel idag tänkte skicka den till dem imorgon för genomläsning.
    Sen endast en kvar och vet vad jag ska göra blir inte klar toll sista feb men får väl söka stipendie eller ngt.

    Kram
    Vad härligt med massa beröm......sug åt dig Så himla duktig du har varit
    KRAM KRAM
    ♥♥♥
  • Vädur 78
    kramiiis skrev 2011-01-12 11:46:33 följande:
    Jahapp han undrade varför inte en enda velat kolla sambon mera än vanligt spermaprov efter alla dessa försök speciellt med tanke på två olika donatorer. Så han ska få ta genetiska prover men först ska han förhöra sin släkt om ngn haft upprepade mf eller inte fått barn. Blir svårt att få honom att kolla det.

    Skönt på ett sätt att det nu riktas mot honom och inte mig!!!

    Är det fel krävs dock både äd och spermadonation. Hm.
    Bm frågade om vår relation jag ska precis som det va. Hon tittade på mig efter att jag även gett henne journalen och tagit historisen kort och frågade "jobbar du, orkar du, det du gått igenom är bara för mycket"

    Snäll men förvirrad gynekolog
    Var sambon med dig eller var du själv där? är ju inte fel att kolla upp honom lite mer oxå och kan förstå att det känns skönt att det riktas lite mot honom och inte bara du som ska behöva göra allt.
    Å vännen mycket har ni fått gå igenom och inte så konstigt att det är jobbigt för relationen men hoppas 2011 är erat år  
    ♥♥♥
  • Vädur 78
    kramiiis skrev 2011-01-12 11:51:46 följande:
    De tycker att jag kanske ska kolla diabetes då farfar hade det och även att jag ska ta antidepp
    Ja kolla upp det! hur ställer du dig till att ta antidepp?
    ♥♥♥
  • Vädur 78
    kramiiis skrev 2011-01-12 11:55:12 följande:
    En sak till kommer dock inte ihåg va det hette men att odla äggen för att sedan gå in och kolla hur de ser ut inuti förstod jag det som. Ska googla sen..
    vad är det för något?? Vad gör de det??
    ♥♥♥
  • Vädur 78
    kramiiis skrev 2011-01-13 20:44:45 följande:
    Tack söta Mammiz!
    Vad bra att de kollade alla så din man blev kollad. Ingen aning om de har rutin kontroller på hans jobb.

    Tänkte va lite mysig förut efter jag duschat men hans respons var jag tittar på tv. Oki bra sluta då tjata att jag aldrig tar initiativ till sex eftersom du aldrig ger nån respons när jag försöker.... Gaaaah.

    Sen gick jag ner å fixa med tvätten istället och då börjar han skrika att diskmaskin låter konstigt så går upp och fixar den och får då höra att jag är slarvig osv och att han inte tänker röra en grej till. Nä gör inte det då jävla surpuppa.

    Så nu har jag nog bestämt mig för att ta antidepp utan att säga ngt till honom då han inte tycker jag ska ta sånt och inte borde må så dåligt och att han faktiskt mår sämre än jag och andra sjukskrivna vänner nånsin gjort. Så bra då art du skiter i att göra ngt om du nu mår så dåligt. Sluta va så jävla macho hela tiden.

    Har nu tagit hög dos insomningstablett och hoppas på att den slår till rejält som den gör ibland... Har blivit konstig av dem förut så kan han få undra lite.

    Fan tårarna bara rinner
    Å underbara vän önskar jag kunde krama om dig på riktigt!!!! Ge honom en spark i baken från mig!! han ska vara snäll mot söta kramiiis
    ♥♥♥
Svar på tråden Kramiiis vänner