• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (Paradoxal)
    Anonym (Kollega) skrev 2022-05-07 22:19:14 följande:

    Har du förstått att du upptar mina tankar dygnet runt sen snart två år tillbaka?


    Det är precis samma för mig, snart två år. Jag gör allt för bli av med känslan, tankarna men det är helt jävla omöjligt. Inte ens att vi var ifrån varandra ett par månader har hjälpt...
  • PASSIONBOY

    Skiter faktiskt i dina fördomar om mig, du lär ha några med tanke på hur jag öppnade mig för dig.Äsch vem bryr sig egentligen? Såg ett roligt kort på dig, helvete va gammal du blivit fort, nu ser du verkligen töntig ut ????????????????????????

  • Anonym (Kollega)
    Anonym (Paradoxal) skrev 2022-05-08 20:58:39 följande:
    Det är precis samma för mig, snart två år. Jag gör allt för bli av med känslan, tankarna men det är helt jävla omöjligt. Inte ens att vi var ifrån varandra ett par månader har hjälpt...
    Det är inte alltid så enkelt! Skäms
  • Anonym (Daggkåpa)

    Det har gått många år sedan vi träffades. Under alla dessa år har samma fråga dykt upp i mitt huvud om och om igen - varför? Jag förväntar mig ingen ursäkt från dig, jag vet att jag aldrig kommer få det, men jag skulle bara vilja veta vad det var som fick dig att göra såhär mot mig. Jag undrar ibland om du har någon form av dåligt samvete över vad du gjort. Förstår du vilket lidande du orsakat mig? Vi var mycket yngre då, men du var så medveten om vad du gjorde. Känns det bra att veta att du förstörde många år av mitt liv? Känns det bra att vara en sån oerhört kass människa?
    Under lång tid var jag så arg och ledsen för allt du förstört, men vet du vad? Det har gått bra för mig, och känslan av att du inte kan påverka mig längre är så jäkla underbar. Jag tänker på det varje dag, att jag är fri och du är borta ur mitt liv. Det enda som återstår är att få ett svar. Kanske får jag aldrig det, men har du någon form av mänsklighet i dig, så kan du i alla fall ge mig ett svar på den frågan.

  • Anonym ($$)

    Jag har tvingat mig själv till att sluta tänka på dig, men än bryr jag mig om ditt välmående . Det kanske lyser igenom ibland ändå, att jag känner som jag gör för dig, men hoppas att du inte blir stött om du nu trots allt skulle märka av det. Jag gör vad jag kan för att vara en bra kollega .

  • Anonym (SKEN)
    Anonym (Kollega) skrev 2022-05-08 17:15:25 följande:
    Fråga i morgon så svarar jag! Flört
    Fick du frågan idag? :)
  • Anonym (Passionsblomman)

    Ja hatar att du fick mig att falla så hårt för dig...nu ligger ja här o saknar dig mer än nånsin, trots att ja e arg på dig..men de kommer ja aldrig att säga till dig..du anar inte hur ont de gör i mig. :(

  • Anonym (HöjdhoppsLegend)
    Anonym (Seger) skrev 2022-05-10 17:54:11 följande:

    Skit på dig ditt arsel! Jag vann! 


    Vad exakt vann du? För jag förlorar aldrig.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!