• apsolut

    Brukar du gå ut i mjukisbyxor?

    Jag har varit ute rätt mycket under helgen och förvånades över hur många som faktiskt vistas utomhus i mjukisbyxor. 

    Detta sågs bla:


    I stan På stationen På restaurangen på tåget Vi vistades i lite olika städer och detta fenomenet gick att se på alla ställe.

    Så..

    Omröstningsfrågan:

    Brukar du gå ut i mjukisbyxor?

    ----
     

    Om ja... använder du de obehindrat, oavsett var du ska, när du är ute?
    Om ja.. Varför?
    Om nej. Använder du mjuksibyxor hemma? 
    Om nej. Vad tycker du om att se detta mode när du är ute? 
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Brukar du gå ut i mjukisbyxor?
  • Griffonmatte
    Jennie med ie skrev 2011-10-11 13:24:31 följande:
    Och det ska du vara också... Det skadar inte att veta hur ens klädsel kan uppfattas, men såklart ska man gå efter vad man själv trivs i och känner är OK. I alla fall i vardagssituationer. Att respektera klädkod på bröllop och inte komma i mjukisbrallor om klädsel kavaj anges är ju lite en annan sak kanske...
    Ja men precis.... Skrattande på fest, bortbjuden hem till någon, bröllop, restaurang - nääää då jäklar klär även en mjukisnörd som jag upp mig. Till och med åker smink på, så det så! Flört
  • I Blackrose I

    Nej, använder inga mjukisbyxor. Tycker det är otrolig fult med mjukisbyxor och något low class över det hela.
    Hoppar över frågan vad jag tycker om att se detta "modet" ute på stan.
    Använder inte mjukisbyxor hemma heller.


    Var inte avundsjuk på andras lycka, för du vet inget om deras hemliga sorger.
  • Unitard

    Ja ut som i utomhus. Men inte fan går jag på restaurang i mjukisbyxor? Eller jo, om driven på donken klassas som restaurang...

  • cajsasmamma

    Ja jag använder mjukisbyxor även utanför hemmets väggar, Går ofta ute i stallet(mitt jobb) med mjukisar så det händer att jag även handla i mataffärn och käka lunch på lunchresturangen med dessa fruktansvärtfula byxor Men om jag ska på stan, på resturang(på kvällen) eller nånannanstans så snyggar jag upp mig.
     

  • Helene OSV

    Absolut! Jag har levt i mjukisbyxor (svarta, raka, plysch) i åtta år! (samma två jävla par dessutom)


    Nu har jag dock äntligen lyckats hitta ett par baggyjeans som jag kan ha (lagom till att plyschisarna blev alltför trasiga)


    Jag har inte KUNNAT ha något annat! (jo, ibland har jag haft leggings och klänning eller kjol men oftast plyschbyxor)

  • Danielina
    scaniae skrev 2011-10-11 11:35:57 följande:
    Jag tycker att det är mer moget att själv välja vad man vill ha på sig än att vara rädd för att se "nerklädd" ut när man går utanför dörren. Så var det ju förr i tiden, man fick inte kläs sig hur man ville, alla var tvungna att ha samma kläder och det var ju skandal om man inte hade det.

    Jag tycker att det är mycket bättre nuförtiden när man är fri, mogen och vuxen att klä sig i vad man själv tycker är fint eller bekvämt
    Det handlar inte om att vara rädd att vara nerklädd för min del, det handlar om att ha respekt för omgivningen.Att ta på sig jeans istället för mjukisbyxor är ju inte direkt att klä upp sig, men att ändå visa att jag vet att jag ska vara bland folk, så jag tar på mig något som ser trevligare ut än mjukisbyxor.
  • Virriga Vera

    Ja, jag har alltid mjukisbrallor när jag tar 1:a promenaden med hunden. Då är kl. ca 5:30 och ingen ser mig. Jag använder det hemma och när jag rör mig i trädgården men aldrig när jag skall iväg utanför tomten, förutom 1:a hundprommisen, då.


  • unavailable

    Nej, jag går inte ut i mjukisbyxor. Därmed inte sagt att jag sminkar och klär upp mig varenda gång jag går ut (sminkar mig väldigt sällan överhuvudtaget) men har jag mjukisar på mig inne så drar i alla fall på mig ett par andra byxor innan jag går ut.

    Sen stör det väl inte mig så mycket om andra har mjukisbyxor på sig ute, mer än att jag någon gång snabbt reflekterar över att det inte är min stil att gå ut så, men det är inget som upprör mig direkt. Har dock aldrig sett någon i mjukisbyxor på en restaurang, där skulle jag nog tycka att det såg väldigt malplacerat ut. På bussen, i affären och liknande tycker jag väl att det är rätt ok ändå.

  • Shitzu

    Om jag cyklar ner till pappa/ica eller tar barnen till dagis. Men oftast blir det jeans.
    Jag tar inte på mig mjukisar vid vilket tillfälle som helst. Jag försöker hålla mig någolunda proper.

  • Shitzu
    Frontline skrev 2011-10-09 19:03:05 följande:
    Det finns ju snygga och sen finns det ju hur fula mjukisbyxor som helst, så jag ser inget fel i att ha det på sig om man är på stan bara dom är snygga...
    True.
Svar på tråden Brukar du gå ut i mjukisbyxor?