**Den stora feta LCHF-tråden**
Jag har aldrig varit vegetarian men jag tycker att det är bra att många är vegetarianer. Jag tror på att det är bra för miljön att äta mindre kött men då självklart inte ersätta det med sojabiffar osv utan bra ekologisk mat. Däremot vill jag själv inte sluta äta kött (det skulle iof vara omöjligt för min familj med alla barnens allergier ) men försöker tänka på att äta mycket ekologiska produkter för att kompensera. Jag tror inte mitt byte till LCHF gör att jag äter varken bättre eller sämre för miljön. Jag har länge försökt välja ekologiska produkter, främst för att det inte är nyttigt att få i sig alla gifter som finns i "traditionella" produkter men självklart också för miljön, och dessutom för dem som arbetar med att framställa våra produkter. Tyvärr räcker inte ekonomin för att köpa precis allt ekologiskt men så tror jag det är för de flesta. Alla LCHF:are och veganer kan väl inte vara rika, eller?